Tamam teşekkürlerSiz kokuları sürün ve ara ara öpmesini isteyin birazda sert ve emir verir tarzda bu cinselliği bugün benim istediğim gibi olacak diyin hafif sert hafifte cilveli şekilde yapın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkürlerSiz kokuları sürün ve ara ara öpmesini isteyin birazda sert ve emir verir tarzda bu cinselliği bugün benim istediğim gibi olacak diyin hafif sert hafifte cilveli şekilde yapın
Aynen öyle yapayımo sana yapana kadar sende ona yapma
Erkek arada kadının yönetmesini bekler söylemesini beklemeyin arada bir siz yönlendirin eşinizi bide nioli yagını hergün sabah akşam iç çamasırınıza iki damla ekleyin bu vahinanızı hem temizliyor hemde akıntı mantar ve mikrop olmasını engelliyor bide eyer cinsellikte kuruluk yaşıyorsanız onuda engelliyor rahat ilişki olmadını saglıyorTamam teşekkürler
İlgi çekiciiBende size kendi yaptıgım yöntemleri kısaca söyleyeyim adam sizden vaz geçemeyecek farklı seksi kıyafetler alıyorum ve farklı peruklar mum ışıgında önce dans ama dokunmalı danstan sonra onu otutturuyorum önünde dans ediyorum yaklaşıp biraz da tahrik edip tekrar uzaklaşıyorum hafta bir birbirimize özel bağlarla masaj yapıyoruz tabi sonu mutlu sonla biten ve gece deniz kenarında sevişip sabahladıgımızda oluyor deniz kenarına gittiğinizde ona göre örtü yastık kahvemizi ve nargilemizi alıyoruz bide arabada yapmanızı öneririm çok güzel oluyor ve adam sizden başkasını görmüyor bide erkeklerin haz noktaları vardır onu bulup hazzını artırabilşrsiniz sevişirken güzel sözler söyleyin ve edepsiz sözlerde olsun erkek çok sever harikasın diyin daha çok var ama kısa şekilde anlattıtım dedin ce kokular onları da kullanın koku tat ses ve temas çok önemli ön şevişmeyi biraz uzatın ve oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirin
Ay şimdi burda duydum onu t ile başlayan siteden mi aldınızSonunda ben de vücut çorabı aldım
Jartiyer deneyebilirsiniz. Elbisenin içine giyip adam tv izlerken bir anda elbiseyi çıkarınca bir değişik oluyorlar ahshd ya da mesela yanında otururken eteği biraz yukarı çekip görmesini sağlayabilirsiniz.
Pozisyon veya mekan değiştirebilirsiniz eğer yapmıyorsanız. Salonda, mutfakta vs yapabilirsiniz.
Ayna karşısında yapabilirsiniz. Bazılarının çok hoşuna gidiyor.
Dışarıda tahrik edebilirsiniz. Sözlü olarak, tahrik edici mesajlar atarak, masa altından fiziksel olarak hatta ortam müsaitse tuvalet vs bir yerlerde kırıştırarak. Seksi bir çamaşır giyip tuvaletten foto atabilirsiniz. Müsait bir yolda parkta vs kıstırıp elleyebilirsiniz
Biraz daha rahatlayabilirseniz oyuncaklar alabilirsiniz. Vibratör vs gibi. Ya da gözünüzü veya eşinizin gözünü bağlayabilirsiniz. Bunun için göz bandı vs gerek yok, fuları katlayıp bağlayın iş görür
Kelepçe gibi şeyler deneyebilirsiniz. Seks zarları var, pozisyon ve mekan gösteriyor. Onlardan deneyebilirsiniz.
İşten gelirken akşam neler yapacağınızı yazabilirsiniz.
Arabada elleşme, fingirdeşme, oral seks vs diyeceğim ama bu bazen riskli olabiliyor
Merhaba hanımlar 4 senelik evliyim. Evliliğime biraz heyecan fantezi katmak istiyorum ama neyi nasıl yapacağımı bilemedim. Biraz utangacım ben yani 4 sene olmasına rağmen hala arada utangaçlık var tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler…
Ben bir fantezi yüzünden neler çekiyorum ah bi bilsen ailem baskıcıydı nefes aldırmazdı hicbirseye izin vermezdi evlen kocan gezdirsin evlen kocan giydirsin diye diye inat yaptım bende sinirle evlenince bu eve mini eteklerle gelicem kocamla da istediğim herseyi yapıcam dedim evlenince ne istersen onu yap dedi. Bu hırsın sonucunda evlendim haftasına baba evine ziyarete mini etekle gittim yatılı kalıp hunharca eşimle birlikte oldum onun da işine geldi doğrusu ama sabah utandım falan böyle bi fantezi boku yemiştim yaniMerhaba hanımlar 4 senelik evliyim. Evliliğime biraz heyecan fantezi katmak istiyorum ama neyi nasıl yapacağımı bilemedim. Biraz utangacım ben yani 4 sene olmasına rağmen hala arada utangaçlık var tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler…
Valla hırsına bravo iyi cesaretBen bir fantezi yüzünden neler çekiyorum ah bi bilsen ailem baskıcıydı nefes aldırmazdı hicbirseye izin vermezdi evlen kocan gezdirsin evlen kocan giydirsin diye diye inat yaptım bende sinirle evlenince bu eve mini eteklerle gelicem kocamla da istediğim herseyi yapıcam dedim evlenince ne istersen onu yap dedi. Bu hırsın sonucunda evlendim haftasına baba evine ziyarete mini etekle gittim yatılı kalıp hunharca eşimle birlikte oldum onun da işine geldi doğrusu ama sabah utandım falan böyle bi fantezi boku yemiştim yani
Korkunun ecele faydası yokmuş onu orada anlamıştımValla hırsına bravo iyi cesaret
Evet canım kesin al ayrı bi hava katıyorAy şimdi burda duydum onu t ile başlayan siteden mi aldınız
Ben bir fantezi yüzünden neler çekiyorum ah bi bilsen ailem baskıcıydı nefes aldırmazdı hicbirseye izin vermezdi evlen kocan gezdirsin evlen kocan giydirsin diye diye inat yaptım bende sinirle evlenince bu eve mini eteklerle gelicem kocamla da istediğim herseyi yapıcam dedim evlenince ne istersen onu yap dedi. Bu hırsın sonucunda evlendim haftasına baba evine ziyarete mini etekle gittim yatılı kalıp hunharca eşimle birlikte oldum onun da işine geldi doğrusu ama sabah utandım falan böyle bi fantezi boku yemiştim yani
Biraz hortatmak lazım bu konuyu. Evet güzel kadınlar daha fazla fikri olan yok mu. Fikirlere açığım