• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin 8. Ayinda kocamdan biktim

İnsan bi paragraf bırakır Yarısına kadar ancak okuyabildim
Eşiniz olgunlaşmamış ergenlikten cikamamis daha çocuk yok bişey yok ileride kendi yasiniza olgun bi beyle yeniden deneyin

Siz yas aldikca bu durum gulunecek halden tamamen cikacak farkindasiniz dimi.
25 yas evet, en libidolu yaslar..
40ina kadar deli fisek gibi gezer.
Sonrasi da antropoz zaten.
Okurken guldugum cok yer oldu ama esim boyle olsa bnde delirirdim.
Mutluysaniz, yemeklerinin kalorisini dusurun, arada sakinlestirici cay vs icirin aksamlari.
O ne gece boyu zebellah gibi pipi derdine dusmek.

Belki bizi de baska forumda soyle anlatirsiniz " bana hak verdiler ama kocama da hayran kaldilar ama kk uyesi olduklari icin birsey diyemedim "

Evet olgun değil ama neden bukadar olumsuz yaklaştın bu duruma canım sen anlatırken bir derdim var da dert değilde başka bir yerde bir yaşam tarzı hayat hikayesi okur gibi hissettim aslında nekadar güzel öyle bir insanla gün nasıl geçer hafta nasıl biter anlamazsın
Eğlenceli deli dolu sevgi dolu şehvet dolu hayat dolu bir insan eşin bu çok iyi birşey

Allah aşkına ne eşler var işten geliyor telefona gömülüyor karısına iki çift laf etmiyor ilgilenmiyor cinsel hayat pek yok kadınlar sevgiye ilgiye aç, adamlar var eşlerinin ailesinin kapısını zor açıyor kaldı ki çocukla ilgilenecek ne güzel ilgilenmiş konuşmuş oynamis çocukla insanlık hali cam kırılabilir bu önemsiz bir ayrıntı
Sizin durumunuz da pek şikayet edilecek birşey yok bence hayatın tadını çıkart bence çok şanslısın :)

Merhaba ben artik çok doldum içimi boşaltacağim yer ariyorum kocamla evliligimizin 8. Ayi 3 yil once tanistik ben 32 o 25 yasinda (evet yas farki var ama kendisi de cok istedi evlenmeyi) evlenmeden once deli deli hareketleri vardi gencliğine verip eğleniyordum flört dönemimizde hosuma gidiyordu sonra bana evlenme teklifi etti ben de ilk baslarda yas farkini sorun etsemde evlendim sevdiğim için. Evlendikten sonra sorunlar çıkmaya basladi öncelikle olgunlaşır diye bekliyordum ama iyice kafayi yedi. Evde dışarıda çocuk gibi hareketleri vardi uyariyordum bundan 4 ay önce şirketimizin yemeğine gittik beraber en yakin iki arkadaşım ben ve eşim beraber oturduk ve alkol almaya basladik ama eşim biraz fazla kaçırdı arkadaslarimla fazla samimi oldular deli deli konuşmaya basladilar arkadaşım 37 yasinda gelip kocama senin gibisi varmi etrafinda banada bul dedi cok kafam bozuldu müzikte işin içine girince beraber oynamaya başladılar sonra diğer ofis arkadaşlarımla beraber ama arkadaşlarıma kafam bozuldu kocamin uydusu gibi kahkaha ata ata yanindan ayrilmadilar ben de utandim cikamadim kocamin yanina. Neyse o gün geçti ertesi sabah kizdim sen napiyorsun diye neden cok samimi oluyorsun deli gibi hareketler yapiyorsun diye oda alay edip gulerek annem yasindalar ne diyorsun sen dedi. Geçen ay annemgile gittik 12 yaşındaki yeğenim top oynuyordu evin bahçesinde gitti onunla beraber top oynamaya basladi sanki 40 yillik dostu gibi 12 yasindaki cocuğa sallamaya basladi ben senin yasindayken vb diye sonra annemgilin evinin bahçesinde bulunan cami kirdi topa vurunca çocuk tembihler gibi söyleyip eve zor soktum ablalarim bana tuhaf tuhaf baktilar babam iceride cildirdi bu ne yapiyor allah askina diyerek. Bu olaylardan sonra ofiste bulunan yine 2 arkadasimla iş cikisi yemeğe ciktik eşimde geldi yine sacma sapan muhabbetler dönmeye basladi masada bide hesabi ben odeyeceğim diye tutturdu onu tartiştik masada 2 saat. Neyse sonra arkadaslarima baktim dik dik yemek yerken kocama bakiyorlardi moralim bozuldu. 2 hafta önce geldi gitmiş 2 tane bisiklet almış söyledi bana İzmir'e tatil ayarlayacakmiş bisikletle gidecekmişiz taa Antalya'dan ben de kafayimi yedim delirdin mi sen dedim sen gideceksen git ben gitmiyorum dedim oda sen gitmzsenen ben de gitmiyorum dedi sonra gitmiş bana aldiği bisikleti tepki olarak çocuğun birine vermiş. Geçen gün annemler geldi birkaç gün kalmaya bize 2 gün ilişkiye giremedik ses olur diye sonra geldi 2. Gun gece kizdi bana çıldırıcam diye. Tehtid etti ailene söyle ben anlamam yoksa yarin desibel rekoru kirarim dedi anneme durumu acikladim sonraki gün apar topar yollamak zorunda kaldim. Sonra ayıp olmasın diye onun ailesini de cagirdim evimize ama gelmek istemediler eşime soyledim napacaksin onlari gelip evi mi işgal etsinler dedi. Bir de söylemeye utaniyorum ama cinsel manada da sıkıntı yasıyorum aşırı istekli yetişemiyorum kendisine söyleyince de napayim genç olduğumdan çok istekliyim diyor. Dün sahile gittik yabancılar voleybol oynuyordu bu da gitti yanlarina (çok iyi Rusca ve İngilizce biliyor) konusup oynamaya basladi ben gitmedim sonra yaninda rus kizlarina birsey anlatmaya basladi geldi beni cagirdi utandim gidemedim sonra kendisi rusca biseyler soyleye soyleye geldi ordakilerle kavga etmiş maçı ciddiye almadiklarindan sonra eve geldik ben çizim yapmaya gidiyorum diye gitti 2 saat sonra gitmiş kavanoz kavanoz mesir macunu almis bu ne dedim spor yaparken enerji versin diye aldim dedi (vücut geliştirme ile uğraşıyor) sonra yedi yedi gitti akşam ben spora gidiyorum diye ben de uyumaya gittim denizden sonra yorgun olduğumdan. Gece gelip beni uyandirdi kafayi yicem aşkım yardim et yoksa ölücem diye bende uykuli halimle ne olduğunu tam anlamadim sonradan anladim niyetini neyse sonra malum olay oldu beyfendi rahat etsin diye sabaha kadar rahat birakmadi yarim yamalak uyudum uyandim duan basim agriyor beyfendi mesir macunlari soruyordu sakladim evden kovdum git ne yapacakdan doğal yap diye suan evde yok ama çok yoruldum cidden bir çocukla uğraşmaktan arkadaslarim sık sık soruyorlar senin çocuk ne yapıyor diye alay ediyorlar ama gördüklerinde de yiyecek gibi bakiyorlar birsey de diyemiyorum arkadaslarim diye. Evde de deli deli hareketler yapiyor rlimdeki kitabi alip kacmaya basliyor esra brni yakalayamaz ki diye. Suratına sakal ektirecekti bir de lafta ama hala yaptirmadi ergen cocuk gibi tüysüz geziyor arada ne yapicam bu adamla nasil olgunlaştırabilirim vallahi eşim degil yaramaz bir çocuk sanki biryere gideceğimiz zama çocuk uyarir gibi uyarmaktan yoruldum artik.:KK43:[/QU valla arkadaşkarın kıskanıyor bariz oyunlarına gelme.bide deli doku belliki sende biraz relax ol tadını çıkar ya birlikte çocukların.çocukların.olgun olunca kimse madalyon takmica:))

Ya ben bayıldım size ne güzel deli dolu bir hayatınız var ilk basta eminim ki siz onun bu deli dolu haline aşık oldunuz ,herkesi boşverin keyfinize bakın herkesin eşi bir kalıpta olamaz sonuçta

Hemen yaş denkliğine vurgu yapılmış ama burada hakkında konu açılan sorunlu evliliklerin neredeyse yüzde doksan dokuzu yaş olarak denk, amma sorun sıkıntı bitmek bilmiyor. Yani bu işin yaşla alakası falan yok.
Bu arada sorun sadece eşinizde değil. bence o "arkadaş" larınızıda bir gözden geçirin...

allah yardımcın olsun okurken istemsiz güldüm:KK53:
seviyorsan büyümesini bekle ama tahammül edemem diyorsan ki çok çok haklısın bence, evliliği sürdürüp sürdüremeyeceğini bir düşün derim ben:sus:

Ay valla okurken içim şişti.
Her zaman söylüyorum erkekler geç olgunlaşıyor diye tamam hoş olabilir yakışıklı olabilir ama benim eşim benden büyük ama inan olgunluk olarak ancak dengeliyoruz birbirimizi bende çok uyarıyorum hatta bizim evin çocuğu sensin diyorum.
Bir de benden yaklaşık 10 yas kadar küçük olsaydı hiç olmazdı.
Yas farkı önemli , konuşmakla da düzelmez ne yazık ki :(

Yani sorun sadece olgunlaşmaması değil ki.. eşin resmen flörtöz.. yaşı çok küçük değil neticede.. annenizi göndermenizi de hiç anlamadım aynı odada mı yattınız ki??

Bence sen eşini çok kıskanıyorsun. Otur konuş kadınlarla samimi olmanı istemiyorum de..

Yaş farkınız bana çok gelmedi.

Ahaha gülümseyerek okudum çok güzel ki ...niye kozıyprsunuz anlamadım.böyle tipler otuzunda da böle oluyor jiperaktiflikten o.benim bi arkadaşım var bu modelden kırka geldi hala aynı.bence siz kıskanıyorsunuz biraz bizden de aaa ne o öle dememizi istiyorsunuz gibi heldi bana.şahane koymetini bilin

Back