esyalarini aliptami gitti yoksa ? yani evi terk etmeyi kabul ettimi:26: iyiki sen git demedi sana.
bak ailesi nekadar iyi olursa olsun, evladina toz kondurmicaklar, is bosanmaya gelince herkes kendi evladini tutar.
bu yüzden onlara eger gelirlerse kisa ve net bir sekilde anlat, kararli oldugunu söyle ve lafi fazla uzatma.
hatta hic gelmeseler daha iyi ve seni anlicaklarini ümit etmeki hayal kirikligi yasama.
öyledir canim hep bosanmak isteyen haksizdir yuva yikandir, misal erkek esini aldatir kadin bosanmak ister , erkek kadina "yuvamizi yikma " der ne cüretse
simdi nasil hisediyorsun kendini
davayı açyığınızı söyledinizmi pekiya gecenin 3 ünde balkonda konuşan bir erkek nasıl hala daha iş için der yaaa ...bu kadar komik olmamalı bence hayır itiraf etsin...savunsun kendini saçma yalanlarla kendini daha fazla küçülmek niye yani siz bu günler atlatıcaksınız herkes yaptığından utansın.ailesi gelirse aynen anlatırsınız baştan beri oğullarılnın ne dolaplar çevirdiğini görsünler
canim sen internete isyerindenmi giriyorsun, evde yok demi netin, dün gece arada baktim acaba konustuktan sonra gelip biseyler yazdinmi diye
Karaliliginiz dan dolayi sizi tebrik ederim
Aksama pacalari tutusmus bir sekilde kapina gelir binbir yalan ve vaatlerle
Madem ezinizin ailesiyle araniz iyi gidipte konusun bence hem ogullarina biraz sahip cikarlar
Peki seni kararından vazgeçirmeye falan çalışmadı mı?. Aldığın karar hayırlı olsun,bundan sonra daha güçlü olman gerekicek ,senin ailen biliyor mu durumu
Günaydın Rosechine,
bana duyguların çok karışık gibi geldi...
bu yüzden erken geliyor bana bu ayrılığınız...
kızgınlık geçtikten sonra pişman olmandan endişeleniyorum.
üzülmüş olmasını diliyorsun.
ama insanın gerçekten umursamadığı insanla yolları ayrıldığında onun ne hissettiği önemli değildir..
evet belki bitecek bu evlilik. sonuç değişmeyecek.
ama hala daha tükenmemiş şeyler var sanki.
perşembe açılacak dava demiştin.
perşembe yarından sonra.
iyi düşün.
Olaylarin iyice buyuyecegini dusunuyorum.
Demek ki diger kiza korkutuk asik degilmis. Oyle olsaydi, ozgur kalacagi icin sevinirdi sanki.
Her ne kadar bu dusuncemi kabul etmesenizde bosanmayacaginizi hissediyorum.
Sizin icin hayirli olacak olan neyse o olsun.
bana da olaylar büyüyecek gibi geliyor..okadar yorgunum ki hiç ugraşacak durumda değilim ..hersey sakin sakin bitse ama ne mümkün..buakşam çoşmuş bişekilde çıkar ilk raund a eşim..
bana da olaylar büyüyecek gibi geliyor..okadar yorgunum ki hiç ugraşacak durumda değilim ..hersey sakin sakin bitse ama ne mümkün..buakşam çoşmuş bişekilde çıkar ilk raund a eşim..
Onun icin cok buyuk bir sok oldu tabi.
Hic beklemiyordu bu sonucu.
Kendi dusen aglamaz mi demek lazim?
İnsallah ailesine karsi size iftira atarak sinir krizi gecirmenize neden olacak birsey yapmaz.
ya dur daha ne okadar yorgunumkisi, daha yeni basliyorsun . güclüyüm yilmicam basaricam diye kendini telkin et
Ben belki bir sans daha verilmesinden yanayim. Cok iyi dusun sans verebilir misin , bosanirsan pisman olur musun. Sudan sebeplerle bosanmalara karsiyim. Belki seninki sudan sebep degil ama biraz daha ilerleyebilir diye dusunuyorum. Oncelikle hala seviyor musun ona karar ver. Bosanip pisman olanlari da goruyoruz. Son noktaya kadar denenmeli bence.
Nedense ben hala sevdigini, kirildigini ama sevdigini hissediyorum. Bosanirsan da pisman olacagini dusunuyorum. Her zamanda bu konularda yazmam. Hislerime de guvenirim. Neyse Allah hayirlisini versin senin icin. Umarim pisman olmazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?