kızlar bilgisi olan varmı acaba ? mahkeme ne zaman duruşma günü verir.perşembe açılsa kaç ay sonraya gün veriyor?
bi arkadaşım yazmışya boşanıcagını düşünmüyorum diye nedense bende aynı düşünüyorum boşanmak istemicekmiş gibi geliyor bence sadece gönül eylendirmek için sadece birbirlerini beyenme gibi düşünüyorum
kararın hayırlısı olsun inşallah dogru bir karardır
Anlaşmalı boşanmalarda 15 gun icinde tek celse de boşanirsiniz
Doğru ve yerinde bir karar, insanlar eşi istemiyor diye akrabalarından bile görüşmedikleri oluyor, kaldıki görüşülmesi istenmeyen sadece bir iş arkadaşı
Çok takdir ediyorum böyle sağlam ayağı yere basan hemcinslerimi, hayırlısı olur umarım hakkınızda. Mutsuz bir çift olarak yaşamaktansa, mutlu tek yaşamak bin kat yeğdir.
ben de sanki bir süre ayrı yaşasanız eşinin de bazı şeyleri idrak edebileceğini ve senin hayatındaki önemini sana hissetttirmeye başlayacağına inanıyorum nedense. bazen evliliklerde mola vermek iyi geliyor iki tarafa da hem hataların anlaşılması, hem aşkın tazelenmesi, özlem vs. duyguların yoğunlaşması için gerekli olabiliyor.
şahsi fikrim boşanma davasını bir süre askıya alıp ayrı yaşayıp bir süre görüşmemenin daha faydalı olacağı eşinin davranışları açısından.yazdıklarından ve eşinin dün geceki ısrarlı davranışlarından anlaşılıyor ki eşin artık olayın ciddiyetinin bilincine varmaya başlayacak. bence boşanma davası fikrini bir süreliğine ertelemelisin. eğer düzelecek birşeyler varsa önüne geçmemiş olursun böylece. hakkıında hayırlısı
ben de hala eşini sevdiğini,
ondan gerçekten boşanmak falan istemediğini,
şu an tek dileğinin eşinin sana yalvarıp yakarıp dersler alması olduğunu düşünüyorum
seni kırmak için yazmıyorum
cümlelerinden bunlar akıyor sadece
hakikaten kararlı bir kadın, senin düşündüğün gibi, akşam gelip round yapacağını, ailesini, şusunu, busunu hiç düşünmez, lafını bile etmez
gel eşyalarını al git der
o kadar
bunları düşünme, ve dahi yazma gereği bile duymazdın kararlı olsan
ama böyle bile olsa yanlış yaptın
velev ki eşin senin ayaklarına kapansın
seni vazgeçirsin
2 hafta iyi olacaksın
ondan sonra daha beter
çünkü eşine "ben giderim" imajı verdin
işin boyutu değişti
şimdi o kıza daha çok yönelecek
belki başka duygusal ilişkilere yönelecek
kafasındaki rosechine bir bitecek
akabinde sen yine boşanmaya çalışacaksın
o zaman da resmen boşanacaksınız
umarım farklısı olur
umarım sen gerçekten güçlü ve dirayetli durursun
umarım yanılan ben olurum
şu kk gördüğüm en kararlı ve güçlü insansınız yaşadıklarınızı siz bilirsiniz
dünya çok kısa nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın
Arkadasim sakin ol biraz. Bosanman ya da bosanmaman bize bir fayda saglamaz. Burcun ne bilmiyorum ama en azindan ayin sekizine kadar bekle derim.
sakin olmakmı?sakinim ben zaten nerden çıkardınız bu fikri..arkadaşa cevabımı kastetiyseniz dünden beri benim fikrimmiş gibi yazdı durdu tamam defalarca dedim bu klendi fikriniz olabilir saygı duyuyorum diye ama fikrini zaten söyledin birde bunun üzerine seneryolar yazmakta neyin nesi? ben burda sizden destek alıyorum size açık oylama sunmadımki ne hissediyosunuz diye? bide bana tutup sakin ol diosunuz ..
ayın 8 i ne alaka anlayamadım?burcum koç
Neyse bosver ...
ne bu şimdi oyun mu oynuyosunuz benimle?
gönül eğlendirme bile olsa çokmu affedilir,çok mu masumca..? gönlün neden boş kalmış karn varken neden eğlenme peşine düşmüş..dimi ama ..eşimin gzöle görülür masum yanı yok ben kararlıyım o tabiki diretecek ama ben geri adım atmayacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?