evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

davayı açyığınızı söyledinizmi pekiya gecenin 3 ünde balkonda konuşan bir erkek nasıl hala daha iş için der yaaa...bu kadar komik olmamalı bence hayır itiraf etsin...savunsun kendini saçma yalanlarla kendini daha fazla küçülmek niye yanisiz bu günler atlatıcaksınız herkes yaptığından utansın.ailesi gelirse aynen anlatırsınız baştan beri oğullarılnın ne dolaplar çevirdiğini görsünler

eşyalarını alıp gitmedi üstündeki şortla tişörtle aldı arabanın anahtarını gitti sabah ben erken çıktım kesin arkamdan gelip üstüü giyip öyle gitmiştir işe..o da hala şoktadır kesin.sabaha kadar umarım sormuştur kendi kendine ,vicdanı sızlamıştır inşallah..bana git demeye hakkı yok kadın başıma nereye giderim nerde yaşarım koca şehirde onun kadar çevrem yok ..ailesine karsı net olucam herseyi anlatıcam ama o benden önce işleyeceği için kötü kişi ben olucam ,bu sebebpten yuva yıkan kişi ben olucam biliyorum..şimdi kendimi nasıl hissediyorum ? nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama bomboş duygusuz et yığını ..

evet söyledim ..gece 3 te konuşmasının sebebi de kızın ağlayarak onu aramasıymış annesi de kızda bunu abisi olarak gördükleri için o geceki kızın sorunundan dolayı ilk eşimi aramış yardım istemiş filan..doğru bile olsa bu sebbep..yardımlık duruma kendinin düştüğünü görsün şimdi..gelsin kurtarsın onu iş arkadaşı..

canim sen internete isyerindenmi giriyorsun, evde yok demi netin, dün gece arada baktim acaba konustuktan sonra gelip biseyler yazdinmi diye

Karaliliginiz dan dolayi sizi tebrik ederim
Aksama pacalari tutusmus bir sekilde kapina gelir binbir yalan ve vaatlerle
Madem ezinizin ailesiyle araniz iyi gidipte konusun bence hem ogullarina biraz sahip cikarlar

Peki seni kararından vazgeçirmeye falan çalışmadı mı?. Aldığın karar hayırlı olsun,bundan sonra daha güçlü olman gerekicek ,senin ailen biliyor mu durumu

Günaydın Rosechine,

bana duyguların çok karışık gibi geldi...

bu yüzden erken geliyor bana bu ayrılığınız...

kızgınlık geçtikten sonra pişman olmandan endişeleniyorum.

üzülmüş olmasını diliyorsun.

ama insanın gerçekten umursamadığı insanla yolları ayrıldığında onun ne hissettiği önemli değildir..

evet belki bitecek bu evlilik. sonuç değişmeyecek.

ama hala daha tükenmemiş şeyler var sanki.

perşembe açılacak dava demiştin.

perşembe yarından sonra.

iyi düşün.

Son düzenleme:
Olaylarin iyice buyuyecegini dusunuyorum.

Demek ki diger kiza korkutuk asik degilmis. Oyle olsaydi, ozgur kalacagi icin sevinirdi sanki.

Her ne kadar bu dusuncemi kabul etmesenizde bosanmayacaginizi hissediyorum.

Sizin icin hayirli olacak olan neyse o olsun.

canim sen internete isyerindenmi giriyorsun, evde yok demi netin, dün gece arada baktim acaba konustuktan sonra gelip biseyler yazdinmi diye

evde vın var ama dün akşam girecek durumda değildim ..şuan da işyerimdeyim ..

Karaliliginiz dan dolayi sizi tebrik ederim
Aksama pacalari tutusmus bir sekilde kapina gelir binbir yalan ve vaatlerle
Madem ezinizin ailesiyle araniz iyi gidipte konusun bence hem ogullarina biraz sahip cikarlar

büyük ihtimal öyle olcak yada gurur yapıp hiç gelmeyecek eve..yada bi sebebp bulucak konuşmak için,dün akşamın şokuyla anlayamadı ne olduğunu buakşam kendine gelip çıkar karsıma..tşkler güzel sözleriniz için..

Peki seni kararından vazgeçirmeye falan çalışmadı mı?. Aldığın karar hayırlı olsun,bundan sonra daha güçlü olman gerekicek ,senin ailen biliyor mu durumu

annem biliyor ..babama nasıl söyleyecem bilmiyorum..belki yanlarına g,iderim tlfla olmaz diye düşünüyorum..

düşündüm başka çarem yok yoksa evliliğim gibi bende tükeniyorum ..pişman olacağımı sanmıyorum çünkü aklıma gelecek olan tek şeyi bana yaptığı hataları..ne için üzlüleyim ki başka..

bana da olaylar büyüyecek gibi geliyor..okadar yorgunum ki hiç ugraşacak durumda değilim ..hersey sakin sakin bitse ama ne mümkün..buakşam çoşmuş bişekilde çıkar ilk raund a eşim..

bana da olaylar büyüyecek gibi geliyor..okadar yorgunum ki hiç ugraşacak durumda değilim ..hersey sakin sakin bitse ama ne mümkün..buakşam çoşmuş bişekilde çıkar ilk raund a eşim..

Onun icin cok buyuk bir sok oldu tabi.

Hic beklemiyordu bu sonucu.

Kendi dusen aglamaz mi demek lazim?

İnsallah ailesine karsi size iftira atarak sinir krizi gecirmenize neden olacak birsey yapmaz.

ya dur daha ne okadar yorgunumkisi, daha yeni basliyorsun . güclüyüm yilmicam basaricam diye kendini telkin et

Onun icin cok buyuk bir sok oldu tabi.

Hic beklemiyordu bu sonucu.

Kendi dusen aglamaz mi demek lazim?

İnsallah ailesine karsi size iftira atarak sinir krizi gecirmenize neden olacak birsey yapmaz.

yok onu yapmaz sanmıyorum..ama binbir türlü hata bulur anlatır rose öleydi böylydi diye..beni ailesine büyük ihtimal boşanmayı kafasına koymuş mazeret olarakta onu suçlamış biri olarak aktaracak ..bu şekilde ailesine ne sölersem söyleyeyim oğullarına inanacaklardır..buda benim için aman aman mesele değil..azcık beni tanımışlarsa inanırlar elbet bana..

ya dur daha ne okadar yorgunumkisi, daha yeni basliyorsun . güclüyüm yilmicam basaricam diye kendini telkin et

haklsın ..daha yeni start veriyorum..kafamı işimle dağıtıcam sabrımı gücümü hiç yitirmeyecem..

Ben belki bir sans daha verilmesinden yanayim. Cok iyi dusun sans verebilir misin , bosanirsan pisman olur musun. Sudan sebeplerle bosanmalara karsiyim. Belki seninki sudan sebep degil ama biraz daha ilerleyebilir diye dusunuyorum. Oncelikle hala seviyor musun ona karar ver. Bosanip pisman olanlari da goruyoruz. Son noktaya kadar denenmeli bence.

kararlıyım ..pişman olacağımı sanmıorum..tetikte yaşadım hep kaç ay,canım burnumda yaşadım güven eksikliği çok can yakıyor.teninize dokunmasından bile kendinizi kullanılmış hissediyorsunuz tarifini belki burda anlatamam ama o kararı verirken bile canım o günlerdeki kadar yanmadı..öyle yaşamak istemiyorum gelecek göremiyorum ben ..

Nedense ben hala sevdigini, kirildigini ama sevdigini hissediyorum. Bosanirsan da pisman olacagini dusunuyorum. Her zamanda bu konularda yazmam. Hislerime de guvenirim. Neyse Allah hayirlisini versin senin icin. Umarim pisman olmazsin.

Ben kk kadınlarını anlamıyorum yaa boşanmamak için uğraşana bu adam sana böyle yapmış bir daha ona güvenebilecek misin, kendine saygın da mı kalmadı derler. Boşanacam diyene de bunda boşanacak ne var diyorlar. İnsan psikolojisi ilginç gerçekten.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Size hak veriyorum, diken üstünde yaşamak cidden çok zor. Artık saatlerce konuşsun o kızla bakalım ne hissedecek!

bi arkadaşım yazmışya boşanıcagını düşünmüyorum diye nedense bende aynı düşünüyorum boşanmak istemicekmiş gibi geliyor bence sadece gönül eylendirmek için sadece birbirlerini beyenme gibi düşünüyorum
kararın hayırlısı olsun inşallah dogru bir karardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…