• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimden çok pişmanım

Tabiyki de çok şey değişir. İkinciye hamile olduğunuzu yazmışsınız. Hamile ve 6 aylık bebeği olan birine git derhal boşan diye kolay kolay söyleyemez kimse. İnsanlar sizin hamile olduğunuzu ve çok küçük bir bebeğiniz olduğunu bilmeden yorum yapıyorlar. Niye böyle adamdan çocuk yaptın demesinler diye doğrusunu söylemiyorsunuz.
Hayır hamile değilim oğlum zaten çok küçük tepkiden çekinsem konuyu hiç buraya açmazdım hamile olduğumu nereye yazmışım hala çözemedim neyse sen araştırmana devam et ya gerçekten ben yalan söylüyorum arkadaşım evet yakaladın sagol

Hayır hamile değilim oğlum zaten çok küçük tepkiden çekinsem konuyu hiç buraya açmazdım hamile olduğumu nereye yazmışım hala çözemedim neyse sen araştırmana devam et ya gerçekten ben yalan söylüyorum arkadaşım evet yakaladın sagol
Uzatmak istemiyorum gerçekten ama sorduğunuz için söylüyorum.

17 kasım kan verdim ve doktor hamile olduğumu söyledi

Ablam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Seni döven söven adamı düşünüp, sevmeyi başaracak kadar kendinden nasıl nefret ediyorsun tamam olarak??

Mesajı yazdığınız tarih 10 aralık 2024
Konuyu 2023'te açmış, 10 Aralık'ta cevap vermiş eski konuya istinaden şimdi anladım ama neticede öyle plansız hemen hamile kalınan bir bebek değil, ablanın da kabızlığına, akıntısına kadar bilemeyeceğine göre abla da değil

Eşinizden şiddet görmeniz boşanmak için yeterli bir sebep zaten şiddet ve hakaret kesinlikle kabul edilemez.

Canım benim ne alakası var sonuçta
eski hamileliğin kan ve sonuçlarını yazıyorum gerçekten ben neden cevap veriyorum ki hamile olmanın ayıbımı var keşke olsam gidip tek başıma iki çocugumu da büyütürüm

Canım benim ne alakası var sonuçta
eski hamileliğin kan ve sonuçlarını yazıyorum gerçekten ben neden cevap veriyorum ki hamile olmanın ayıbımı var keşke olsam gidip tek başıma iki çocugumu da büyütürüm
Seni döven söven adamı düşünüp, sevmeyi başaracak kadar kendinden nasıl nefret ediyorsun tamam olarak??
alışkanlık benim ki başka hiç bişey değil kendimi kandırıyorum

Konuyu 2023'te açmış, 10 Aralık'ta cevap vermiş eski konuya istinaden şimdi anladım ama neticede öyle plansız hemen hamile kalınan bir bebek değil, ablanın da kabızlığına, akıntısına kadar bilemeyeceğine göre abla da değil
13 aralık 2024 te yerleşme kanaması konusuna da hamile misiniz bende de aynı durum var yazmış ama hamile değilse de eşiyle 2 aydır ayrı yatmıyor demek ki:)

Neyse iyi niyetle yorum yapmıştım gerçekten ama hamile olup olmaması da beni ilgilendirmez çünkü durumu çok üzücü şiddet vs bilemiyorum.

Ya arkadaşım hemen hamile kalmamış olsam da yada ne biliyim neyi kasdediyorsan işte yinede söylediklerimin önüne geçer mi ya hemen değilde 6 ay sonra 2 sene sonra kalayım hamile dayak hak ediyormuyum çaresiz kalmayı hak ediyormuyum ya yalan söylesem ne değişicek
İlk günden değil de 6 ay 2 sene sonra hamile kalınca biz de dayak yiyip yiyip niye hamile kaldınız diye sorabiliriz. Çocuğu da dövüyor değil mi, küçükse de ele gelince dövecek. Siz yetişkinsiniz bacağınızı kırmak o kadar kolay değil ama el kadar yavrunun bacağını çat diye kırıverir. Çocuk da seviyor mu dayakçı canavar babasını? Seviyorum da seviyorum nasıl oluyor? Mesela doğurduğunuz, can verdiğiniz, dünyaya getirdiğiniz evladınızdan daha çok mu seviyorsunuz? Eşinize olan sevginiz için çocuğunuzu feda eder misiniz?

Ya bir de ailem üzülür falan bahanesini bırakın. Kocanız arayıp ses kaydı dinletmiş, farkında olmadan size iyilik yapmış. Bu arada ablam olayına inanmadım. Aynı tarihlerde evleniyorsunuz, aynı tarihlerde çocuğunuz oluyor ve ikiniz de dayak yiyorsunuz.

Arkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Psikolojik, fiziksel şiddet her türlüsü var. Direkt Boşanmalısın. Hiç düşünme. Eşin ve abisi olacak kişi de annelerinin dibinden ayrılmasın . Keşke korunsaydınız ilk aydan hamile kalmışsın, neyse olan olmuş. Bu süreçte bir takının ya da arkadaşın varsa onun evinde kal bence. O evden uzaklaş , darp raporu da al (darp yeni yaşandıysa) kanıt daha kolay olur. 😕😕 Çok geçmiş olsun

Ablamın çünkü yazıyı yazan o takibini ben yaptım o kullanamıyor karışık geldiğini söylüyor merakta edince gel soralım dedim bende hay ben sorduğum günün

Ablasın da ve konu sahibinde basur var herhalde çünkü hamileyken basurdan çekmiş

13 aralık 2024 te yerleşme kanaması konusuna da hamile misiniz bende de aynı durum var yazmış ama hamile değilse de eşiyle 2 aydır ayrı yatmıyor demek ki:)

Neyse iyi niyetle yorum yapmıştım gerçekten ama hamile olup olmaması da beni ilgilendirmez çünkü durumu çok üzücü şiddet vs bilemiyorum.
Ya isterse üçüzlere hamile olsun hiç fark etmez, bu insan müsveddesinden boşanması gerekiyor. Şiddetin affı olmamalı

Ablamın çünkü yazıyı yazan o takibini ben yaptım o kullanamıyor karışık geldiğini söylüyor merakta edince gel soralım dedim bende hay ben sorduğum günün
Tamam, ablanız yazdı.

İki yıla kadar şiddet görmüşsünüz ama çocuk istemişsiniz böyle bir insandan yani bile bile lades. Umarım çocuğunuzu daha iyi bir ortamda büyütürsünüz

Back