• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

gercekten bende dün çok merak ettim seni.arkadaşlar yazmışlar güçlüsün diye evet gercekten çok güçlü ve kararlısın ne istedigini biliyorsun takdir ediyorum seni.eşin hiç demedimi peki bir şans ver diye kayınvaliden okadar demiş bir sans ver diye eşin hiç demedimi madem suçsuz neden iştende ayrılırım bi şans ver diyebilirdi

uzaktaydık hep kaynana gelin gibi olmadık biz.tlfla sık sık görüşüoduk ama arada hep bi mesafe vardı hem uzaklık hemde samimiyet olarak..böyle olması dahada iyiydi benim için.saygıda kuusr etmedim hiç onlardan da bi laf bi kötü söz işitmedim..allah razı olsun hepsinden

ne güzel iste....bunu koruyamayan bir cok aile var

bence eşin hala şokta ve senin bu kadar kararlı olmana şaşırıyor gerçekten bir şey eksik gibi bende anlayamadım böyle bitmemeliydi halbuki eşin daha yapıcı olsaydı "ben yanlış yaptım düşünemedim sen bana son bir şans verdin değerlendiremedim" tlf dökümü ne konuştuklarının dökümü herşeyi sunsaydı gerçi mesele kızda değil ama ne biliyim bende evli olduğum için evlilik zor kuruluyor yıkmak ise...........

dün seni çok merak ettim canım sıksık girip bir haber varmı diye hep bekledim..
yazdıklarını okudum çok güçlü bir hanımsın bir kez daha takdir ettim bunu...arkadaşın yazdıqı gibi rahatsız eden bişeyler var oda şu; böyle bitmemeliydi sen bunu haketmiyorsun...evlilikler bukadar ucuz olmamalı...yazdıklarında sessiz çıqlıklar var..çok üzücü...

yorumunu okurken gözlerim doldu gene ..acaba sebep mi arıorum ağlamak için ..oysa kaskatıydım daha busabaha kadar zorla ağlamak istiyordum rahatlayayım diye..yorumuna içerledim ama şimdi ağlancak yer değil ofis te 3 kşiyiz:)

evet ben haketmiyorum bunu..ne umutlarla evlenmiştim ne hayallerimiz vardı beraber kurduğumuz biçoğunu gerçekleştirmeden ayırıyoruz yollarımızı..emeklerime sevgime acıyorum şuan..keşke geleceğim için çabalasyamışım önüme gelen iş ve yuırtdşı akademi fısatlarını tepsemeymişim onun için..işte burda herkezin akına gelen şey giriyor devreye "kader"..

haklısın ucuz olmamalı evlilikler..başlarkende biterken de..asıl mesele başlangıcında ..ya çok şanslı doğacaksın yada çok güçlü sağlam bi kadın olacaksın ölçeceksin tartacaksın aşkı sevgiyi atacaksın bi kenara ki bu çok zor bi ihtimal..hepimizi duygularımızın mahkumu oluyoruz..her genç kıza tavsiyem düzelir demeyin ,ikinci şansı asla vermeyin..değmiyorlar..

gercekten bende dün çok merak ettim seni.arkadaşlar yazmışlar güçlüsün diye evet gercekten çok güçlü ve kararlısın ne istedigini biliyorsun takdir ediyorum seni.eşin hiç demedimi peki bir şans ver diye kayınvaliden okadar demiş bir sans ver diye eşin hiç demedimi madem suçsuz neden iştende ayrılırım bi şans ver diyebilirdi

evet 2-3 kez yazmışsın çok tşk ederim..hayır demedi kayınvalidem ve görümcem onun ağzından konuştu ama bak oğlum perişan oldu,o şuan olayın şokunda kendini iftira ugramış gibi hissediyor bana anlattı yeminler etti oğlum bu denli yalan sölemez filan dedi kayınvalidem.ama yüzüme karsı savunma psikolojisinde şuan..

bence eşin hala şokta ve senin bu kadar kararlı olmana şaşırıyor gerçekten bir şey eksik gibi bende anlayamadım böyle bitmemeliydi halbuki eşin daha yapıcı olsaydı "ben yanlış yaptım düşünemedim sen bana son bir şans verdin değerlendiremedim" tlf dökümü ne konuştuklarının dökümü herşeyi sunsaydı gerçi mesele kızda değil ama ne biliyim bende evli olduğum için evlilik zor kuruluyor yıkmak ise...........

evet bende hala şokta olduğunu düşünüyorum.savunma aşamasında şuan kendini haklı gördüğü için gurur yapıyor bikaç gün sonra duruşma dilekçesi eline geçince başlar diye düşünüyorum yada belkide hiç başlamaz emeline ulaşıodur kim bilir..

Onceki konunuzu da okudum
ve sonuna kadar sizin hakli oldugunuzu dusundum
bir insan bosanma pahasina da olsa bir seylerden vazgecemiyorsa orda durmak gerek

sizi kutluyorum
fakat esiniz hala bu bosanmanin gerceklesmeyecegini dusunuyor o nedenle size nazaran daha rahat

bir erkek esi icin ailesi icin zaaflarindan vazgecmiyorsa
herseyi haketmistir

rose allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
benim ev bulmam lazım ,eşyaları ayırmamız ve taşınmam lazım ..daha bi çok iş..hemde bi başıma..kendimde o gücü görmüyorum sanki..koca şehir ve ben ..:(

elmayra lütfen seni rahatsız eden şeyi söyle..belki benim gözden kaçırdığım ,bu durumda atladığım bişiydir.buarada eşim hala teslim olmuş değilki..boşanalım demiyor kabulda etmiyor anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor..beni dinleyeceksin inanacaksın sonra boşancam diyor ..

Garip bir his. Hem teslim olmuyor hem ikna etmeye çalışmıyor. Kızla ilgili aksi bir durum da söylemiyor. Yani aslanlar gibi çıkıp "o kız benim arkadaşım, ben sırf bu yüzden evliliğimden olmak istemiyorum" diyemediği içindir belki rahatsızlığım. Yani bu evcilik değil ki koskoca bir yuva yıkılıyor.

benim ev bulmam lazım ,eşyaları ayırmamız ve taşınmam lazım ..daha bi çok iş..hemde bi başıma..kendimde o gücü görmüyorum sanki..koca şehir ve ben ..:(

Ohooo iş o aşamaya geldiğinde gayet kolay. Önce bi ev bul, nakliye herşeyi halleder, ailen de gelir.

allah yardımcın olsun arkadaşım çok zor bi durum insan şokta dahi olsa gururda yapsa bence kaybediyor eşini ve çok seviyorsa çoktan karşı çıkardı o annesini çagırınca belikide hersey düzelicek sandı ve bundan sonra ipler kopucak gibi geliyor

yorumunu okurken gözlerim doldu gene ..acaba sebep mi arıorum ağlamak için ..oysa kaskatıydım daha busabaha kadar zorla ağlamak istiyordum rahatlayayım diye..yorumuna içerledim ama şimdi ağlancak yer değil ofis te 3 kşiyiz:)

evet ben haketmiyorum bunu..ne umutlarla evlenmiştim ne hayallerimiz vardı beraber kurduğumuz biçoğunu gerçekleştirmeden ayırıyoruz yollarımızı..emeklerime sevgime acıyorum şuan..keşke geleceğim için çabalasyamışım önüme gelen iş ve yuırtdşı akademi fısatlarını tepsemeymişim onun için..işte burda herkezin akına gelen şey giriyor devreye "kader"..

haklısın ucuz olmamalı evlilikler..başlarkende biterken de..asıl mesele başlangıcında ..ya çok şanslı doğacaksın yada çok güçlü sağlam bi kadın olacaksın ölçeceksin tartacaksın aşkı sevgiyi atacaksın bi kenara ki bu çok zor bi ihtimal..hepimizi duygularımızın mahkumu oluyoruz..her genç kıza tavsiyem düzelir demeyin ,ikinci şansı asla vermeyin..değmiyorlar..
bu bitişe hazırmısın gerçekten canım... istediqin bumu gerçekten.. sevdiqin uqruna herşeyi göze aldıqın adam bumu gerçekten...bir boşluk dönemi geçiriyordur belki... sonuna kadar her yazdıqın kelimede haklısın ama...ya sonra onu özlersen?

bende istanbuldayım canım...neresindesin..

Garip bir his. Hem teslim olmuyor hem ikna etmeye çalışmıyor. Kızla ilgili aksi bir durum da söylemiyor. Yani aslanlar gibi çıkıp "o kız benim arkadaşım, ben sırf bu yüzden evliliğimden olmak istemiyorum" diyemediği içindir belki rahatsızlığım. Yani bu evcilik değil ki koskoca bir yuva yıkılıyor.

onu diyor elmayra..o kimki benim evliliğimi yıkma nedeni olabilir diyor..günahımıza giriyorsun ben sadece ona acıdım yardımcı oldum abilik ettim diyor.hepsi bu.diğer görüşmelerin hepsi iş amaçlı diyor..işyerinde bile aramızda sırf sen istiyosun diye mefa koydum hep diyor..

Ohooo iş o aşamaya geldiğinde gayet kolay. Önce bi ev bul, nakliye herşeyi halleder, ailen de gelir.

ailemi yormak üzmek dahil etmek istemiyorum..

allah yardımcın olsun arkadaşım çok zor bi durum insan şokta dahi olsa gururda yapsa bence kaybediyor eşini ve çok seviyorsa çoktan karşı çıkardı o annesini çagırınca belikide hersey düzelicek sandı ve bundan sonra ipler kopucak gibi geliyor

evet kopacak kendini savunsada ıspat etsede ağzıyla kuş tutsada olmaz artık..

eşini kaybetmek istemeyen insan o işide bırakırdı

umrumda değil devam etsin bıraksın geri dönüş yok..

bu bitişe hazırmısın gerçekten canım... istediqin bumu gerçekten.. sevdiqin uqruna herşeyi göze aldıqın adam bumu gerçekten...bir boşluk dönemi geçiriyordur belki... sonuna kadar her yazdıqın kelimede haklısın ama...ya sonra onu özlersen?

yok şuan onların hiçbirini düşünmüyuorum sevgim bitti ama bu anlık öfke sonucumu onu bilmiyorum..benim aklım kalbime de hükmediyor artık..etmeli..özleyeceğimi snamıyorum..

bende istanbuldayım canım...neresindesin..

ataşehirde..sen?

Öncelikle sabah sabah çok üzüldüğümü belirtmek isteyeyim.Eksik olan şeyi ben söyleyeyim musadenizle.Erkekler yalnızca konu başlıklarına odaklanirlar:eşinizin konusu aldatmak.siz ise düşünce ve kararlarınızı tanımamasindan dem vuruyorsunuz.Eşiniz savunma yaparken sık sık aldatmadıgıni vurguluyor.Kendisinin burada haklı olduğunu düşündüğü için sinirli ve bir çaba içinde değil su an.Kendisine yediremiyor,itham edilen şeyin kabul görülemez bir şey olduğunu düşünürken savunmak gereksinimini bile duymuyor.Diyebilirdi ki işten ayrılayim,başka bir yere taşınalim vs vs.Bunlar ihtimaller.Bir hiç uğruna boşanmıyorsunuz,ortada size yani biz kadınlara göre büyük bir mesele var.Ancak çok ciddi manada söylüyorum bir erkeğe göre kendini haklı çıkaracak bir çok sebep var.Beyinleri yüzeysel düşünmeye adanmış bu tür,inceliklerden yoksundur.Onun derdi hala aldatmadıgıdir.Bunu kanıtlayacak ve vicdani rahat bir şekilde boşanacaktir.Fakat masumiyetini görünce her ne kadar durum aldatmak olmas da sizde küçücük de olsa bir yara açılacak ve böyle acı çekmeniz,pişman olmanız kolaylasacaktir.Evlilik çok zor kuruluyor,bitmemesi için iki taraf da çabalamali.Ben şahsım adına,boşanma kelimesini duyduğumda ürküyorum.Keşke bir çıkar yolu olsa da binbir emekle kurulan bu evlilik yikilmasa.Allah güç kuvvet versin.

çok zor bir durum
alışkanlıklar sevgi boşlugu duygular hersey ayrıldıktan sonra bir süre tavan yapıcak yavaş yavaş onsuzluga kendini alıştır nekadar sogudum istemiyorum desende yaşanmışlıklar bir aynı evde oturma alışkanlıklar var

çok zor bir durum
alışkanlıklar sevgi boşlugu duygular hersey ayrıldıktan sonra bir süre tavan yapıcak yavaş yavaş onsuzluga kendini alıştır nekadar sogudum istemiyorum desende yaşanmışlıklar bir aynı evde oturma alışkanlıklar var

alışkanlıkar evet arkadaşlarım hekez aynı şeyi söylüyor.ben evimi düzenimi özlerim diye düşünüyorum sadece..ama şimdiden bunları düşünüp omuzlarımın çökmesini istemiyorum :(

esinin bu tavri bana kendi esimi hatirlatti gecen sene bi tartisma sonrasi annemlerde kaldim...esim ve abisi konusmaya geldiler...esim o durumda bile hala gögsünü gere gere kendini hakli cikarmaya calisti...aslan gibi savundu kendini...durumu düzelmeye calisacagina...

esinin bu davranisi da öyle...hala haklisin diyemiyor sana...hala haksiz oldugu yerleri kabul etmiyor...

Back