Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah korusun basiniza bi is gelse calisamasaniz bu adam size bakmaz ole görünüyor para ve mevkii on planda + saygisizlik cinsel problem el kaldirma bu adam hakediyor bosanmayi bence
Asıl konu eşinin işi değil de, böyle yanlış bilgiler olunca, insan uydurma konu mu diye düşünmüyor değil. burda böyle şeyler çok oluyor. Sizinki de öyle mi acaba diye düşündüm. Hatta bi an yeteri fazla izlemiş heralde, yektayı anlatıyor resmen diye düşündüm. Herneyse, kızmanızı gerektirecek birşey yokdu.
Geçen yaz görümcem evlendi ve gidemedim diye iki ay küstüler. Erken doğum riskim vardı. Günde 11saat ders çalışıyordum kütüphanede. Eve gelince yarım saat dinlenip sonra yinederse. Uyursam eşim kaldırırdı hadi ders çalış diye. Yani şevkat ve merhamet hiç yok. Ailesi de katmerli dert oluyor. Eşim hakkında ne düşünüyorsunuz?
eşin hakkında hiç iyi şeyler düşünemiyorum canım. ama ben hemen boşan diyenlerden değilim.
kabul ederse birlikte bir evlilik terapistine gitmeyi teklif edin. bu evliliği birlikte kurduk yürütmek için çaba sarf etmeliyiz gel bunu birlikte kurtaralım de belki kabul eder.
etmese de zaten kurtarmaya niyeti yoktur o zaman artık maaşın da elinde bir saniye düşünme vur tekmeyi gitsin.
çocuğum felan da deme sakın. huzursuz ailede yetişen yerin çocuk babasız aile kat be kat daha iyidir.
Asıl konu eşinin işi değil de, böyle yanlış bilgiler olunca, insan uydurma konu mu diye düşünmüyor değil. burda böyle şeyler çok oluyor. Sizinki de öyle mi acaba diye düşündüm. Hatta bi an yeteri fazla izlemiş heralde, yektayı anlatıyor resmen diye düşündüm. Herneyse, kızmanızı gerektirecek birşey yokdu.
Oraki şahsa benzetmek adına örnek verdim. Fake olduğunu düşünüyorsunuz sanırım. İstediğiniz düşünmekte haklısınız. Dedektiflik yapıp aylar önceki konumdan çıkarım yaparak eşimin işini doğru tahmin ettiniz tebrikler. Yardımcı oldunuz mu? Hayır. Üyeliğimi kapatıyorum. Teşekkür ederim