• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimden çok pişmanım

Boşanırız diye düşünüyorum ne demek? Dava açmadan, düşünmekle olmuyor o işler.. Madem evliliğe devam edeceksiniz, ki öyle görünüyor, onlar gibi davranında şiddet görmeyin en azından.. Ha eğer gerçekten devam edecekseniz de annenizi üzmeyin üzdürmeyin..

Arkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Hay karakterine tüküreyim o ailenin. Üzgünüm ama boşanmalısın. İki ay ayrı yatıyorsunuz zaten. Bu hakaretlere neden daha fazla maruz kalacaksınız. Boşanmaya karar verirseniz kanıt toplayın. Extra hakaret davası açın.

Ablam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Bu kafayla daha çok dayak yersin bacım, ahhhhh kadınlar ahhh, akıllanmazsınız...

Hay karakterine tüküreyim o ailenin. Üzgünüm ama boşanmalısın. İki ay ayrı yatıyorsunuz zaten. Bu hakaretlere neden daha fazla maruz kalacaksınız. Boşanmaya karar verirseniz kanıt toplayın. Extra hakaret davası açın.
Olmaz , seviyormuş hala 🤦‍♀️

Evet sogudum içimde kırgınlık var ama sevgim bitmedi elimde Olan bısey değil zaten bosanıcaz başka oluru yok
Bu kadar olana rağmen sevmek sağlıklı bir şey değil. Bu ya karşınızdakine bağımlı olduğunuzu ya da sadece alışık olduğunuz hayattan başka bir hayat yaşamaktan korktuğunuzı gösteriyor. Sevgi uygun ortamda olur şiddetin, göz ardı edilmenin olduğu ortamda değil. Kendi hislerimizi gözden geçirin. Böyle bir adamı sevmeyin de zaten

Evet sogudum içimde kırgınlık var ama sevgim bitmedi elimde Olan bısey değil zaten bosanıcaz başka oluru yok
Canım kusura bakma ama sen salak mısın?
Bunu seni incitmek için söylemiyorum. Hemcinsimin böyle şiddet görüp hakaretlere maruz kalması ve tüm bunlara sessiz kaldığı yetmez gibi hala seviyor olması beni benden alıyor😡

Siz o adamı sevmiyorsunuz uydurmayın tamamen bir alışkanlık sizin

Şiddet görüyor ya nasıl oluyorda seviyor. 🤦
Üstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım çünkü hamileyim duygusalım aklım karışık evet sizler çok güçlüsünüz ama ben öyle davranamadım lütfen birde burda beni aşagılamayın

Üstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım çünkü hamileyim duygusalım aklım karışık evet sizler çok güçlüsünüz ama ben öyle davranamadım lütfen birde burda beni aşagılamayın
Hamileyken mi dövdü seni 😡

Canım kusura bakma ama sen salak mısın?
Bunu seni incitmek için söylemiyorum. Hemcinsimin böyle şiddet görüp hakaretlere maruz kalması ve tüm bunlara sessiz kaldığı yetmez gibi hala seviyor olması beni benden alıyor😡
Boşanıcam zaten sevgim dayaktan sonra oluşmadı ben dayak yemeyi de sevmiyorum öyle bir şey olabilir mi kim eşinden dayak yemekten hoşlanır eşimi normalde çok seviyorum zaten sogudum bunu demek istedim

Back