- Konu Sahibi mervissngr
-
Seni aşağılamıyoruz. En azından ben aşağılamadım. Hatalı olsan bile sana vuramaz o herif. Bizim bu söylediklerimiz güçten gelmiyor güzelim. Kimse kendini bu denli ezdirmemeli. Zaman eski zaman değil.Üstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım çünkü hamileyim duygusalım aklım karışık evet sizler çok güçlüsünüz ama ben öyle davranamadım lütfen birde burda beni aşagılamayın
Hamileyken de çocuk doğduktan sonrada çok kalbim kırık gerçekten herkes sevgiden bahsetmiş ya sevsem ne olur sevmesem ne olur boşandıktan sonra nasıl unutucam yaşadıklarımı oğlumu sağlıklı büyütebilecekmiyim hiç bişey bilmiyorumHamileyken mi dövdü seni
Başta ne kadar seversen sev, şiddetin olduğu yerde sevgi olmaz.Boşanıcam zaten sevgim dayaktan sonra oluşmadı ben dayak yemeyi de sevmiyorum öyle bir şey olabilir mi kim eşinden dayak yemekten hoşlanır eşimi normalde çok seviyorum zaten sogudum bunu demek istedim
Sizi aşağılama yok ki burada onu nereden çıkarttınız ki sizi döven bir insan için sevginiz daim olsun mu diyelim ne diyelim hatanız olsa bile size vuramaz hamilelik ile de alakası yok hamile insana hele hiç el kalkmaz hamile iken yaptıysa yorumlarımız bence daha çok değişir.Üstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım çünkü hamileyim duygusalım aklım karışık evet sizler çok güçlüsünüz ama ben öyle davranamadım lütfen birde burda beni aşagılamayın
Elleri kırılsın inşallah, ailen sağ mı, arkanda mı? Al çocuğunu git o evden. Yemin ederim cinlerim tepeme çıktı şu saatteHamileyken de çocuk doğduktan sonrada çok kalbim kırık gerçekten herkes sevgiden bahsetmiş ya sevsem ne olur sevmesem ne olur boşandıktan sonra nasıl unutucam yaşadıklarımı oğlumu sağlıklı büyütebilecekmiyim hiç bişey bilmiyorum
Hangi özelliklerini seviyorsun eşinin mesela?Ablam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Başta ne kadar seversen sev, şiddetin olduğu yerde sevgi
Ailen sağ boşansam arkamda olurlar ben eşimle evlenip güzel bi yuva kurabilmek için okadar emek verdim ki 26 yaşındayım saçlarım beyazladı benim burda haykırışım bu aslında hayal kırıklığım boşanırım o yoluna bakar ben yoluma ama ben hiç bişeyi kolay atlatamıycamElleri kırılsın inşallah, ailen sağ mı, arkanda mı? Al çocuğunu git o evden. Yemin ederim cinlerim tepeme çıktı şu saatte
Evet hep öyle oldu devam edersem öylede olacak ama asla devam etmiycemSizin sorununuz kocanız, kocanızın şiddeti, kocanızın herkesi sizden üstün görmesi. En önemlisi Şiddet!
.
Hangi özelliklerini seviyorsun eşinin mesela?
Bana yardima gelen bi abla vardi. Bi gun gelir gözü mor bir gun gelir surati kizarik. Eşi döverdi calismazdi kadinin parasini alirdi elinden kac defa uğraştım kurtarmak icin ama eşim çok yakışıklı birakmam kaparlar derdi bi gün göster bakiyim şu yakisikliyi dedim Allah sizi inandirsin orman kaçkını gibi bisey gündüz bile görseniz karşı kaldırıma gecersiniz. Beyin sarsintisindan oluyor bu seviyorum sanmalar heralde.
Kolay olmasını zaten bekleme. Ama bak daha gençmişsin. Ömrünü böyle biriyle heba etmeyeceğini düşünmen bile güzel hissettirmeli sana.Ailen sağ boşansam arkamda olurlar ben eşimle evlenip güzel bi yuva kurabilmek için okadar emek verdim ki 26 yaşındayım saçlarım beyazladı benim burda haykırışım bu aslında hayal kırıklığım boşanırım o yoluna bakar ben yoluma ama ben hiç bişeyi kolay atlatamıycam
Boşanmak istesen ne yapar eşin? Bence iki aydir ayri yatan adama şu an soylemelisin. Kabul eder gibi duruyor. Sonradan geri sana ısınınca dersen belki zor kullanir. En iyi sen tanıyorsun bu adami otur düşün cocugun ve kendin için en mantıklısı ne olur. Kimse seni asagilamiyor. Farkindaligini artirmaya çalışıyoruz.Ailen sağ boşansam arkamda olurlar ben eşimle evlenip güzel bi yuva kurabilmek için okadar emek verdim ki 26 yaşındayım saçlarım beyazladı benim burda haykırışım bu aslında hayal kırıklığım boşanırım o yoluna bakar ben yoluma ama ben hiç bişeyi kolay atlatamıycam
Bikere beni çok dövdü sağ bacağım kırıldı sanmıştım ve o gün boşanmak istediğimi söyledim ailesine gidip söylemiş babası da bizde öyle bısey yok demişti ben yarın karşıma alıp konusucam ve eşyalarımı toplayıp gidicemBoşanmak istesen ne yapar eşin? Bence iki aydir ayri yatan adama şu an soylemelisin. Kabul eder gibi duruyor. Sonradan geri sana ısınınca dersen belki zor kullanir. En iyi sen tanıyorsun bu adami otur düşün cocugun ve kendin için en mantıklısı ne olur. Kimse seni asagilamiyor. Farkindaligini artirmaya çalışıyoruz.
Farkındayım gerçekten artık yalvarsa ölse düzelmeyecek yaralar açtı bendeYa hu tabiki de Boşan, bu evliliğin Oluru yok ...
Bence böyle yapma bi dayak daha yemek istemiyorsan sence medenice hak verir mi bu zihniyetteki tipler sana? Evi terk etmek seni suçlu duruma sokacak bir kere. En mantıklısı siddet gördüğün için karakola giderek cikmak o evden. Ve uzaklastirma cikarmak.Bikere beni çok dövdü sağ bacağım kırıldı sanmıştım ve o gün boşanmak istediğimi söyledim ailesine gidip söylemiş babası da bizde öyle bısey yok demişti ben yarın karşıma alıp konusucam ve eşyalarımı toplayıp gidicem
Al çocuğunu git ve tazminat davası ve nafaka davası aç. Yol bilen birisi var mı etrafında?Ailen sağ boşansam arkamda olurlar ben eşimle evlenip güzel bi yuva kurabilmek için okadar emek verdim ki 26 yaşındayım saçlarım beyazladı benim burda haykırışım bu aslında hayal kırıklığım boşanırım o yoluna bakar ben yoluma ama ben hiç bişeyi kolay atlatamıycam
Bosanıcam dediğimde hemen yumuşak davranmıştı korkmuştu ben öfkeyle yapıyorum falan diyip kendini savunmaya başladı bide normal bısey yapmış gibi davranıyordu hemen neler neler gördüm yaniBence böyle yapma bi dayak daha yemek istemiyorsan sence medenice hak verir mi bu zihniyetteki tipler sana? Evi terk etmek seni suçlu duruma sokacak bir kere. En mantıklısı siddet gördüğün için karakola giderek cikmak o evden. Ve uzaklastirma cikarmak.
Evet var benim tarafımdan kimse bısey bilmiyor henüz oraya gidip herşeyi bir bir anlatıcam sonrasında zaten kurtulucam inşallahAl çocuğunu git ve tazminat davası ve nafaka davası aç. Yol bilen birisi var mı etrafında?
Bosanıcam zaten sevgim ve aklımın kalmasının alışkanlık olduğunu düşünüyorum çünkü artık yanımda istemiyorum kafam da bitirdim tek istediğim çocuğumla sağlıklı mutlu olabilmekYa adam sizi dövüyor! 2 ay ayrı yatması mı sorun? Aklım eşimde kalıyor onu seviyorum diyorsunuz. Neyini seviyorsunuz tam olarak? Hangi mükemmel özelliğinde aklınız kalıyor?
Kimse sizi aşağılamamış ama burada konu açıp bizi dert sahibi edip sonra dayak yediğiniz evlere geri dönüyorsunuz, biz size bu kadar üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Ya yapmayın etmeyin ne aşkı ne sevgisi, el kadar çocuğun büyüdüğü eve bak, kendinize acımıyorsanız evladınıza acıyın boşayın şu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?