Evliliğimle ilgili ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

kulkedisi2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
1
0
27
Merhaba, yaklaşık 1 yıldır evliyim. Daha öncesinde 3-4 yıllık bi sevgililik dönemimiz oldu. Yani isteyerek severek evlendik ama son 1 yıldır hayatım çok kötü artık onu eskisi gibi sevemiyorum bence eşimde bana karşı böyle hissediyor. Eğer 1 gün iyiysek 1 hafta kötüyüz. Bu durum beni çok yıprattı. Çok fazla kavga ediyoruz ve bana sürekli hakaret ediyor o böyle yapınca bende aynı şekilde karşılık veriyorum. Bana erkek mi oldun beni mi döveceksin diyor sadece kes sesini sus artık dediğim halde. 20 gündür konuşmuyoruz o kadar yalnız hissediyorum ki her gece ağlıyorum bana kapını kapatıp ağla falan diyor. Bu sabahta çok kötü kavga ettik. Ailemin evine gidecem. Boşanmayı düşünüyorum ne yapmalıyım? nasıl karar vermeliyim? (Bu arada çocuğumuz yok)

Merhaba, yaklaşık 1 yıldır evliyim. Daha öncesinde 3-4 yıllık bi sevgililik dönemimiz oldu. Yani isteyerek severek evlendik ama son 1 yıldır hayatım çok kötü artık onu eskisi gibi sevemiyorum bence eşimde bana karşı böyle hissediyor. Eğer 1 gün iyiysek 1 hafta kötüyüz. Bu durum beni çok yıprattı. Çok fazla kavga ediyoruz ve bana sürekli hakaret ediyor o böyle yapınca bende aynı şekilde karşılık veriyorum. Bana erkek mi oldun beni mi döveceksin diyor sadece kes sesini sus artık dediğim halde. 20 gündür konuşmuyoruz o kadar yalnız hissediyorum ki her gece ağlıyorum bana kapını kapatıp ağla falan diyor. Bu sabahta çok kötü kavga ettik. Ailemin evine gidecem. Boşanmayı düşünüyorum ne yapmalıyım? nasıl karar vermeliyim? (Bu arada çocuğumuz yok)
Yuh 20 gün küslük nedir. Hata hala ağlıyor olmanda. Sen hayatını neşeyle yaşamaya devam et bak nasıl yanaşmaya çalışıyor. Yeni evlilikte 20’gün küslük ve cinsel hayat olmadan nasıl oluyor ayrı mesele

Ben 3 4 senelik sevgililikte böyle adamların hiç fire vermediğini sanmıyorum ya.Size hakaretler edecek, kapıyı kapatıp ağla diyecek kadar kötü birisi illa kendini belli etmiştir.Böyle hayat geçmez siktiri çekerdim ben ağlayan kimmiş ona gösterirdim şeyimin başına bak hele.
Evlenince düzelir diyorlar, baksanız ya 20 gün olmuş hâlâ ağlıyor.

Kavgalarınizin sebebi ne ? Kuslugu karşı taraf mi uzatıyor. Herhangi bir çözüm yoluyla gelmiyor mu? Bu arada dipnot lütfen korunun

Çocuk yok, süper. Hemen boşanın hemen.

canım 3 4 yıllık sevgililikte nasıl anlamadım adamın böyle olduğunu boşan bence böyle hayat geçmez her şey sevgi değil evliliklerde

Evlenince düzelir diyorlar, baksanız ya 20 gün olmuş hâlâ ağlıyor.
En büyük yalanlardan birisi.Evlenince daha beter oluyor.Benim bir teyzem var nişanlıyken akraba olmalarına rağmen iki aile de birbirini benimsemedi çift olarak zaten sürekli kavga ediyorlardı o zamandan beri.Sonra evlendiler o adam teyzeme yapmadığını bırakmadı 1 sene boyunca nerdeyse çocuğunu köye kaçırdı ,polise gitmedi teyzem adamın uzlaşmasını bekledi.En son dayım onlara bir tane ev aldı da adam geldi.Teyzem de tencere kapak 2. çocuğa hamile şimdi.Bir araya geldikleri gibi çocuk yaptı.Yargılamak istemiyorum ama kendine saygısı olan zaten anlaşamadığı kişiyle evlenmez, üstüne çocuk yapmaz.Biz hep kadınları savunuyoruz ama kadınlar da seviyor kaosu .

En büyük yalanlardan birisi.Evlenince daha beter oluyor.Benim bir teyzem var nişanlıyken akraba olmalarına rağmen iki aile de birbirini benimsemedi çift olarak zaten sürekli kavga ediyorlardı o zamandan beri.Sonra evlendiler o adam teyzeme yapmadığını bırakmadı 1 sene boyunca nerdeyse çocuğunu köye kaçırdı ,polise gitmedi teyzem adamın uzlaşmasını bekledi.En son dayım onlara bir tane ev aldı da adam geldi.Teyzem de tencere kapak 2. çocuğa hamile şimdi.Bir araya geldikleri gibi çocuk yaptı.Yargılamak istemiyorum ama kendine saygısı olan zaten anlaşamadığı kişiyle evlenmez, üstüne çocuk yapmaz.Biz hep kadınları savunuyoruz ama kadınlar da seviyor kaosu .
Kesinlikle katılıyorum. Bir kaç yıl şans verilmesini anlıyorum ama uzun yıllar toksik kocalarını bırakmayan(bırakamayan değil) kadınlara hak veremiyorum bir türlü. Bunlara hem beni hem kök ailesini 40 sene travmadan geçirip ancak 2 yıl önce boşanan annem de dahil. Şimdi de bambaşka bir kaos dönemi yaşatıyor hepimize.

Daha 1 yillik evlilikte de bu kadar buyuk sorunlar ne biliyim bana tuhaf geldi yeni evli sayilirsiniz… 20 gun kusluk de cidden yuh ama bence bu adam size deger vermiyor yoksa neden kapini kapat agla filan desin bence bosanmak digru karar hele de cocuk yokken

Düzelmiyorsa ( ki genelde daha beter olur) sakın çocuk yapma , bazen boşanmak daha hayırlı, çabalamıyorsa boşa kurtul çocuk yokken ...

X