Benim en cok zoruma giden küsüyorum tavır yapıyorum ya bir deki sevgi sözcugunede gerek yok ne oldu de bir yanlışımız mı oldu de yada hatanı anla adam bana sen de gene bir haller var hallenmişsin diyor ne iletişim kurmak nede problem ne demek var, ben sevmediğini hissediyorum yani sen tirip atsan banane atmasa. banane der gibi hissettiriyor, ben yanaşırsam yanasıyor ben bir dal uzatmazsam yok
Bu nasıl bir mantık?Hanımlar eşimin ark çevresi işe görüştüm herkeze karşı öyleymiş sanırım eşimin kısırlığından dolayı piskolojisi bozulmuş
Hanımlar eşimin ark çevresi işe görüştüm herkeze karşı öyleymiş sanırım eşimin kısırlığından dolayı piskolojisi bozulmuş
İyi de bu sizin suçunuz değil? Psikolojisi bozuksa destek almaya ikna edebilirsiniz en fazla.Hanımlar eşimin ark çevresi işe görüştüm herkeze karşı öyleymiş sanırım eşimin kısırlığından dolayı piskolojisi bozulmuş
Ben şöyle anladım: Agresif oluşunu vs. arkadaşlarıyla konuşmuş. Hani sadece konu sahibine mi öyle yoksa genelde de böyle mi diye. Son cümle kendi çıkarımı.Bu nasıl bir mantık?
Eşinizin arkadaşları ile eşinizin cinsel sağlığını mı konuştunuz?
Adamın kulağına gittiyse,delirmesi bundan demek!
Cnm konuyu yanlış anladım benim demek istediğim çevresinede ağresif oldugu bunun sonucunda kendim o kaanata vardım arkadaşlrıyla cinsellik konuşacak değilimBu nasıl bir mantık?
Eşinizin arkadaşları ile eşinizin cinsel sağlığını mı konuştunuz?
Adamın kulağına gittiyse,delirmesi bundan demek!
Aynen cnm doğru anlamışsınBen şöyle anladım: Agresif oluşunu vs. arkadaşlarıyla konuşmuş. Hani sadece konu sahibine mi öyle yoksa genelde de böyle mi diye. Son cümle kendi çıkarımı.
Son 2 3 haftadır böyle kendisiilk evlendiğinizden beri mi böyle temizlik takıntılı ve bağırma hakaret vardı yoksa çocuk olmadığı anlaşıldıktan sonra mı başladı bu sorunlar?
Son 2 3 haftadır böyle kendisi
Malesef benim eşimde Başak Burcu o da aynı eskiden her tarafı kontrol ederdi şimdi de ben ediyorum o pasaklı dediğiniz gibi ve eski haline dönmek istiyorum sizce ne yapmalıBenim eşim başak burcu eskiden evin her yerini kontrol ederdi toz var mı dağınıklık varmı diye. Şimdi Ben aynısı oldum o pasaklı oldu... Ev temizliğine karışan erkekler çekilmez bir çile.. Ver eline malzemeleri temizlesin lavuk...
Canım bilemiyorum bana mantıklı gelmeyen bu kadın evinden gitmiş annesinde kalıyor kurban vekaleti için aramak nedir ya diyorum adama kesmene gerek yok artık bana diyorum sen bilirsin diyorBoşanın gitsin ya, ciddiyim. Bu adam düzelmez. Bulmuş kahrını çekeni sizin gibi birini tepenize çıkmış. Bence mesajlarına cevap bile vermeyin, direkt boşanma şeysini yollayın. Şok olsun. Bu nedir ya, kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum da 2-3 yıldır evlisiniz diye ömrünüzün geri kalanını bu insanla çürütmek ister misiniz? 2-3 yıl bu kadar üzüntüye dayanmışsınız. 15-16 sene çekebilir misiniz devam etseniz? İllaki bi yerlerde patlak verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?