- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Başımın belası agsjsjsmBlack Light yardımcı olsana kıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başımın belası agsjsjsmBlack Light yardımcı olsana kıza
Yaşın tutmaz cocugumFarklı bir kadınla derken?
Evet argo hoşuna gidiyor baya sert sever hep boğazıma yapışır canım acımaz ama tersine hoşuma gidiyor
Bencede totom kıp kırmızı olur hepBence de çok güzel birtek burda şiddetsellik hoş geliyor zaten bana da bdsm cok renk verici.
Kanki benim çok güzel fikirlerim var ama şimdi demiyimsmsm malum hem ben artık kocasizim ayıpBlack Light yardımcı olsana kıza
Sen bir kağıda yaz yapmak istediklerini evlenince şaaparsın sonra bize de anlat asdfgKanki benim çok güzel fikirlerim var ama şimdi demiyimsmsm malum hem ben artık kocasizim ayıp
Oho ben evlenene kadar agahsjSen bir kağıda yaz yapmak istediklerini evlenince şaaparsın sonra bize de anlat asdfg
Ohoo ben koca bulana kadar asdfghOho ben evlenene kadar agahsj
Sana öğretirim koca bulunca yaz bana
Erkekler balık etli kadınlardan hoşlanıyorlar Buda bi gerçekEşim şimdiye kadar kilom hakkında bir şey demedi ima bile etmedi ama işte eski ben değilim o yüzden özgüvenim gitti biraz
Evet biraz kilo almışsın diyor bende zayıf halim daha mı iyi dediğimde hayır şimdi daha iyi ele avuca geliyorsun diyorErkekler balık etli kadınlardan hoşlanıyorlar Buda bi gerçek
Ben de evde kaldım artık ahsjxxOhoo ben koca bulana kadar asdfgh
Evde kaldım ben artıkınn
Ben de evde kaldım artık ahsjxx
İşte klasik türk erkeğiEvet biraz kilo almışsın diyor bende zayıf halim daha mı iyi dediğimde hayır şimdi daha iyi ele avuca geliyorsun diyor
Ben yeni bosandim, evlenmeyi düşünmüyorum en azindan uzun bir süre. Dediğinize katılıyorum.Karsiniza sorunlu kocalar cikacagina evde kalin daha iyi ben ikincide bile duvara tosladim adimlari saglam atmak lazim
Bencede totom kıp kırmızı olur hep
İşte klasik türk erkeği
Boğazı bile sıkıyorlarmis şaka bir yana valla bunu ilk defa duydumSende onun sırtını harita yap
Evli misiniz . Evli iseniz Eşiniz çok şanslı adam hic sıkilmazJartiyer deneyebilirsiniz. Elbisenin içine giyip adam tv izlerken bir anda elbiseyi çıkarınca bir değişik oluyorlar ahshd ya da mesela yanında otururken eteği biraz yukarı çekip görmesini sağlayabilirsiniz.
Pozisyon veya mekan değiştirebilirsiniz eğer yapmıyorsanız. Salonda, mutfakta vs yapabilirsiniz.
Ayna karşısında yapabilirsiniz. Bazılarının çok hoşuna gidiyor.
Dışarıda tahrik edebilirsiniz. Sözlü olarak, tahrik edici mesajlar atarak, masa altından fiziksel olarak hatta ortam müsaitse tuvalet vs bir yerlerde kırıştırarak. Seksi bir çamaşır giyip tuvaletten foto atabilirsiniz. Müsait bir yolda parkta vs kıstırıp elleyebilirsiniz
Biraz daha rahatlayabilirseniz oyuncaklar alabilirsiniz. Vibratör vs gibi. Ya da gözünüzü veya eşinizin gözünü bağlayabilirsiniz. Bunun için göz bandı vs gerek yok, fuları katlayıp bağlayın iş görür
Kelepçe gibi şeyler deneyebilirsiniz. Seks zarları var, pozisyon ve mekan gösteriyor. Onlardan deneyebilirsiniz.
İşten gelirken akşam neler yapacağınızı yazabilirsiniz.
Arabada elleşme, fingirdeşme, oral seks vs diyeceğim ama bu bazen riskli olabiliyor
Boğazı bile sıkıyorlarmis şaka bir yana valla bunu ilk defa duydum