Evliliğimden çok pişmanım

Hayır hamile değilim oğlum zaten çok küçük tepkiden çekinsem konuyu hiç buraya açmazdım hamile olduğumu nereye yazmışım hala çözemedim neyse sen araştırmana devam et ya gerçekten ben yalan söylüyorum arkadaşım evet yakaladın sagol

Uzatmak istemiyorum gerçekten ama sorduğunuz için söylüyorum.

17 kasım kan verdim ve doktor hamile olduğumu söyledi

Seni döven söven adamı düşünüp, sevmeyi başaracak kadar kendinden nasıl nefret ediyorsun tamam olarak??

Mesajı yazdığınız tarih 10 aralık 2024
Konuyu 2023'te açmış, 10 Aralık'ta cevap vermiş eski konuya istinaden şimdi anladım ama neticede öyle plansız hemen hamile kalınan bir bebek değil, ablanın da kabızlığına, akıntısına kadar bilemeyeceğine göre abla da değil

Eşinizden şiddet görmeniz boşanmak için yeterli bir sebep zaten şiddet ve hakaret kesinlikle kabul edilemez.

Canım benim ne alakası var sonuçta
eski hamileliğin kan ve sonuçlarını yazıyorum gerçekten ben neden cevap veriyorum ki hamile olmanın ayıbımı var keşke olsam gidip tek başıma iki çocugumu da büyütürüm

Canım benim ne alakası var sonuçta
eski hamileliğin kan ve sonuçlarını yazıyorum gerçekten ben neden cevap veriyorum ki hamile olmanın ayıbımı var keşke olsam gidip tek başıma iki çocugumu da büyütürüm
Seni döven söven adamı düşünüp, sevmeyi başaracak kadar kendinden nasıl nefret ediyorsun tamam olarak??
alışkanlık benim ki başka hiç bişey değil kendimi kandırıyorum

13 aralık 2024 te yerleşme kanaması konusuna da hamile misiniz bende de aynı durum var yazmış ama hamile değilse de eşiyle 2 aydır ayrı yatmıyor demek ki:)

Neyse iyi niyetle yorum yapmıştım gerçekten ama hamile olup olmaması da beni ilgilendirmez çünkü durumu çok üzücü şiddet vs bilemiyorum.

İlk günden değil de 6 ay 2 sene sonra hamile kalınca biz de dayak yiyip yiyip niye hamile kaldınız diye sorabiliriz. Çocuğu da dövüyor değil mi, küçükse de ele gelince dövecek. Siz yetişkinsiniz bacağınızı kırmak o kadar kolay değil ama el kadar yavrunun bacağını çat diye kırıverir. Çocuk da seviyor mu dayakçı canavar babasını? Seviyorum da seviyorum nasıl oluyor? Mesela doğurduğunuz, can verdiğiniz, dünyaya getirdiğiniz evladınızdan daha çok mu seviyorsunuz? Eşinize olan sevginiz için çocuğunuzu feda eder misiniz?

Ya bir de ailem üzülür falan bahanesini bırakın. Kocanız arayıp ses kaydı dinletmiş, farkında olmadan size iyilik yapmış. Bu arada ablam olayına inanmadım. Aynı tarihlerde evleniyorsunuz, aynı tarihlerde çocuğunuz oluyor ve ikiniz de dayak yiyorsunuz.

Psikolojik, fiziksel şiddet her türlüsü var. Direkt Boşanmalısın. Hiç düşünme. Eşin ve abisi olacak kişi de annelerinin dibinden ayrılmasın . Keşke korunsaydınız ilk aydan hamile kalmışsın, neyse olan olmuş. Bu süreçte bir takının ya da arkadaşın varsa onun evinde kal bence. O evden uzaklaş , darp raporu da al (darp yeni yaşandıysa) kanıt daha kolay olur. Çok geçmiş olsun

Ablamın çünkü yazıyı yazan o takibini ben yaptım o kullanamıyor karışık geldiğini söylüyor merakta edince gel soralım dedim bende hay ben sorduğum günün

Ablasın da ve konu sahibinde basur var herhalde çünkü hamileyken basurdan çekmiş

Ya isterse üçüzlere hamile olsun hiç fark etmez, bu insan müsveddesinden boşanması gerekiyor. Şiddetin affı olmamalı

Ablamın çünkü yazıyı yazan o takibini ben yaptım o kullanamıyor karışık geldiğini söylüyor merakta edince gel soralım dedim bende hay ben sorduğum günün
Tamam, ablanız yazdı.

İki yıla kadar şiddet görmüşsünüz ama çocuk istemişsiniz böyle bir insandan yani bile bile lades. Umarım çocuğunuzu daha iyi bir ortamda büyütürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…