- 6 Nisan 2023
- 949
- -44
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Hemen konuya girmek istiyorum kızlar. Bu açmış olduğum 2. Konu bu sayfada. 1.5 senelik evliyim söylemiştim. Eşimle hayallerimiz çok farklı. Eşimin kendi dükkanı var ufak bir pastanesi var ve ikimiz çalışıyoruz. O malları yapıyor bende tezgahta duruyorum. Eleman parası vermemiş oluyoruz böylelikle. Ama bende para almıyorum. Bana da vermiyor, kırk yılda bir öyle verirse veriyor. Evet evine bakan bir erkek bi şeyimi eksik etmiyor ama ben her zaman her şey isteyemiyorum maddi anlamda Özgür olmadığım icin. Yani resmen çalışıyorum ama kendi param yok. Onun icin çok fedakarlıklar yaptım ve yapıyorum ama hakettiğim şeyleri eşimden göremedim tam tersi evlendiğim günden beri problemlerle savaşıyorum. Mesela eski sevgilisiyle konuşmalarını dahi yakalamıştım ama bana hep kendini aklayacak şeyler söyledi kapattırdı konuyu bende hep alttan aldım bir daha yapmaz diye ama sosyal medyada başka mesajlarını da yakaladım tanımadığı kızlara mrb yazmıştı gibi gibi.. böyle uzar gider bu konu arkadaşlar. Ve hayat tarzlarımız cok farklı ben gezmeyi eğlenmeyi sevdiklerimle vakit geçirmeyi seven biriyim o pek sevmez hep düşünceli bir yapısı var hep para düşünür. Hayalleri hep işini geliştirmek falan benim öyle değilll nolur kızlar helppp