Evliliğimin 8. Ayinda kocamdan biktim

Ben eşinize hak verir gibi oldum siz bile bile okeylemişsiniz bu durumu. Sizden küçük olduğunu akıl olarak erkeklerin kadınlardan daha geç olgunlaştığını biliyordunuz buna rağmen gidip 7 yaş küçük biriyle evlenmişsiniz tabiki onun vücut dinçliği eğlence anlayışı,istekleri,libidosu sizden daha yüksek olacak. Tabiki sizden daha az olgun olacak.bilerek evlenmişsiniz ayrıca bana eşiniz çok eğlenceli gibi biri geldi ayak uydurmayı deneseniz sizde onun gibi istekli olsanız ya da beraber delilikler yapsanız. Onun dışında 30 yaşına kadar bi erkeğin tam manasıyla olgunlaşacağını sanmam bu saatten sonra da huyundan vazgeçiremezsiniz. Boşanmaktan başka yol gözükmüyor açıkçası.

Bende 25 yaşındayım ama böyle şeyler yapmiyorum onunki biraz 12 yaş çocuğu hareketleri gibi sadece top oynaması saçma gelmedi onu 30 yaşinda bi adamda yapar yani oğluyla yegeni yle töp oynayabilir ben bile oynuyorum siz acaba onu küçük bildiginiz içinmi hersey size öyle geliyor abartiyo olabilrmisiniz bide arkadaslarinizla öyle bi seviyede nasıl dayandiniz ben olsam yikardim o içki masasini

Ya asla cocuk yapamam suanda zaten kendisi ile uğraşiyorum. Diyorum yapma etme diye tembihleye tembihleye gidiyorum her yere

2 dil öğrenecek kadar zeki madem eğitin biraz..

Yasi kucuk gelisim saglar.

Eğlenceli değil utandirici yemin ediyorum ablalarimin babamin yaninda yerin dibine giriyorum o bi hareket yapinca. Kendisini uyardim defalarca kez ama anlamiyor gittigi her yerde hicbisey yapmasa tanimadiği birisi ile diyaloğa giriyor en kötü. Flört donemimde benimde hoşuma gidiyordu gençliğine veriyordum ama evlenip işin içine ozellikla aileler girince olmuyor

O zaman kendisi eğlenceyle cıvıklık arasındaki çizgiyi tutturamıyor doğru mu anladım. Bence bırakmalısın,çünkü huylu huyundan vazgeçmez inan bana,ayrıca iş arkadaşlarına samimi davranması da hoş değil. Değişik bir yapıya sahip.

Bilmiyorum hikayede oturmayan yerler var, bazı şeyler abartı gibi. Eğer gerçekse yapacağınız çok bişey yok. Evet erkekler geç olgunlaşır ama bu daha çiğ. Bu hareketleri tanıdığım 20 yaşındakiler bile yapmıyor

Birakamam ki cünkü seviyorum... bir de herkede karsi samimi bi tavri var erkek kadin fark etmiyor

Abarti değil yemin ediyorum hepsi gercek daha irili ufakli olaylarda var yazamadim utancimdan. Hiç olmazsa psikoloğa götüreceğim

Abarti değil yemin ediyorum hepsi gercek daha irili ufakli olaylarda var yazamadim utancimdan. Hiç olmazsa psikoloğa götüreceğim
Belki de ben hic böyle biriyle karşılamadığım icin abartı gelmiştir. Onuda ikna edebilirseniz bence sen görünsün bi doktora. Saygın bi meslek sahibinin yapacağı işler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…