evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

keşke önce gidip o kızı bir güzel dövüp bir de tehdit etseydin. Baksana her çalıştığı yerde tehdit unsuruymuş.

Merhaba, ben sadece açtığınız konuyu okuyarak bu yorumu yapıyorum. Sonrasında neler eklendi bilmiyorum okuyamadım ama şunu demek istiyorum. İşyerimde benden 5-6 yaş büyük çok iyi anlaştığım bir iş arkadaşım var. İşle ilgili konuları çok konuşurduk özellikle ilk zamanlar. Bazen 1 saate yaın konuştuğumuz olurdu. ilk zamanlar bunu nişanlımın yanında yaparken sonra onun kıskandığını fark ettim ama arkadaşıma hiçbirşey diyemedim. Çünkü o evli olmasına rağmen eşinin yanında benimle gayet işten konuşurken, ben ona "nişanlım istemiyor konuşmamızı" diyemedim. Bu sefer daha çok nişanlımın yanımda olmadığı zamanlarda konuşmaya çalıştım. 1-2 sefer nişanlımın şahit olduğu da oldu ama büyütmedi neyse ki. Ama her gizli konuşurmuş gibi konuştuğumda sanki kendimi çok kötü birşey yapıyormuş gibi hissettim. Bu his, nişanlımın beni kıskanması sebebiyle oluşan bir histi elbette ki. Velhasıl, şu an arkadaşımla eskisi kadar telefonla konuşmuyoruz ama yine aynı işyerindeyiz, işyerindeki samimi sohbetimiz de devam ediyor. Hatta az önce gelinliğimi gösterip fikir bile aldım. O da bana çok güzel temennilerde bulundu.. Diyecegim o ki, sadece hislerinizle hareket etmeyin bence. Sizi, benim arkadaşımın eşi yerine koyduğumda, aslında inanın kıskanılacak hiçbirşey yapmıyoruz, ya da kötü hiçbirşey yapmıyoruz demek istiyorum. Ama tabi konu boyut değiştirdiyse bilemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun..

kızn kişiliğine değinmeme gerek yok zaten..geçmişi belli.ailesine varana kadar araştıdım..zoruma gidenlerden biride kocamın salakça yem olması..

bakalım bu akşam neler olucak neler anlatıcak neler dicek

akşam gelicekmi gelmiycekmi belli değil..ya gelmeyecek gurur yapacak,yada gelip suistimal edecek duygularımı..edebiyat yani..

rosechine, kararlı arkadaşım seni tebrik ediyorum haddini bildirmişsin,bravo

tşk ederim..

ilkinde ben yapamadığım için ikinci kez başıma geldi..tavsiyem asla inanma güvenme..kendi değerini düşürürsün..

amin allah razı olsun..sonrasını kafaya takmıyorum ah bi boşansak..her ne olacaksa olsun yaşansın bitsin.sakinlik dizginlik istiyorum hayatımda..sonrası kolay..

tşkler çok güzel anlayıp destek olmuşsunuz..ben bazen kasıtlı yapıldğını düşünüyorum bu tarz yorumların takmıyorum ayrı mesele..

yok konuşmuyodur ben bile tırstım:)çok ii yapmışsın bende seni tebrik ediyorum..allah ağız tadınızı bozmasın

keşke önce gidip o kızı bir güzel dövüp bir de tehdit etseydin. Baksana her çalıştığı yerde tehdit unsuruymuş.

hiç tarzım değil..kişilikleri benzer iyi anlaşırlar birbirleriyle..yeterki yakamdan düşsünler..

birazdan çıkıcam arkadaşımla yemek yicem eve biraz geç giderim sanırım.ne olcak bende merak ediyorum..bugün telefon gelmedi ailesinden sanırım ailesine anlatmadı çünkü hala kendisi de inanmıyor blöf olduğunu düşünüyordur..tekrar eve gelme ihtimali yada gururlu maduru oynayıp gelmeme ihtimali yüksek..yarın haberleri veirirm.herkeze iyi iftarlar arkadaşlar..herkeze çok tşk ederim..

mehaba ben yeni üye oldum eşim ve ailesiyle sorunlarım var çok mutsuzum. anlatmaya ihtiyacım var. beni dinlermisiniz

eşimin ailesi sorun evimize mühahale ediyolar. herşeye karışıyolar. direk değil tabi saman altından su yürütür gibi iylermiş gibi davranıyolar eşimde onların gerçek yüzün görmüyo. beni eziyo sen gelinsin gelinlik yapacaksın gibi ailesi eskilerdenn bahsediyolar. kaynana gelin ilişkilerini eski mi kaldı artık eşim onların her söylediğini doğru kabul ediyo kavga ediyoruz sürekli

konu sahibi arkadaş gerçekten boşanmayı düşünüp son anda vaz da geçebilir...bu sadece onun kararı sonuçta.nereden çıkartıyosunuz ki kocasını ola ki affederse 2 hafta sonra adamındahada kıza bağlanıcağını.duygusal ilişkilere sürükleniiiceğini eşini kafasında bitirip boşanmayla sonuçlanıcağını...:26:bence biraz yangına körükle gitmişsiniz.kıza duygusal olrak bağlanmış yada bağlanıcak bir adam pılını pırtısını toplar kapıyı çarpar çarparkende boşarsan boşa beee der

cnm ya cok zor hele sinnsi kisiler ama sesini cikarma tmm de gec kötü olma esin seni kötü cazgir bilmesin nasilsa ergec anlar oda

eşim aslında kötü biri değil. eve herşey alır ne istersem alır beni kendi aileme yakın olmamı istemiyolar tabi ailesi öyle istiyo eşimede karını doldururlar diye laflar söylüyolar oda gerçekmiş gibi inanıyo demiyolarki yavrum o tarafada aynı davran bu tarafada kıskançlık yapıyolar ne yapacağımı şaşırdım aileler küs. ben ortada kaldım. 1 buçuk aylık bebeğim var. ne yapmalıyım bilmiyorum

yeni konu aç ta ordan dinleyelim bence..burası başkasının konusu

ah şu aileler eviliklere karışmsa yada eşler benim evliliğime ve eşime kimse karışmasın dese sorun kalmıyacak çok sıkıdım eşimin beni anlamasını istiyorum
şimdiden yorumlarınıza teşekkür edrim

Geldim kkızlar..ama çok kötü bi gece geçirdim bugün 2 ye kadar izin aldım işyerimden az önce geldm işe pek iyi sayılmam hiç uyumadım.hepsini tek tek yazıcam

canım allah yardımcın olsun. geçen konundan beri seni merak ediyordum.

İnsallah senin içn en doğru ve hayırlı olanı verir Allah.

Ben de koc burcuyum ve sende kendimi goruyorum...

Son düzenleme:

canım eşim başka operatör kullanıyor..dediğin gibi olmuyor çünkü eşimin telinden şifre almak için msj çekmek gerekiyor ..ama eşimin msj hakkı kapalı şifre alamıyorum ki netten bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…