• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

akşam iş çıkışı arkadaşımla yemek yedim saat 21.00 gibi eşim aradı meğer evde beni bekliomuş ..eve gittim suratı asık korku hallerindeydi.ben mutfağa geçtim bırak su filan içmeyi konuşmalıyız dedi tuttu kolumdan salona getirdi eyvah dedim içimden pek hareketli bi gece olcak..karşılıklı oturduk ne istiyorsun benden senin için neler yaptım ben bumu karşılığı ,,beni ne ile suçladığının farkındamısın sen amacın ne diye bağırıp durdu..önce gülümsedim dedimmkki duyanda ben seni haketemmişim hata yapan kişi benmişim gibi konuşuyosun dedim..yaaaa yok vallahide billahide yok olsa anam bilmemne olsunk,i sölerdim ben seni kimseyle aldatmadım işimden çıkıp eve geliyorum herseyde beraberiz aldatan adam bumudur dedi.sen takıntılı olduğun için egoların yzüünden beni harcıyosun dedi.evet dedim ben o kıza takmıştım rahatlığına söz dinlemeyişine takmıştım o ki takık halimden anladın yapmayacaktın tekrarlamayacaktın sessizliğimden anlamalıydın dedim..bağırdı çağırdı nolcak şimdi sen ne istiyorsun açıkça söyle beni yerin dibine soktun zaten dedi yoo dedim aksine sana istediğin özgürlüğü bahşediyorum sen demekki ricadan da eş isteğinden de anlamayan bi eşsin..seni daha fazla zor durumda bırakmayayım dedim.alay ettiğimi düşünüp tekrar bağırmaya başladı bana..ben kendime çok güveniomuşum o yüzden bu afralarım ona tasma takamamışım o yüzden böyle alevlenmişim filan terbiyesizce sözler kullandı bana bikez daha kararımdan ötürü kndimi tebrik ettim..

en son ne yapacağımızı soğpukkanlılıkla anlattım.perşembe dilekçe verip davamız açılcak ..işimi kolaylaştır hayatımı daha fazla mahvetmek istemiyorsan anlaşmalı boşanalım diye rica ettim bişi söylemedi ama sanmöıyorum..kendi eşyalarını alabilirsin slaon takımı beyaz eşyalar dahil ev mi tutarsın naparsn o gün kamyonu daya gel al hepsini ama yarından itibaren sadece kağıt üzerinde bi evliliğimiz var dedim..beni kovuyomusun dedi aynı evde yaşayamayız dedim anladı..bi hışım kalktı gözlerinin dolu olduğunu gördüm iş çantasına bişiler koyup gitti.

bugünde öğrendiğim kadarıyla akşam ablaıs ve annesi gelior uçakla..mecbur evimde ağırlayacam..

eşinin senden çocuk istemesi ve son söyledikleri aslında gösteriyor ki bu adam ondan güçlü olmanı ekonomık özgürlüğünün olmasını istemiyor

çocuuda sen işi bırak evde otur ona bağımlı ol ki o da rahat rahat kızla görüşsün diye...öyle görünüyor uzaktan.

annesi ablaısı da çalışmalara başlayacak.resmen ikna turuna çıkmışlar pes etme...

kocan seni aptal yerine koymamalıdı..
eşi istiyor diye ucuz bir kızla ilişkisini kesemedi...sana sabır ve dirayet diliyorum...

ya inan haklısın ama genede üzülüyorum benmi çok yufka yürekliyim bilemiyorum demek gözleri dolu doluydu.senmi söyledin kayınvalidene ayrılacagınızı onlar gelse nasıl bir ortam olur ısrar ederlermi ayrılmayın diye

eşinin senden çocuk istemesi ve son söyledikleri aslında gösteriyor ki bu adam ondan güçlü olmanı ekonomık özgürlüğünün olmasını istemiyor

çocuuda sen işi bırak evde otur ona bağımlı ol ki o da rahat rahat kızla görüşsün diye...öyle görünüyor uzaktan.

annesi ablaısı da çalışmalara başlayacak.resmen ikna turuna çıkmışlar pes etme...

kocan seni aptal yerine koymamalıdı..
eşi istiyor diye ucuz bir kızla ilişkisini kesemedi...sana sabır ve dirayet diliyorum...

tşk ederim..bukadar cesur olabilceğime onu atacağıma inanamadı.beklemiyordu ..herseyden geçecek kadar seviyordum ya onu..ama bana karsı dürüstken bembeyazken..

ya inan haklısın ama genede üzülüyorum benmi çok yufka yürekliyim bilemiyorum demek gözleri dolu doluydu.senmi söyledin kayınvalidene ayrılacagınızı onlar gelse nasıl bir ortam olur ısrar ederlermi ayrılmayın diye

yoo ben söylemedim gece o aramış demekki kararlılığımöı görünce ..ısrar edecekler elbette hatta kaynanam çok sulu gözdür benide çok sever ağlar kesin ama pes etmeyecem anasıyla yaşamayacam hoş bundan sonra..

Son düzenleme:
senin açıklamalarına rağmen "lanet olsun o kıza ya senden önemlimi konuşmam görüşmem bidaha"diyememiş..demesi bişey değiştirirmiydi bilemem pekte sanmıyorum ama dememesi ne kadar haklı olduğunu bikez daha göstermiş oldu sana..eminim için dahada rahattır şimdi..tekrar tebrik ediyorum cesaretin için..

evet ya gercekten konuşmam görüşmem kendini bile dogrudüzgün savunmamış.çok zor bir durum bayada kararlısınız inşallah hakkınızda hayırlısı olur

en doğru seçimi yapmışsın ömür boyu ağlamaktansa herkes düzenine bakar. Allah bundan sonraki yaşamında huzur ve mutluluk nasip etsin sana ve tüm kaderdaşlarına..

Son düzenleme:
Ya o kızla işim yok falan demedi mi hala düzgün bi açıklama yapamadı mı. Niye açıklama yapamıyor anlamadımki ,kabulleniyor gibi..Hiç demedi mi kızla yüzleştireyim istersen ne bileyim kanıtlamaya da çalışmıyor. Bakalım annesi gelince neler olacak.

akşam iş çıkışı arkadaşımla yemek yedim saat 21.00 gibi eşim aradı meğer evde beni bekliomuş ..eve gittim suratı asık korku hallerindeydi.ben mutfağa geçtim bırak su filan içmeyi konuşmalıyız dedi tuttu kolumdan salona getirdi eyvah dedim içimden pek hareketli bi gece olcak..karşılıklı oturduk ne istiyorsun benden senin için neler yaptım ben bumu karşılığı ,,beni ne ile suçladığının farkındamısın sen amacın ne diye bağırıp durdu..önce gülümsedim dedimmkki duyanda ben seni haketemmişim hata yapan kişi benmişim gibi konuşuyosun dedim..yaaaa yok vallahide billahide yok olsa anam bilmemne olsunk,i sölerdim ben seni kimseyle aldatmadım işimden çıkıp eve geliyorum herseyde beraberiz aldatan adam bumudur dedi.sen takıntılı olduğun için egoların yzüünden beni harcıyosun dedi.evet dedim ben o kıza takmıştım rahatlığına söz dinlemeyişine takmıştım o ki takık halimden anladın yapmayacaktın tekrarlamayacaktın sessizliğimden anlamalıydın dedim..bağırdı çağırdı nolcak şimdi sen ne istiyorsun açıkça söyle beni yerin dibine soktun zaten dedi yoo dedim aksine sana istediğin özgürlüğü bahşediyorum sen demekki ricadan da eş isteğinden de anlamayan bi eşsin..seni daha fazla zor durumda bırakmayayım dedim.alay ettiğimi düşünüp tekrar bağırmaya başladı bana..ben kendime çok güveniomuşum o yüzden bu afralarım ona tasma takamamışım o yüzden böyle alevlenmişim filan terbiyesizce sözler kullandı bana bikez daha kararımdan ötürü kndimi tebrik ettim..

en son ne yapacağımızı soğpukkanlılıkla anlattım.perşembe dilekçe verip davamız açılcak ..işimi kolaylaştır hayatımı daha fazla mahvetmek istemiyorsan anlaşmalı boşanalım diye rica ettim bişi söylemedi ama sanmöıyorum..kendi eşyalarını alabilirsin slaon takımı beyaz eşyalar dahil ev mi tutarsın naparsn o gün kamyonu daya gel al hepsini ama yarından itibaren sadece kağıt üzerinde bi evliliğimiz var dedim..beni kovuyomusun dedi aynı evde yaşayamayız dedim anladı..bi hışım kalktı gözlerinin dolu olduğunu gördüm iş çantasına bişiler koyup gitti.

bugünde öğrendiğim kadarıyla akşam ablaıs ve annesi gelior uçakla..mecbur evimde ağırlayacam..

yazıyı okuyunca üzüldüm. eşinizin çırpınışları...evliliğini kurtarmak isterken daha da batırması, çaresizliğinin oluşturduğu gözyaşları... her ne kadar duyarlı, düşünceli olamasalar, çoğu zaman kendine dönük de olsalar erkekler genelde evliliklerinde bağlı oldukları kadınları ne denli sevdiklerini, onlara ihtiyaç duyduklarını ancak böyle zamanlarda anlarlar. ipler kopma noktasına geldiğinde ve kadın onsuz yaşayabileceğini gösterdiğinde erkek de korkuya ve çaresizliğe kapılır... son çırpınışlarını yaparak kurtarmaya çalışır ama heyhat. süreç o kadar kolay yola girmez. bağlar çoktan kopmuştur ve onarılması da çok zordur...

herşey rağmen sizi seviyordur eşiniz ve sizi kaybetmek onu çok derinden sarsacaktır. Allah size ve eşinize güç versin.

dualarınızdan dolayı hepinize tşk ederim..eşim kendini savundu ama detaya ben çok fazla inmedim.bugün işe geç geldiğim için masamda çok iş birikmiş onları bitirmeye çalışıyorum kusura bakmayın..kendini sadece benim hatam ne nasıl inanırsın bu8na mertçe yanında konuştrum işte aldatan adam bölemi yapar msjlaşır ,sık sık görüşür gizli gizli buluşur filan dedi.buna ihtiyacın yok akşama kadar aynı ortamdasınız zaten dedim..bu seferde sinirlenio sözde haklı yaaa hemen oraya buraya saldırıp bana hakaret etmeye başlıyor..ozaman da ben diyorum ki;illa beni aldatman gerekmiyo benim asıl meselem benim fikrime saygı duymamandı..benim 40 kere koyduğum yasağı 40 kere çiğnemendi dedim..ama kafası almıyorrrr hala yok ben senia ldatamdım senden biş,i saklamadım filan...çok sinir bozucu yaaa..anlaşılmamak

içim acıdı birden... şu erkekler karılarıyla evlendikleri nedeni unutmasalar... o sevgilik, nişanlılık dönemi dünya etrafımızda dönerdi bizden üstünü yoktu... peki ne değişiyor bikaç yılda... erkeklerin şu azgın nefislerinden, egolarını tatmin etme yollarından nefret ediyorum...

boşanmış biri olarak allah kolaylık versin diyorum bizimkide farklı bir sebepti benimki ana kuzusu idi ondan dolayı kaynana baskası falan yani zor bir dönem oldu ama şunu anladım ki beni hak etmeyen biri ile devam edemezdim çünkü

Merhaba arkadaşım

Bekara karı boşamak kolay derler evet bekarım nişanlıyım şuan kısmet olursa evleneceğim.. Boşanmak zor süreç hele birde taraflardan biri istemezse.. Hakkında hayırlısı olsun Rabbim utandırmasın inşallah..

İki konunu da baştan sonuna okudum kimi arkadaşlarımız boşanamazsın demiş kimisi boşan demiş..
Öncelikle karar senin kararın bizler senin kararına saygı duyarız ve dualarımız ile senin yanında oluruz.
Sevgi bitse yine devam eder evlilik yeter ki güven olsun bence...
Güven çok önemli insan güvendi mi birine sırtı asla yere gelmez...
Güven bitti mi herşey bitmiştir artık..
Çabalasanızda boştur artık...Çünkü hep size yaşattığı güvensizliği hatırlayacaksınız...
Şimdi herzamankinden daha güçlü olmak zorundasın... Ayakların hiç basmadığı kadar sağlam basmak zorundasın..
Çünkü senin ilk aşkın kahramanın bunu duyunca çok üzülecek, kırılacak ve o damat müsvettesinin kafasını kırmak isteyecek seni üzdüğü için kırdığı için..
Bu yüzden arkadaşım her zaman kinden güçlü olmak zorundasın.. Büyümek böyle zahmetli iş...

Rabbim yar ve yardımcın olsun... Kafanı yastığa koyduğunda için rahatsa kimseyi dinleme ve devam et kararına...

Hayırlı akşamlar ..

Ufak bir not: Elimden ne gelir bilmiyorum ama birşeye ihtiyacın olursa yanındayım... Dualarım seninle arkadaşım..

canım allah yardımcın olsun. geçen konundan beri seni merak ediyordum.

İnsallah senin içn en doğru ve hayırlı olanı verir Allah.

Ben de koc burcuyum ve sende kendimi goruyorum...

aynı şeyi bende düşünmüştüm. bende koçum.

ya ne bileyim isterdim ki mutlu sonla bitsin:5:bişey olsun yanıldığın çıksın ortaya filan...çokmu duygusalım bu gün ne:14:eşinizin durumuna da üzüldüm deydimi yani şimdi:ssz:değermiydi hemde kendini üzdü hemde sizi...değermiydi:26:

Back