• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimle ilgili

Madem calisan birisiniz o zaman ev isi kadinin değildir ortaktır
Maasinizdan eve ne kadar katkı sagliyorsunuz? Bu tur seyler bence evlenmeden konusulmadi
Şahsen ev isi bilmeyen erkek almam 🤣 hatta cam kapi silen eli bez tutan tercihim
Şaka bir yana esiniz eger böyle ise evi o gecindirsin cocuk olduktan sonra da siz emziriyorsaniz o da altini alacak yani adami rahata değil ortak yasama alistirin

Arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim ama kafamda cok sorular Var durum şu eşim her kavgamızda çok fazla yüksek ses Bağırma hakaret bad dua durumuna kadar geliyor bu durum artık daralmaya başladım bu durumdan ve uzun süredir eşimin tek derdi evin temizliği bura temiz değil burası olmamış bu böyle olmuş bunu beğenmedim bunu niye yapmadın gibi şeyler artık bu durum beni çok fazla darladı Bir hafta sonu gezmeye gittik ve saat 16.00 gibi evimize geldik sanırım fazla sıcak havadan ve dışarı değişiminden dolayı olduğum yerde uyuyup kalmışım işte kendisi işe gitmişti geldi dokuz gibi evin ne buhali işte bir temizlememişsin insan bir süpürge açar bilmem ne yapar gibi benim bu halimi anlamadan bana çok büyük bir tepki koydu boşanmayı bile düşünüyorum şu an ne yapacağım ne doğru ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok aman bir erkeğin bu kadar da kadının temizlik konusunda boğolması ne kadar normal ben çalışan bir bayanım hem iş hem evin temizliği hem yaz hava sıcak insan gezmekte istiyor ne yapıcağımı bilmiyorum Bugün sabah kahvaltıda çay yaptım kendisi ama kettel içindeİçinde deterjan unutmuşum sanırım ben de sallama çay yapmıştım çayın tadına baktım püskürdü sen beni zehirlemeye mi çalışıyorsun sen beni öldürmeye mi çalışıyorsun Allah seni nasıl biliyor söyle yapsın işte kahvaltıyı zehir ettin burnumdan getirdin bilmem ne diye bana bir sürü bağırdı çıktı gitti sonuçta bir kadın olarak en her şey mükemmel olacak değil hatalar olabileceğini düşünüyorum ama sanki hep yaptığım bir şeymiş gibi bir bardak şeyde bu kadar yaygara çıkarıp bana bağırmasına hiçbir anlam veremedim
Benim esimde titiz ama beraber yaparız işleri, madem temizliğe meraklı o da yapsın senle beraber..

Back