- 18 Mart 2011
- 8.148
- 23.421
- 548
- Konu Sahibi mervissngr
-
Sadece kafanızda bitirmekle kalmayın resmiyette de bitirin. Şu davarın soyadını bir gün daha taşımayın.Bosanıcam zaten sevgim ve aklımın kalmasının alışkanlık olduğunu düşünüyorum çünkü artık yanımda istemiyorum kafam da bitirdim tek istediğim çocuğumla sağlıklı mutlu olabilmek
Üstünüze gitmek için söylemiyorum ama hemen hamile kalmamışsınız. Ve şu anda da tekrar hamile olduğunuzu yazmışsınız başka konuda. yalan söylemeye gerek yok burda sizi kimse tanımıyor sonuçta. iyi geceler.Üstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım çünkü hamileyim duygusalım aklım karışık evet sizler çok güçlüsünüz ama ben öyle davranamadım lütfen birde burda beni aşagılamayın
Herkese merhaba yeni kayıt oldum 1 senedir evliyim çocuk yapmak istiyorum 3 aydır deniyoruz ama bi türlü nasip olmadı bu ay şüphelerim var inşallah hamileyimdir en son 12 eylülde adet gördüm 1 hafta oldu basur başladı bende makattan kan geldi hayatımda ilk defa oldu kasık ağrılarım başladı ve göbeğim sanki hafif şiş hassas oldu bu belirtileri yaşayıp hamileliğini erken öğrenen varmı benim test yapmam erken olurmu ? İnsallah isteyen herkese Allah nasip eder
Bunu nerden çıkardınız açtığım diğer konulardan mı ablamın konusu o ben ilk defa yazıyorum buraya kendimle ilgili yalan neden söyliyim ki kime neyi ıspatlamak içinÜstünüze gitmek için söylemiyorum ama hemen hamile kalmamışsınız. yalan söylemeye gerek yok burda sizi kimse tanımıyor sonuçta. iyi geceler.
Hesabı birden fazla kişi kullanmak yasak kalıcı olarak banlanırsınız siteden. Ayrıca üyeliği iki kişi kullandığınıza göre ve diğeri ailenizden biri olduğuna göre aileniz dayak yediğinizi ve çektiğiniz sıkıntıları biliyor o zaman. Bu konuda ne düşünüyorlar?Bunu nerden çıkardınız açtığım diğer konulardan mı ablamın konusu o ben ilk defa yazıyorum buraya kendimle ilgili yalan neden söyliyim ki kime neyi ıspatlamak için
Ablamın derdini kendi sayfamdan fikir almak için soru sordum ablam siteyi kullanamıyor girmiyor zaten kendi adıma soruyormuş gibi değilde onun ağzından sordum soruyu lütfen bilip bilmeden yargıya varmayın ben kolay şeyler yaşamıyorumHesabı birden fazla kişi kullanmak yasak kalıcı olarak banlanırsınız siteden. Ayrıca üyeliği iki kişi kullandığınıza göre ve diğeri ailenizden biri olduğuna göre aileniz dayak yediğinizi ve çektiğiniz sıkıntıları biliyor o zaman. Bu konuda ne düşünüyorlar?
Nasıl seviyorsun eşini ya? Nasıllll? Aklım almıyor valla onca şiddete, hakarete rağmen.. Ben sinirlendim burada. Anneme böyle ses kaydı atsa annem o kadını sülük gibi yapıştırırdı duvara herhalde. Ezdirmeyin kendinizi yeter daAblam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Hafendi yargıya varmakla ne alakası var? Gece gece sansasyonel konu açmışsınız sonuçta trolluyor da olabilirsiniz değil mi? Ablanızın olduğunu iddia ettiğiniz diğer konularda da 2 yıllık evlisiniz. 6 aylık bebeğiniz olduğunu ve tekrar hamile olduğunuzu yazmışsınız. Şu an yazdığınız şeylerle aynı değil. Üstelik ablanızla aynı zamanda evlenmişsiniz. Haliyle konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.Ablamın derdini kendi sayfamdan fikir almak için soru sordum ablam siteyi kullanamıyor girmiyor zaten kendi adıma soruyormuş gibi değilde onun ağzından sordum soruyu lütfen bilip bilmeden yargıya varmayın ben kolay şeyler yaşamıyorum
Hesabı birden fazla kişi kullanmak yasak kalıcı olarak banlanırsınız siteden. Ayrıca üyeliği iki kişi kullandığınıza göre ve diğeri ailenizden biri olduğuna göre aileniz dayak yediğinizi ve çektiğiniz sıkıntıları biliyor o zaman. Bu konuda ne düşünüyorlar
Ne zaman evlendiğimi ne zaman doğum yaptığımın fotoğraflarını atayım isterseniz böyle bir yalan söyleyecek kafada bile değilim karma karışık bir hayatın içindeyim yaşamayan bilemiyorHesabı birden fazla kişi kullanmak yasak kalıcı olarak banlanırsınız siteden. Ayrıca üyeliği iki kişi kullandığınıza göre ve diğeri ailenizden biri olduğuna göre aileniz dayak yediğinizi ve çektiğiniz sıkıntıları biliyor o zaman. Bu konuda ne düşünüyorlar?
Ne yani siz hatalı olsanız dayağı hak ettiğiniz anlamına mı geliyor? Eyvah eyvah....Üstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım
Hesabı birden fazla kişi kullanmak yasak kalıcı olarak banlanırsınız siteden. Ayrıca üyeliği iki kişi kullandığınıza göre ve diğeri ailenizden biri olduğuna göre aileniz dayak yediğinizi ve çektiğiniz sıkıntıları biliyor o zaman. Bu konuda ne düşünüyorlar
Ne zaman evlendiğimi ne zaman doğum yaptığımın fotoğraflarını atayım isterseniz böyle bir yalan söyleyecek kafada bile değilim karma karışık bir hayatın içindeyim yaşamayan bilemiyorHesabı birden fazla kişi kullanmak yasak kalıcı olarak banlanırsınız siteden. Ayrıca üyeliği iki kişi kullandığınıza göre ve diğeri ailenizden biri olduğuna göre aileniz dayak yediğinizi ve çektiğiniz sıkıntıları biliyor o zaman. Bu konuda ne düşünüyorlar?
Gerçekten derdimi bıraktım Suan bunu açıklıyorum ablamdan 6 ay sonra evlendim zaten yazarkende tam net tarih yazmıyorum onun konusunda da kendi konumdada 1,5 yılsa 2 yıl yazıyorum 2,5 yılsa 3 yıl gibi benim hamile kalmakla ilgili bir problemim olmadı arkadaşım gerçekten olmadı inanmıyorsun amaHafendi yargıya varmakla ne alakası var? Gece gece sansasyonel konu açmışsınız sonuçta trolluyor da olabilirsiniz değil mi? Ablanızın olduğunu iddia ettiğiniz diğer konularda da 2 yıllık evlisiniz. 6 aylık bebeğiniz olduğunu ve tekrar hamile olduğunuzu yazmışsınız. Şu an yazdığınız şeylerle aynı değil. Üstelik ablanızla aynı zamanda evlenmişsiniz. Haliyle konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Üye size yaşadınız mı yaşamadınız mı demiyor, önceki konularınıza bakınca zamanlama sizinle uygun diyor.Ne zaman evlendiğimi ne zaman doğum yaptığımın fotoğraflarını atayım isterseniz böyle bir yalan söyleyecek kafada bile değilim karma karışık bir hayatın içindeyim yaşamayan bilemiyor
Gerçekten derdimi bıraktım Suan bunu açıklıyorum ablamdan 6 ay sonra evlendim zaten yazarkende tam net tarih yazmıyorum onun konusunda da kendi konumdada 1,5 yılsa 2 yıl yazıyorum 2,5 yılsa 3 yıl gibi benim hamile kalmakla ilgili bir problemim olmadı arkadaşım gerçekten olmadı inanmıyorsun amaHafendi yargıya varmakla ne alakası var? Gece gece sansasyonel konu açmışsınız sonuçta trolluyor da olabilirsiniz değil mi? Ablanızın olduğunu iddia ettiğiniz diğer konularda da 2 yıllık evlisiniz. 6 aylık bebeğiniz olduğunu ve tekrar hamile olduğunuzu yazmışsınız. Şu an yazdığınız şeylerle aynı değil. Üstelik ablanızla aynı zamanda evlenmişsiniz. Haliyle konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Üye size yaşadınız mı yaşamadınız mı demiyor, önceki konuklarınıza bakınca zamanlama sizinle uygun diyor.
Ablanızla aynı zamanda evlenip aynı zamanda mı doğum yaptınız?
Evet yakın zamanlarda sayılırÜye size yaşadınız mı yaşamadınız mı demiyor, önceki konuklarınıza bakınca zamanlama sizinle uygun diyor.
Ablanızla aynı zamanda evlenip aynı zamanda mı doğum yaptınız?
Açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ben, ablanızın basurundan, akıntısının rengine, son adet tarihine kadar bilmenizi ve onunla ilgili bu kadar ayrıntılı konular açmanızı mantıklı bulmadım. Benim fikrim bu şekilde. Yorum yapmak isteyen arkadaşlar devam edebilir iyi geceler.Ne zaman evlendiğimi ne zaman doğum yaptığımın fotoğraflarını atayım isterseniz böyle bir yalan söyleyecek kafada bile değilim karma karışık bir hayatın içindeyim yaşamayan bilemiyor
Gerçekten derdimi bıraktım Suan bunu açıklıyorum ablamdan 6 ay sonra evlendim zaten yazarkende tam net tarih yazmıyorum onun konusunda da kendi konumdada 1,5 yılsa 2 yıl yazıyorum 2,5 yılsa 3 yıl gibi benim hamile kalmakla ilgili bir problemim olmadı arkadaşım gerçekten olmadı inanmıyorsun ama
Ya arkadaşım hemen hamile kalmamış olsam da yada ne biliyim neyi kasdediyorsan işte yinede söylediklerimin önüne geçer mi ya hemen değilde 6 ay sonra 2 sene sonra kalayım hamile dayak hak ediyormuyum çaresiz kalmayı hak ediyormuyum ya yalan söylesem ne değişicekAçıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ben, ablanızın basurundan, akıntısının rengine, son adet tarihine kadar bilmenizi ve onunla ilgili bu kadar ayrıntılı konular açmanızı mantıklı bulmadım. Benim fikrim bu şekilde. Yorum yapmak isteyen arkadaşlar devam edebilir iyi geceler.
ben zaten sabah kalktım gibi bitiricem bu işiYaşadıkların için üzgünüm . Yeryüzünde hiçbir canlı dayağı haketmiyor. Hele ki kadınlar ve çocuklar
Lütfen bundan sonra kendinizi garantiye alacak adımlar atın ve o eş müsveddesinden ve o evden ve rezil ailesinden kurtulmaya bakın.
Teşekkür ederimAllahu Teala yardımcın olsun arkadaşım...
çok zor
Tabiyki de çok şey değişir. İkinciye hamile olduğunuzu yazmışsınız. Hamile ve 6 aylık bebeği olan birine git derhal boşan diye kolay kolay söyleyemez kimse. İnsanlar sizin hamile olduğunuzu ve çok küçük bir bebeğiniz olduğunu bilmeden yorum yapıyorlar. Niye böyle adamdan çocuk yaptın demesinler diye doğrusunu söylemiyorsunuz.Ya arkadaşım hemen hamile kalmamış olsam da yada ne biliyim neyi kasdediyorsan işte yinede söylediklerimin önüne geçer mi ya hemen değilde 6 ay sonra 2 sene sonra kalayım hamile dayak hak ediyormuyum çaresiz kalmayı hak ediyormuyum ya yalan söylesem ne değişicek
Hamile mi ?Tabiyki de çok şey değişir. İkinciye hamile olduğunuzu yazmışsınız. Hamile ve 6 aylık bebeği olan birine git derhal boşan diye kolay kolay söyleyemez kimse. İnsanlar sizin hamile olduğunuzu ve çok küçük bir bebeğiniz olduğunu bilmeden yorum yapıyorlar. Niye böyle adamdan çocuk yaptın demesinler diye doğrusunu söylemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?