Daha önce ne gibi sıkıntılar yaşandı bilmiyorum ama şu anlattıklarınızda ben bir sıkıntı görmedim. Yeğenini sevmesi onunla her fırsatta görüşmek istemesi çok normal. Farzedinki o adam aileden biri değil kayınçodan bahsediyorum iyi anlaştığı eğlenceli vakit geçirdiği bir arkadaş. Akrabalık bağı olunca birşey değişmiyor insan akrabalarıylada arkadaş olabilir, onunla kayınçosu olduğu için değil kafaları uyuştuğu için vakit geçirmek istiyor, siz de akraba olduğu için engel olmaya çalışıyorsunuz, bana bencilce geliyor.
Herşey planlı yapılıyor sanki size inat yapılıyormuş gibi algılıyorsunuz ama böyle spontane gelişen durumlar olur normaldir, sabah kahvaltıya diye gidilir durum öyle bir gelişirki akşam yemeğinden sonra eve dönülür normaldir bunlar, biraz objektif bakıp anlayışlı olmak lazım. Millet her adımını acaba sunshine üstüne alınırmı diye atamazki. Bazen eşim ailesine gitmek ister benim canım istemez sen git bende evde keyif yapayım derim ne var ki bunda, 7 24 dibimde yaşayacak hali yok adamın, onun istediğini ben istemiyorum diye de bencillik edip evde tutamam adamı. Aynı şekilde bazen benim görüşmek istediğim insanlarla görüşmek istemez o an yada evde uyumak ister yada bende arkadaşlarla takılayım madem der ben istediğim yere giderim o da canının istediğini yapar. Kimse kimsenin kuklası değil, herkes canının istediğini yapsın, kimse kısıtlanmasın.
kendi aileniz uzaktaymış çalıştığınız için sık görüşemiyormuşsunuz , e eşinizin ailesinin suçu ne ki bu durumda, onlar yakınınızda, imkan varken neden görüşmesinler çocuklarla, yok benim ailem göremiyor siz de görmeyin demek çok saçma ve bencilce.
Benim ailem bize yürüme mesafesinde, çok sık görüşüyoruz, eşimin ailesi 20 dk mesafede daha az görüşüyoruz. Eşimin benimkilerle ne kadar görüşüyorsak seninkilerlede okadar görüşülecek demesi mantıklı mı sizce? İmkan neyse canımız nasıl isterse öyle davranıyoruz normali bu. Mesela benim ailem şehir dışındayken pandemi başladı ve bizi bir yıl göremediler ama eşimin ailesiyle görüştük seyrek de olsa, benimkiler vay biz göremiyoruz onlarda görmesin deselerdi gidin tedavi olun derdim.
Hayatı biraz akışına bırakın, herşeyin altında bir çapanoğlu aramayın