evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

Doğru ve yerinde bir karar, insanlar eşi istemiyor diye akrabalarından bile görüşmedikleri oluyor, kaldıki görüşülmesi istenmeyen sadece bir iş arkadaşı
Çok takdir ediyorum böyle sağlam ayağı yere basan hemcinslerimi, hayırlısı olur umarım hakkınızda. Mutsuz bir çift olarak yaşamaktansa, mutlu tek yaşamak bin kat yeğdir.

ben de sanki bir süre ayrı yaşasanız eşinin de bazı şeyleri idrak edebileceğini ve senin hayatındaki önemini sana hissetttirmeye başlayacağına inanıyorum nedense. bazen evliliklerde mola vermek iyi geliyor iki tarafa da hem hataların anlaşılması, hem aşkın tazelenmesi, özlem vs. duyguların yoğunlaşması için gerekli olabiliyor.

şahsi fikrim boşanma davasını bir süre askıya alıp ayrı yaşayıp bir süre görüşmemenin daha faydalı olacağı eşinin davranışları açısından.yazdıklarından ve eşinin dün geceki ısrarlı davranışlarından anlaşılıyor ki eşin artık olayın ciddiyetinin bilincine varmaya başlayacak. bence boşanma davası fikrini bir süreliğine ertelemelisin. eğer düzelecek birşeyler varsa önüne geçmemiş olursun böylece. hakkıında hayırlısı

Son düzenleme:
ben de hala eşini sevdiğini,
ondan gerçekten boşanmak falan istemediğini,
şu an tek dileğinin eşinin sana yalvarıp yakarıp dersler alması olduğunu düşünüyorum

seni kırmak için yazmıyorum
cümlelerinden bunlar akıyor sadece
hakikaten kararlı bir kadın, senin düşündüğün gibi, akşam gelip round yapacağını, ailesini, şusunu, busunu hiç düşünmez, lafını bile etmez
gel eşyalarını al git der
o kadar
bunları düşünme, ve dahi yazma gereği bile duymazdın kararlı olsan

ama böyle bile olsa yanlış yaptın

velev ki eşin senin ayaklarına kapansın
seni vazgeçirsin
2 hafta iyi olacaksın
ondan sonra daha beter
çünkü eşine "ben giderim" imajı verdin
işin boyutu değişti
şimdi o kıza daha çok yönelecek
belki başka duygusal ilişkilere yönelecek
kafasındaki rosechine bir bitecek
akabinde sen yine boşanmaya çalışacaksın
o zaman da resmen boşanacaksınız

umarım farklısı olur
umarım sen gerçekten güçlü ve dirayetli durursun
umarım yanılan ben olurum

gönül eğlendirme bile olsa çokmu affedilir,çok mu masumca..? gönlün neden boş kalmış karn varken neden eğlenme peşine düşmüş..dimi ama ..eşimin gzöle görülür masum yanı yok ben kararlıyım o tabiki diretecek ama ben geri adım atmayacam..

Anlaşmalı boşanmalarda 15 gun icinde tek celse de boşanirsiniz

hadi yaaa..buna sevindim..

bende öyle düşünüyorum tşk ederim destek ve fikrin için..

ayrı kalmak fikri nedir biliosun benim için..onu affetmenin sinyali! yani sen yap et ben seni boşanmakla tehdit edeyim korkutayım bikaç hafta ayrı kalalaım beni özle sonra hiçbişi yokmuş gibi devam edelim..yok olmaz mümkün değil benim için..alışkanlık haline döner ve benim ciddiyetim ortadan kalkmış olur..

arkadaşım felaket tellalımısın sen? yada beni gazamı getirmeye mi çalışıyosun anlayamadım..dünden beri kafanda seneryolar üretip canımı yakıosun ..ben kararlıyım dedikçe blöf diyosun eşin kanmayacak bomba patlayacak diosun ona yönelcek filan.arkadaşım benim için bitti o adam isterse gitsin bi gecede 50 kaıdnla olsun ba-na-ne..tamam düşüncelerine saygı duyuyorum ama kırıcı oluyosun bu seneryolarla..

şu kk gördüğüm en kararlı ve güçlü insansınız yaşadıklarınızı siz bilirsiniz
dünya çok kısa nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın

Arkadasim sakin ol biraz. Bosanman ya da bosanmaman bize bir fayda saglamaz. Burcun ne bilmiyorum ama en azindan ayin sekizine kadar bekle derim.

Arkadasim sakin ol biraz. Bosanman ya da bosanmaman bize bir fayda saglamaz. Burcun ne bilmiyorum ama en azindan ayin sekizine kadar bekle derim.

sakin olmakmı?sakinim ben zaten nerden çıkardınız bu fikri..arkadaşa cevabımı kastetiyseniz dünden beri benim fikrimmiş gibi yazdı durdu tamam defalarca dedim bu klendi fikriniz olabilir saygı duyuyorum diye ama fikrini zaten söyledin birde bunun üzerine seneryolar yazmakta neyin nesi? ben burda sizden destek alıyorum size açık oylama sunmadımki ne hissediyosunuz diye? bide bana tutup sakin ol diosunuz ..

ayın 8 i ne alaka anlayamadım?burcum koç

Neyse bosver ...

tabiki gönüleylendirmede olsa affedilemez çok haklısın birde bu gece 3de balkonda konuşma işi çok ters kızın derdi belli ama eşinizin yüz vermemesi gerekiyordu buda eşinize çook büyük kayba yol açıcak sizi kaybediyor kendi eden aglamamalı

öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun , yaşadıgının benzerini bende yaşadım..Ama biz evli değiliz, sevgiliyiz...
İkimizde aynı yerde çalışıyoruz ve benimde hiç hoşlanmadığım bir kız sürekli benimkinin dibinde..Çünkü benimki müüdür yardımcımız..ben ne kadar istemiyorum o nu cevrende desem de bahanesi hazır.Ben amirim ve benim odama herkes gelebilir..Ve bu tavrından asla ödün vermedi..

Seni kararlılığından dolayı kutluyorum , çünkü ben defalarca o kızı dibinde görürsem bitiririm dedim ama maalesef yapamadım

rosechine eşi ilk konusunda bir acı yaşattığını okuduk, bu geçen zamanda bu acının azalıp bitmesi için eşinin çaba göstermesi gerekirken görüyoruz ki bu acı ızdıraba dönüştürülmüş.. kanayan bir yara pansuman yapılır daha da deşilmez... davanda haklısın rose... insanlarda mantığın kalbinden önce gelmesi taraftarıyım ben.. ayrıca çocuğu olmayan kadınlar dul değildir bence.. çocuk olduktan sonra hiç biryere sığamazsın herkese fazla gelirsin ama böyle iken başarman daha kolay... Allah yardımcın olsun... ilk konunu takip etmiştim gönül isterdi ki eşin sadece iyi niyet kurbanı oldu ve işin önemini kavradı duruma müdahele etti... ama malesef oralı bile olmamış... kendin çalmışsın kendin oynamışsın.. Allah bu güzel ayın hatırına içindeki sıkıntıyı alsın inşallah...

arkadaşım kararlılığını tebrik ediyorum. Allah yardımcın olsun bu zorlu yolda. aldığın karardan pişman etmesin inş. birçok kadının sürekli alttan aldığı, bu yüzden ezildikçe ezildiği ,kullanıldığı, aldatıldığı, bu yüzden ayrılmayı düşünüpte yapamadığını kararlı bir şekilde yapmanı gerçekten tebrik ettim. insanlar illaki dayak ve şiddeti ayrılık için sebep olarak görüyorlar. halbuki psikolojik etkenler yaşanılan sürekli sinir harbinin dayaktan ne farkı var. bizim burda yada gerçek haytta yapmamız gereken birbirimize destek olmak. kadının en iyi dıostu yine kadın olmalı.kadını kadından başka kim anlayabilir. belki bu yapacağın cesareti olmayan bir arkadaşımıza cesaret olmuştur. burayı doğru kullanalım lütfen. buraya bu türlü sorunlarını yazan insanlar zaten yeterince problemli ki hayatlarında paylaşma gereği duyuyorlar. bende buna benzer hatta bana göre aynı bir sorunu paylaşmıştım aylar önce. eşimin şehir dışına gittiğinde benim istememe rağmen facebokta yerini paylaşmasıydı. (@istanbul, @ankara gibi) eşime bundan hoşlanmadığımı söyledim ama beni dinlemedi, her seferinde paylaşmaya devam etti. artık nerde olduğunu paylaştığının önemi yoktu. önemli olan benim istemediğim çok basit olan bir şeyi beni üzmek pahasına yapmasıydı. bende konu açarak yardım istedim. bana yapılan yorumlar çok abartıyorsun, ne var bunda, eşini sık boğaz etme, ne olmuş paylaşmışsa ne kötülük var ki oldu. üstüne birde ben kötü oldum. ve şimdi bu tarz sorunlar için burda konu açacağımı sanmıyorum. o yüzden seni geren hiç bir yoruma cevap bile verme. kadınlar bir şekilde hissediyorlar. oyüzden sen içindeki sesi dinle. burda konu açanları yıldırmayalım, balon olan konular zaten belli. onlarda zaten iyi yazan çok az. ama böyle bir konuda kişiye sen kendini kandırıyorsun demek gerçekten çok sinir bozucu. lütfen insanları yıldırmayalım. inanmadığımız konularıda cevap yazmayarak protesto edelim.

Tebrik ederim seni. Yerinde olsam aynı şeyi yapardım.
Doya doyaaaa konuşsunlar şimdi birbirleriyle.

benzer olayı bende yaşadım tek fark hamileydim. Eşime sakin sakin, 3 kez o kızla konuşmasını istemediğimi söylediğim halde yine konuştuklarını anladım, gerekçelerde sizinkilerle benzerlik taşıyordu. Son tepkim ağır oldu. şirket telefonunu kırıp eline verip, ayrıca sinir krizine girip yüzünü gözünü yolunca, anladı yapmaması gerekeni sanırım, o gün bugündür görmedim konuştuğunu yada konuşuyor görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…