Evliliğimize fantezi katmak istiyorum

Tamam teşekkürler
Erkek arada kadının yönetmesini bekler söylemesini beklemeyin arada bir siz yönlendirin eşinizi bide nioli yagını hergün sabah akşam iç çamasırınıza iki damla ekleyin bu vahinanızı hem temizliyor hemde akıntı mantar ve mikrop olmasını engelliyor bide eyer cinsellikte kuruluk yaşıyorsanız onuda engelliyor rahat ilişki olmadını saglıyor

İlgi çekicii

Bunu biz bilemeyiz ..genel geçer şeyler söylenir ama her insan biriciktir..herkes meşrebine göre bir fantazi dünyası oluşturur ..bunu en iyi sizin bilmeniz gerekli..eşinizi ve kendinizi tanımadan giriştiğiniz her fantazi aradığınız heyecanı vermeyecektir diye düşünüyorum ..heyecan sizin içinizde ve size özel ..bunu keşfetmeniz lazım .

Benle pek ilgisi yoktu konunun da kaydediyim lazım olur, güzel alternatifler sunmuşsunuz beğendim. :)

Ben bir fantezi yüzünden neler çekiyorum ah bi bilsen ailem baskıcıydı nefes aldırmazdı hicbirseye izin vermezdi evlen kocan gezdirsin evlen kocan giydirsin diye diye inat yaptım bende sinirle evlenince bu eve mini eteklerle gelicem kocamla da istediğim herseyi yapıcam dedim evlenince ne istersen onu yap dedi. Bu hırsın sonucunda evlendim haftasına baba evine ziyarete mini etekle gittim yatılı kalıp hunharca eşimle birlikte oldum onun da işine geldi doğrusu ama sabah utandım falan böyle bi fantezi boku yemiştim yani

Valla hırsına bravo iyi cesaret

Garip bir durum

Biraz hortatmak lazım bu konuyu. Evet güzel kadınlar daha fazla fikri olan yok mu. Fikirlere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…