evliliğin ilk 1 haftası...

iyide madem görmüş neden ilk kez görmüş gibi yadırgıyor anlamadım:26::26:sen nişanlıyken hiç farketmedinmi bu adamdaki garipliği:KK31:allah yardıcın olsun
ah ben anlasam da size de anlatabilsem...
nişanlıyken hiçbir anormallik yoktu ki.herkes imrenir gıptayla bakardı.babam falan hayret ederdi,bu çocuk senin için ölür,seni öyle takip ediyor ki bişey olur da ben farketmem,müdahale edemem diye korkuyor resmen derdi.
doktor bu hastalığın en az 5-6 yıl öncesine dayandığını fakat hayatındaki önemli bir değişimle ortaya çıktığını söylüyor.depresyondan farkı da bu zaten.sinsice gelişiyor.ve aniden ortaya çıkıyor.tedavisi de en az 1,5-2yıl sürüyormuş.
hayırlısı Allahtan..

bayrama bi hafta vardi.kurbana. Bi hafta yattik :) tabi el opmelerine gittil sikir sikir giyindim ohhhh... Bayrami bitirdik Bayramin son gunu de kaplicalara balayina gittik. Ehliyeti alali 1.5 sene oldu balyinda bana verdi bazen ben kulkandim. Honda civic kullanmasi azcik zor ama becerdim :) esim 25 gun izinliydi hem dugun iznini hem yillik iznini kullandi :) 5 ay oldu ewleneli vay be :)
Canım balayına kaplıcalara mı gittiniz cidden? Yani ne bileyim oraya genelde yaşlılar romatizmaları için giderler ya.

X