uzaktaydık hep kaynana gelin gibi olmadık biz.tlfla sık sık görüşüoduk ama arada hep bi mesafe vardı hem uzaklık hemde samimiyet olarak..böyle olması dahada iyiydi benim için.saygıda kuusr etmedim hiç onlardan da bi laf bi kötü söz işitmedim..allah razı olsun hepsinden
dün seni çok merak ettim canım sıksık girip bir haber varmı diye hep bekledim..
yazdıklarını okudum çok güçlü bir hanımsın bir kez daha takdir ettim bunu...arkadaşın yazdıqı gibi rahatsız eden bişeyler var oda şu; böyle bitmemeliydi sen bunu haketmiyorsun...evlilikler bukadar ucuz olmamalı...yazdıklarında sessiz çıqlıklar var..çok üzücü...
gercekten bende dün çok merak ettim seni.arkadaşlar yazmışlar güçlüsün diye evet gercekten çok güçlü ve kararlısın ne istedigini biliyorsun takdir ediyorum seni.eşin hiç demedimi peki bir şans ver diye kayınvaliden okadar demiş bir sans ver diye eşin hiç demedimi madem suçsuz neden iştende ayrılırım bi şans ver diyebilirdi
bence eşin hala şokta ve senin bu kadar kararlı olmana şaşırıyor gerçekten bir şey eksik gibi bende anlayamadım böyle bitmemeliydi halbuki eşin daha yapıcı olsaydı "ben yanlış yaptım düşünemedim sen bana son bir şans verdin değerlendiremedim" tlf dökümü ne konuştuklarının dökümü herşeyi sunsaydı gerçi mesele kızda değil ama ne biliyim bende evli olduğum için evlilik zor kuruluyor yıkmak ise...........
elmayra lütfen seni rahatsız eden şeyi söyle..belki benim gözden kaçırdığım ,bu durumda atladığım bişiydir.buarada eşim hala teslim olmuş değilki..boşanalım demiyor kabulda etmiyor anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor..beni dinleyeceksin inanacaksın sonra boşancam diyor ..
benim ev bulmam lazım ,eşyaları ayırmamız ve taşınmam lazım ..daha bi çok iş..hemde bi başıma..kendimde o gücü görmüyorum sanki..koca şehir ve ben ..
bu bitişe hazırmısın gerçekten canım... istediqin bumu gerçekten.. sevdiqin uqruna herşeyi göze aldıqın adam bumu gerçekten...bir boşluk dönemi geçiriyordur belki... sonuna kadar her yazdıqın kelimede haklısın ama...ya sonra onu özlersen?yorumunu okurken gözlerim doldu gene ..acaba sebep mi arıorum ağlamak için ..oysa kaskatıydım daha busabaha kadar zorla ağlamak istiyordum rahatlayayım diye..yorumuna içerledim ama şimdi ağlancak yer değil ofis te 3 kşiyiz:)
evet ben haketmiyorum bunu..ne umutlarla evlenmiştim ne hayallerimiz vardı beraber kurduğumuz biçoğunu gerçekleştirmeden ayırıyoruz yollarımızı..emeklerime sevgime acıyorum şuan..keşke geleceğim için çabalasyamışım önüme gelen iş ve yuırtdşı akademi fısatlarını tepsemeymişim onun için..işte burda herkezin akına gelen şey giriyor devreye "kader"..
haklısın ucuz olmamalı evlilikler..başlarkende biterken de..asıl mesele başlangıcında ..ya çok şanslı doğacaksın yada çok güçlü sağlam bi kadın olacaksın ölçeceksin tartacaksın aşkı sevgiyi atacaksın bi kenara ki bu çok zor bi ihtimal..hepimizi duygularımızın mahkumu oluyoruz..her genç kıza tavsiyem düzelir demeyin ,ikinci şansı asla vermeyin..değmiyorlar..
benim ev bulmam lazım ,eşyaları ayırmamız ve taşınmam lazım ..daha bi çok iş..hemde bi başıma..kendimde o gücü görmüyorum sanki..koca şehir ve ben ..
Garip bir his. Hem teslim olmuyor hem ikna etmeye çalışmıyor. Kızla ilgili aksi bir durum da söylemiyor. Yani aslanlar gibi çıkıp "o kız benim arkadaşım, ben sırf bu yüzden evliliğimden olmak istemiyorum" diyemediği içindir belki rahatsızlığım. Yani bu evcilik değil ki koskoca bir yuva yıkılıyor.
Ohooo iş o aşamaya geldiğinde gayet kolay. Önce bi ev bul, nakliye herşeyi halleder, ailen de gelir.
allah yardımcın olsun arkadaşım çok zor bi durum insan şokta dahi olsa gururda yapsa bence kaybediyor eşini ve çok seviyorsa çoktan karşı çıkardı o annesini çagırınca belikide hersey düzelicek sandı ve bundan sonra ipler kopucak gibi geliyor
eşini kaybetmek istemeyen insan o işide bırakırdı
bu bitişe hazırmısın gerçekten canım... istediqin bumu gerçekten.. sevdiqin uqruna herşeyi göze aldıqın adam bumu gerçekten...bir boşluk dönemi geçiriyordur belki... sonuna kadar her yazdıqın kelimede haklısın ama...ya sonra onu özlersen?
yok şuan onların hiçbirini düşünmüyuorum sevgim bitti ama bu anlık öfke sonucumu onu bilmiyorum..benim aklım kalbime de hükmediyor artık..etmeli..özleyeceğimi snamıyorum..
bende istanbuldayım canım...neresindesin..
ataşehirde..sen?
çok zor bir durum
alışkanlıklar sevgi boşlugu duygular hersey ayrıldıktan sonra bir süre tavan yapıcak yavaş yavaş onsuzluga kendini alıştır nekadar sogudum istemiyorum desende yaşanmışlıklar bir aynı evde oturma alışkanlıklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?