Lalem günaydın. Çok teşekkür ederim. Detaya girmedim ama eşim değişmez ise herşeyime yardım eder. Yarın misafirim gelicek bende akşamdan evi süpürürüm toparlarım heryeri diyor. Olması gereken bu elbette ama çoğu sorunumuzu çözdük. Manevi olarak hazır hissediyorum maddi olarakta kenara altın attık. Eksik olan elektronik eşyalarımı tamamladım.
Eşim yiğeniyle oynarken görümcem kızdı kaldırma öyle sarsma diye. Çocukta bir mutlu gülüyor falan. Karı koca senin çocuğun olsun görücem bekliyorum dediler. Dururmuyum ben olmayan çocuğumu savunmaya başladım:) çocuğumu karıştırmayın aranızdaki soruna zararlı şeyleride yaptırmam dedim. Yapıcaz falan dediler şakasına dedim yapamazsınız çocuğun annesi bensem izin vermem diyip güldüm. Çoğu sorunlarımı hallettiğim için görümcemin, annesinin böyle lafları beni sarsmıyor klasik diyip geçiyorum.
Eşim evliliğe alıştı izin günlerimde evde olup benimle vakit geçirmek istiyor akşamları erken uyumayalım diyip film seçiyor. Yemeğe davet ettiklerinde bana soruyor ya da genelde yok dinlenicez diyor. Ben organize ediyorum herşeyi görümcemin doğumgünü hediyesini de ben alıyorum annesininde. Ben veriyorum direk doğal olarak kimse sitem de edemiyor. Ettiklerinde ayıp yahu hediye derim çünkü biliyorlar.
Saygılı şekilde ilişkilerim devam ediyor. Kayınvalidem oğlunu elinden almışım gibi paylaşımlarına devam ediyor görümcem de abisine düşman gibi davranıyor. Beni ilgilendirmiyor çünkü herkes kalbinin ekmeğini yer. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin