Evliligin bitmesinin sebepleri

Bizimki fiilen bitti sayilir.paylasim yok konusmuyoruz.uzlasmaya varmiyoruz.resmen bitmesi de yaklasiyo sanirim boyle ne zamana kadar gider ki...
Gitmesin canim bir an önce kurtul, ben cok mücadele ettim düzelmedi..
Bazen bosanmak Insanin ruh sagligi icin sart.. Sonrasinda hic pisman olmuyor insan, ölene kadar yanliz yasayacagimi bilsem, yinede dönmem o manyaga. Hem yanlizlik daha güzel, hic degilse beklentin yok, gereksiz yere üzülme yok..

Gitmesin canim bir an önce kurtul, ben cok mücadele ettim düzelmedi..
Bazen bosanmak Insanin ruh sagligi icin sart.. Sonrasinda hic pisman olmuyor insan, ölene kadar yanliz yasayacagimi bilsem, yinede dönmem o manyaga. Hem yanlizlik daha güzel, hic degilse beklentin yok, gereksiz yere üzülme yok..
Devam etmesi mutsuzluk veriyosa bitmesi daha mantikli bencede.sen kac yil evli kaldin

Ne bileyim evli değilim o yüzden sorunları dizemem ama yüzeysel olarak söylemek gerekirse kendi adıma
beni yok sayması hiç bir şekilde ilgilenmemesi aldatması fiziksel şiddet uygulaması alkoliktir keştir o tür bişeyleri olması bide anasının hal ve tavırları.Başkada bişe kalmadı zaten galiba :KK70:

Bencede çok tuhaf insan Karisinin elini tutmazmi ya yakinlasmaz mi papil seninki benimki gibi manevi olarak bitti kağıt üstünde adam geliyo Özür diliyo yalvar yakar hoop 2dakka sonra başa sariyoruz ne yapicam bilmiyorum bende Allah hepimizin yardimcisi olsun şu boşanan arkadaslarin cesaretine gibtayla bakiyorum yemin ederim.

Benimki ozur de dilemiyo artik..koptuk iyice.karsilikli hamle yapmayi bekliyoz sanirim ayrilik icin..o da cesaret istiyor

çalışıp evine ekmek getirmemesi..

ana kuzuluğu ..

hakaret..

kumar alışkanlığı...

boşananlara sormuşsun ama eski konunu okudum senin sebeplerin boşanman için yeterli.. yok yere boşanıyor muyum gibi bir hisse kapılmışsın sanırım.. ama dediğim gibi hayat senin hayatın korkuyla nereye kadar gidebilirsin bilmiyorum.. kesinlikle çok zor bi karar boşanmak haklısın ama çocuk yapmamak gibi çok büyük bi sorununuz da var..

X