Öncelikle sabah sabah çok üzüldüğümü belirtmek isteyeyim.Eksik olan şeyi ben söyleyeyim musadenizle.Erkekler yalnızca konu başlıklarına odaklanirlar:eşinizin konusu aldatmak.siz ise düşünce ve kararlarınızı tanımamasindan dem vuruyorsunuz.Eşiniz savunma yaparken sık sık aldatmadıgıni vurguluyor.Kendisinin burada haklı olduğunu düşündüğü için sinirli ve bir çaba içinde değil su an.Kendisine yediremiyor,itham edilen şeyin kabul görülemez bir şey olduğunu düşünürken savunmak gereksinimini bile duymuyor.Diyebilirdi ki işten ayrılayim,başka bir yere taşınalim vs vs.Bunlar ihtimaller.Bir hiç uğruna boşanmıyorsunuz,ortada size yani biz kadınlara göre büyük bir mesele var.Ancak çok ciddi manada söylüyorum bir erkeğe göre kendini haklı çıkaracak bir çok sebep var.Beyinleri yüzeysel düşünmeye adanmış bu tür,inceliklerden yoksundur.Onun derdi hala aldatmadıgıdir.Bunu kanıtlayacak ve vicdani rahat bir şekilde boşanacaktir.Fakat masumiyetini görünce her ne kadar durum aldatmak olmas da sizde küçücük de olsa bir yara açılacak ve böyle acı çekmeniz,pişman olmanız kolaylasacaktir.Evlilik çok zor kuruluyor,bitmemesi için iki taraf da çabalamali.Ben şahsım adına,boşanma kelimesini duyduğumda ürküyorum.Keşke bir çıkar yolu olsa da binbir emekle kurulan bu evlilik yikilmasa.Allah güç kuvvet versin.