evliliğimde bir çıkmaza girdim

Bir şeyi çok merak ediyorum. Tüm yorumları okumadım. Evet herkes çocuk falan yapma diyor kim bence de öyle. Lakiiiin bu kadar kötü bir eş kişisi ile sevişme hissyatı nasıl kalabiliyor? Yani bu kafada bir insanle birlikte olmak şöyle dursun eli eline değsin istemez insan. Haliyle de çocuk riski kalmaz ki zaten ortada. Dediğim gibi tüm yorumları okumadım ama birkaç kişi korun falan yazmış, konu sahibi de korunuyorum yazmış da ondan mütevellit sordum.
Mesleğiniz var, gençsiniz.. Kişiliği gelişmemiş bu insan için değer mi yaşadıklarınız? Boğazınıza yapışmış? Bu mudur hakkettiğiniz hayat sizin? Kendinize layık görmeyin böyle şeyleri. Umarım boşanırsınız ve kendinize dönersiniz.

Adam tam bir kekeo.. Çok mu aradınız?

Karısıyla lanlı lunlu konuşandan ne köy olur ne kasaba.

Sizi, her durumda yerin dibinin dibine sokuyor siz hala aktivite peşindesiniz.. Kalkın soğuk bir suyla yüzünüzü yıkayın belki kendinize gelirsiniz.

Ama geç kalmayın ömürden gidiyor..

7 yıllık evliyim yukarda yazdiklarinin ceyreginin ceyregini yaşamadım. Her evlilikte olur dedikleri ; ufak tefek tartışmalar laf atmalar trip atmalar vs dir. Boğaz sıkma küfürler etme kadinlara bakmak alkole kumara para gömüp karısını ihmal etmek standart bir evliligin içinde olmaması gerekir.

Her paragrafta ayrı bir boşanma nedeni var. Annelik kutsal mutsal değil, sizinki hem kendi yemiş dayağı hem de size yedirmiş. Siz bu kadına üzülüyorsunuz bir de hasta oluyor diye. Benim kızımı kimse perişan edemez kimse itip kakamaz. Kadına bak, ben çektim sen çekme diyeceğine sus otur diyor.

Kusura bakmayın ama anneniz gibi çürümek istemiyorsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz. Sanki her şey yolundaydı ama birden kötü şeyler olmaya başlamadı, siz zaten çamurun pisliğin içine atlamışsınız. Uzun yıllar arkadaş kal, sonra sevgili ol, flört et sözlen nişanlan ama bu ayılıkların hiç birini fark etme. Görmedim anlamadım demeyin, düzelir değişir kafasındasınız. Niye değişsin adam bulmuş dişine göre sahipsiz eşi. Ne dese yapıyor, ne istese oluyor, hatta ne istemese olmuyor. Anneniz bencil merhametsiz duygusuz biri. Elalemi seviyor onlar için yaşıyor.

Öncelikle adam bogazini sıkmıș ötesi var mi? Ama onu gectim: Sizin su anda bu b** herife tahammül göstermenizin tek sebebi zaten aileniz farkindamisiniz? Size yeterli kadar sevgi gösterselerdi, coktan tekmeyi basardiniz. Ama kadin hala sizi o ortamda tutma derdinde. Allah annenize de akil fikir ama ilk önce vicdan versin. Biri kizimin bogazini sıkacak. O el kirilir. Hic sakam yoktur bu konuda. Son dinlemeniz gereken kisi anneniz

Bebeğim benim eşimde öyle büyümüş sağolsun kv de evliliğimizin başından beri bizi tıpkı senin evliliğin tarzı sorumluluklar bende maddi manevi oğlu yan gelip yatsın ben hizmetçilik ediyim gibisinden yönlendirmek istedi.
Ama asla öyle bi evlilik yaşantımız olmadı maddi manevi her sorumluluğu paylaşıyoruz ben yorgunsam evdeki bütün işleri o yapar tamamen birbirimizin durumuna göre ayarlıyoruz kendimizi hiç bunları konuşmadık yani kendiliğimden gelişti.
Maddi olarak da öyle başından beri kimde varsa onunki harcandı.
Yani demem o ki baştan nasıl başlarsa öyle gider,balık baştan kokar senin koca da kokmuş.
Evlilik böyle bişey değil kimseyi çekmek zorunda değilsin.
Sevilip sarmalandığın el üstünde tutulduğun bi evliliği hak ediyorsun.
Ana baba sevgisi görmedim diyosun görmediysen gör işte bu adamdan görmeyeceğn belli insanlar asla değişmez.
Kaç kurtar böyle bi ömür geçer mi ya adam sığırın teki ailesi de gaz veriyor

Yazık edıosun kendıne ilerde kwndıne çok çok kızıcaksın. Ama senın hayatın. Çocuk yapma bu kadar mutsuZken. Sen tek tek anlatıosun o sana ben boleyım dıor. Burda sevgı kırıntıdı bıle yok.

boğazımı sıktı, evden kovdu uzaklaştırma aldırdım daha sonra tabi olay soğudu barıştık o konuda affetmeyecektim
Yani bu olaydan sonra tekrar barıştığın için eşin ne de olsa benden kopamıyor, kafama göre davranayım diyen biri haline geldi. Arsız davranışlarına devam edecektir. Gözü dönerse yine şddete uğrayabilirsin bu arada hani korktu, birdaha yapmaz diye düşünme. Bir kere yapan birdaha yapar.

Soruna cevap veriyorum:hayır her evlilikte böyle şeyler olmuyor. Kolay kolay herkese demem ama sen bisanmalisin. Yol yakınken... Bir ömür böyle geçmez. Yazık değil mi sana.

Okurken boğuldum ben siz bu insanla nasıl yaşıyorsunuz? Lütfen kendinize hayatı zehir etmeyin. Bir tane hayatımız var, başka olmayacak ve siz bunu normalleştirerek yazık ediyorsunuz. Mutlu olmak, hayatı paylaşmak, evlilik gibi kavramlar anlamını yitirmiş. Bir an önce kendinizi kurtarmaya bakın. Zaman çok kıymetli, bunun gibi biriyle bir saniye bile harcamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…