Evliliğimle ilgili

Maşallah bugun Bdv evlenmeyelım dıye bastan asagı evlılık konusu ıle dolu. Ben daralıyorum okurken sız yasıyorsunuz Allah sabır versın. Annem gece gunduz esınız gıbı her temızlıgıme laf soyler baska evlat olsa coktan okb olmustu.( Gayet yapabılıyorum onun derdı baska.) Temızlık yaptıgınızda esınız ısten mı geldı hemen coraplarını cıkartıp kırlıye atmasını ısteyın. Bardaktan su mu ıctı tezgahın ustunde bırakmamasını yıkamasını ısteyın. Çekırdek yerken yere mı dokuldu anında kaldırmasını ısteyın. Sureklı temızlıge daır seyler ısteyın. Bezecektır laf falanda soylemez sonra.

Eşinin hareketlerini onayladigim manasina gelmesin lakin bu adam herhalde bunu duvarlara demiyor. Siz o böyle diyince sessizliginizi koruyor musunuz? Tek tarafli yazmissiniz. Koruyorsaniz adamin vicdan yapip gonul almasi gerekirdi ki bu yok.

Ev temizligine yetisemiyorsaniz bir yardimci tutun on günde bir kendinize uygun. Deterjanı ise hic anlamlandiramadim. Deterjani dökünce genelde yıkıyorum bekletiyor musunuz siz?

Hanımlar eşimin ark çevresi işe görüştüm herkeze karşı öyleymiş sanırım eşimin kısırlığından dolayı piskolojisi bozulmuş

İkiniz de konuşmuyorsunuz

Yani tavır yapmayın şu şu davranışın beni üzdü kırdı rahatsız etti her ne hissettirdi ise onu söyleyin

Eşiniz aslında söylüyor ama onun da üslubu sıkıntılı

Madem titiz olmak istiyor, olsun; az kirletsin çok temizlesin

Fakat son güncellemeniz ilginç geldi

Arkadaşlarına sordun kısır olduğu için psikolojisi bozulmuş demişsiniz

Bunu arkadaş değil eş bilir, çok mu kopuksunuz

Çocuk olmaması için sorun ne tedavi vs oluyor musunuz

Hanımlar eşimin ark çevresi işe görüştüm herkeze karşı öyleymiş sanırım eşimin kısırlığından dolayı piskolojisi bozulmuş
Bu nasıl bir mantık?
Eşinizin arkadaşları ile eşinizin cinsel sağlığını mı konuştunuz?
Adamın kulağına gittiyse,delirmesi bundan demek!

ilk evlendiğinizden beri mi böyle temizlik takıntılı ve bağırma hakaret vardı yoksa çocuk olmadığı anlaşıldıktan sonra mı başladı bu sorunlar?

Bu şekilde ömür geçmez. Boşanın ya da boşanmayın diyemem ama bazı kararlar yol yakınken daha kolay alınır. Zaten bir süre sonra sevginiz de biter eşinizin bu tavırlarından dolayı.

İyi de bu sizin suçunuz değil? Psikolojisi bozuksa destek almaya ikna edebilirsiniz en fazla.

Bu nasıl bir mantık?
Ben şöyle anladım: Agresif oluşunu vs. arkadaşlarıyla konuşmuş. Hani sadece konu sahibine mi öyle yoksa genelde de böyle mi diye. Son cümle kendi çıkarımı.

Bu nasıl bir mantık?
Cnm konuyu yanlış anladım benim demek istediğim çevresinede ağresif oldugu bunun sonucunda kendim o kaanata vardım arkadaşlrıyla cinsellik konuşacak değilim

Gene sakinliğimi korudum bu sefer evimin her yerini temizledim hiç bir problem yok ama bilin bakalım neye kulp buldu balkon kapısı işe koltuk yeri aynı yerde bizim bende koltukları sildiğim için koltugun arkadına balkon kapısını çektim kapanmasın koltuklar kurusun die başladı bağırmaya bunu hangi mantıkla yaptın aklın hiç çalışmıyor bu bunun arkadına konurmu vs vs durum gibi bende artık dayanamadım cok fazla üst üsttw geldi ve ailemin yanına döndüm, ne arıyor ne soruyor bugun arayıp kurban için vekalet gerekli dedi bende artık bana kesmene gerek yok dedim kendin bilirsin dedi yani ne sevgisi kalmış ne bir pişmanlığı hakkımızda hayırlısı

Son 2 3 haftadır böyle kendisi

Boşanın gitsin ya, ciddiyim. Bu adam düzelmez. Bulmuş kahrını çekeni sizin gibi birini tepenize çıkmış. Bence mesajlarına cevap bile vermeyin, direkt boşanma şeysini yollayın. Şok olsun. Bu nedir ya, kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum da 2-3 yıldır evlisiniz diye ömrünüzün geri kalanını bu insanla çürütmek ister misiniz? 2-3 yıl bu kadar üzüntüye dayanmışsınız. 15-16 sene çekebilir misiniz devam etseniz? İllaki bi yerlerde patlak verecek.

Malesef benim eşimde Başak Burcu o da aynı eskiden her tarafı kontrol ederdi şimdi de ben ediyorum o pasaklı dediğiniz gibi ve eski haline dönmek istiyorum sizce ne yapmalı

Canım bilemiyorum bana mantıklı gelmeyen bu kadın evinden gitmiş annesinde kalıyor kurban vekaleti için aramak nedir ya diyorum adama kesmene gerek yok artık bana diyorum sen bilirsin diyor

Konu sahibi Instagram'da fatih civelekoglunu takip et videolarını mutlaka dinle.soru cevap yapıyor kendine göre sorular bulursun diye düşünüyorum.bu adam seni çantada keklik görüyor malesef.kaybetme korkusu yok.

Ben adama da hak verdim. Çaydanlığın içinde deterjan ne geziyor, deterjanlı çay adamın midesine kadar gitmis. Hiç mi fark etmedin.
Çalışan kadın olarak eğer yetisemiyorsaniz hafta bir gelecek bir temizlikçi bulun. En orta yol bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…