• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin 8. Ayinda kocamdan biktim

Her şeye tamam ama 12 yaşındaki çocukla oynamasına takılmanızı anlamadım. Benim de eşim 34 yaşında ama 4 yaşındaki yeğenimle ilgilenir oynar, avm ye oyun salonuna götürür istediğine bindirir. Bunda kötülük yok
Onum dışında cinsellik probleminiz var. 25 yaş erkeği sonuçta. sanırım 30a kadar bu şekilde devam edebilir. Tabi kişilik meselesi de olabilir. Ne diyeyim kolay gelsin size.

Burda kackadin kocasinin donuklugundan cinsel isteksizliginden şikayetçi hiç okudun mu :)
Evliliğin ilk senesi cinsel düşkünlik çok da normal bence . Ailelerin yeni eski çifte yatiya kalması tuhaf değerlendirilebilir

Ama es secerken 100kere tartmak lazim sevdiyim icin yas farkina ragmen evlendim demissiniz ama sevmek bir andami oldu?ilk gorusdemi oldu?yasini biliyordunuz tanisdiginzda sevmeden ayrila bilirdiniz ve flort doneminde hicmi fark etmediniz size uygun olmadigini?

Erkekler biraz gec olgunlasir canim.
Kirmadan arada uyar
Ama annesi gibi de davranma.
Zamanla alisirsiniz birbirinize.:KK66:
Her zaman uyariyorum her sekilde soyledim kavga etmeye falan calistim belki oyle duzelir diye ama kavga etmeye calistigimda bile adam alay ediyor

Evlenince o farkı anlamış konu sahıbı zaten. Sevgılıyken anla ya maz sı nız . bizim de sıze anlatmak ıstedıgımız buydu. :KK66:
Evlenmeden önce deli deli hareketleri vardı, gençliğine verip eğleniyordum yazmış. Yani evlenmeden öncede böyleymiş. Benim erkek arkadaşımda böyle şeyler yok canım. Karşılaşmadım henüz karşılaşmakta istemem. O zaman düşünecek birşey kalmaz benim için yollarımı ayırırım zaten.

Lütfen gülmeyin ya cidden utanç verici bir durum
Ama canım evlenenden önce zaten çocukmuş dediğin gibi deli deli hareketleri varmış, ergenmiş tüysüzmüş zaten sen görücü usulü değil göre beğene yaşayarak evlenmişsin çocuk enerji patlaması yaşıyor, arkadaşların belli ki seni kıskanıyorlar hem genç hem vücut geliştiriyor hem popüler sıcak kanlı falan içi geçmiş pörsümüş tiplerle ne uğraşacaksın sende takıl eşine yaşlanmazsın valla hep genç kalırsın

Ya ne bileyim, genelde kendinden küçük erkekle evlenen kadınlar der ki hiç yaşını belli etmiyor çok olgun, çok iyi anlaşıyoruz vs. Siz de öyle bir durum yok ki, bırak olgunu adam 25 yaşın bile hakkını vermiyor. O yüzden inanamadım. Cidden siz niye evlendiniz bununla?
Seviyordum bide yalan olmasin genç falan olmasida cazip geldi ama boyle 10 yasindako bi cocugu beklemiyordum evlenince iyice saldi

Bence siz biraz utanmaya takmışsınız. O duygu sizden geliyor. Benim eşim bazen13 yaşındaki kardeşimle sınırı kaçırabiliyor. Erkekler bizler gibi değil.

Eşini biraz muzip gör. Ben kitap okurken eşim bunu yapsa sinirlenmem onu yakalarım. Ki eşime yumuşak top atıyordum dün. Yani muzip bir yaklaşım..

Ben de 32 yaşındayım bu arada :)

Cinselliğe gerçekten aşırı düşkünmüş o benim için de sorun olurdu. Dedim ki iyi ki eşiniz evlenmiş :)

Ne yaptın ya ? Finfanfon yapamıyoruz desibel en alt seviyede demişsin kadına :deli:

Tabi buna da inanılırsa :63:
Ben öyle demedim oha ya oyle dermiyim. Sadece evin içinde rahat hareket edemiyoruz dedim. Annemgil bizden 1.5 saatlik mesafeden uzak zaten arabayla istesek gidip görebiliyoruz rahatça

Mesir macunu ile vücut geliştirme ne alaka :deli:

Vücudu geliştirmez ama geliştirdiği yerler vardır

Küçük olduğunu bile bile evlendin kılsız tüysüz olduğu anca mi aklına geldi

Evlendiğim de eşim de aynı uastaydi ama bende ondan küçük olduğum için mi bilmem hiç çocuksu gelmedi

Şuan 33 yaşında ama hala çizgi film izler çocuklarla su balonu patlatır

Bende oynarım çocuklarla

Sizin içinizde ki çocuk ölmüs onun içi de dışı da çocuk sanırım zor valla Allah yardım etsin

Mesir macunu ile vücut geliştirme ne alaka :deli:

Vücudu geliştirmez ama geliştirdiği yerler vardır

Küçük olduğunu bile bile evlendin kılsız tüysüz olduğu anca mi aklına geldi

Evlendiğim de eşim de aynı uastaydi ama bende ondan küçük olduğum için mi bilmem hiç çocuksu gelmedi

Şuan 33 yaşında ama hala çizgi film izler çocuklarla su balonu patlatır

Bende oynarım çocuklarla

Sizin içinizde ki çocuk ölmüs onun içi de dışı da çocuk sanırım zor valla Allah yardım etsin
Bilmiyorum yaptiği işlere anlam veremiyorum zaten. Belki de dediğiniz gibi içimdeki çocuk ölmüstür

Back