- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.194
- 158
- Konu Sahibi Esrabakici00
-
Allah korusun daha çocuk düşünmüyorum karakteri düzelene kadarSizi her ortamda böyle yerin dibine sokan biriyle neden hâlâ evlisiniz ki? Çocuğunuz olsa onu da olumsuz etkiler. Üstelik bu karakterde bir de çocuğunuz olduğunu düşünsenize, huyu babasına çekebilir sonuçta. Kocayı atabilirsiniz ama çocuğunuzu atamazsınız da. Ömür boyu sürekli utanır durursunuz o zaman.
Anneme onu söylemedim sadece eşimle rahat hareket edemediğimizk söyledim anlamıştır zaten ne olduğunu yoksa onu söyler miyim Allah aşkına :)
Bilmiyorum olmazsa psikoloğa götüreceğim kendisiniBu saçmalıkların yaşla alakası yok. Allah aşkına 25 yaşındaki erkekler böyle mi davranıyor yani? Ergen çocuklar bile daha ağırbaşlı.
Eşinizde dürtü kontrol bozukluğu var bence, çocukluğunda ileri derecede hiperaktif çıksa şaşırmam.
Neden fake dediğinizi anlamadim
O zaman çekmekten başka çaren yok malesef canım. Ama düzelmez oöBirakamam ki cünkü seviyorum... bir de herkede karsi samimi bi tavri var erkek kadin fark etmiyor
Siz bilirsiniz ne diyimFake'sin de ondan
Yahu yemin ediyorum doğru dediklerim vallahi abartmiyorum daha anlatmafiklarim var üstelik çok kafama takmaya basladim bu durumu ailemin yanina gitmeye utanir hale geldim yeminlen lütfen biraz anlayışlı olunÇok abartı anlattıklarınız sizden küçük diye bu kadar da çocuk olacak hali.yok. Kızlarda erkek görmedi sanki de eşinizin üzerine atlayacaklar yok mesir macunu almış.da falan mübarek gün işiniz gücünüz mü yok
Oha bu nasıl bir yorum ya ? Fake diyip inanmayan oldu saygı duyuyorum çünkü yaşanan olaylar cidden çok saçma vr dışarıdan inanması zor olan şeyler ama Allah aşkına bu yorum nedir ?Bana fantezi anlatıyor gibi geldi alttan alttan. Eşim oradaki kızlarla samimileşti vb. Değişik bi koku aldım. Daha da çok şey derdim ama... hayırlısı olsun hakkınızda
Ne söylesenoliz haklisiniz ama ne yazik ki gerçek hepsiKreşe yazdır yarım gün rahat edersin
Çok saçmalıklar var aralarda
Üzgünüm ama inanamadım çoğu yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?