evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

Ben daha mutlu oldum mutlu olmana
Eski eşinden ses soluk var mı peki?

Ben daha mutlu oldum mutlu olmana
Eski eşinden ses soluk var mı peki?

canımmmm benim allah razı olsun..ses olmazmı :) yana yakıla beni arıyomuş nerdeyim diye..annemlerin oraya bile gitmiş ben ondan habersiz yaşayamam varlığını hissetmem lazım demiş.annemde varlığını hisset işte kızım yaşıyor bunu bil yeter demiş:))) can anam benim..
kuzenimlede ipleri koparmamış onada soruyo filan ama hepsi nafile..bulsa napcakki hayatıma çomak sokmaktan başka ..kendi de işe girmiş sürekli seyhaat halindeymiş umarım karşılaşmayız..

rosechine şu kk en güçlü en istikrarlı gördüğüm kişİ sensin
mutlu olmana çok sevindim
daha güzel haberlerinide alırız İNŞALLAH

Son düzenleme:

Belli ki çok mantıklı,düzgün ve güçlü bir kadınsın,seni çok takdir ettim,seni zerre kadar hak etmediği apaçık ortada .Hayat sana hep güzellikler getirir umarım.

Son düzenleme:
rosechine şu kk en güçlü en istikrarlı gördüğüm kişİ sensin
mutlu olmana çok sevindim
daha güzel haberlerinide alırız İNŞALLAH

aaa çok tşk ederim bu yorumlarla ben güç kazandım sağlıklı kararlar verdim iyiki varsınız..çok tşkler iyi dileklerin için her iyi şeyi yazıcam buraya zaten:)

Belli ki çok mantıklı,düzgün ve güçlü bir kadınsın,seni çok takdir ettim,seni zerre kadar hak etmediği apaçık ortada .Hayat sana hep güzellikler getirir umarım.

teşekkür ederim her kadın kendi mutluluğu için aklını gücünü kullanmalı diyorum..çünkü tüm kadınlar güçlü hiçbi kadın erkeğine muhtaç değil..amin cnm çok tşk edeirm

özelden msj atamıyorum.
bence evliliğin için savaş verdiyse yaptıklarına sabrettiysen ve hala aynıysa
o zman senin yapabileceğin bir şey kalmadı artık kendin için en doğru kararı sen veririsin yine
kendini yalnız hissetme güçlü ol bak burda ne kadar kadın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…