Evliliğim…

Erken boşalma gibi geç boşalma da bir sorun aslında. Tam 60 dakika sürüyorsa haftaiçi ertesi gün erken kalkacaksa istememekte haksız mı?
Bilmiyorum böyle ters cümlelerle, suçlamalarla aradaki arzuyu da öldürürsünüz bence.
Çok görev icabı olmuş. İlla ki konuşmaya da gerek yok aslında, canınız isterse gidersiniz yanına işi sevişmeye bağlarsınız. Öncesinde böyle konuşma tartışma yaratmaya gerek yok.
Bir de şu var elbette her ilişkide illa orgazm olamayabiliyor. İlla her ilişkide olacak ısrarınız da yorucu. Ben bazen bakıyorum aklım başka yerlerde tam konsantre olamayacağım akışa bırakıyorum. İlla olacak diye zorlamıyorum. Koca ömür var bu gece olmaz üç gece sonra olurum. Bu kadar şartlı şurtlu olmaz ki

Önce kendi vücudunu keşfet. Nereden zevk alıyorsun eşini yönlendir. Değişik pozisyonlar deneyin eşiniz yoruluyorsa üstte olmak gibi yardımcı olun. Birde görev gibi yapmayın.

Yazım tarzınız ve anlatma şeklinizden bana fazla otoriter biri gibi geldiniz. Yani özellikle 2 günde bir ilişki yaşamaya karar verdik kısmı aşırı irite etti. Benim eşim de hiç bir zaman libidosu çok yüksek bir adam olmadı. Ben de peşpeşe iki gebelik yaşadım, cinsel ilişki sıklığımız azaldı vs ama hiç bunu bir sorun olarak algılamadım. Ayda 1 olduğu da oldu, günde 2 kere olduğu da. Bu baskıyla, planla, programla yapılacak şey değil.

Daha çok arzulandığımı hissetmek istiyorum diyorsunuz ama bu sadece eşinizin sizi sağda solda sıkıştırmasıyla ölçülmez. O esnada size dokunuşu, size bakışı hissettirir bunu.

Bilemedim, ben konuda size pek hak veremedim. Evet ortada en azından sizin için bir sorun var, evet terapi çözüm getirebilir. Ama siz sorunu olduğundan daha büyük ve dramatik hale getirmişsiniz gibi hissettim.

Haklısınız, henüz yeni olduğum için sanırım bir an evvel çözmek istedim, bu aceleciliğim de ters tepti. Şuan geç boşalma durumu yok, yani istese 10 dk boşalabilir. Ama benim yönlendirmelerim, pozisyon değişikliği, ön sevişmenin uzun olması vs uzatıyor diyeyim.

En baştan çözümü olan yanlışlarla başlamış ilişkiniz ama hiç bir şeyi baskıyla kurtaramazsiniz hele ki söz konusu cinsellik olunca. Eşiniz üzerinde kurduğunuz baskı işleri daha kötü hale getirmiş. İlişkide uzun süre orgazm olamamak sizinle de alakalı bir durum olabilir ki orgazm denilen şey bence iyi bir psikoloji gerektirir. Hadi olayım demekle olmaz. Bence sizin önce cinselliği akışına bırakmayı öğrenmeniz gerek. Cinsellik bir sen yapamadin ben bosalamadim ben istedim sen gelmedin kavgası olmamalı. Öyle olduğu sürece de orgazm olmak için daha çok beklersiniz. Siz cinselligi biraz görev gibi görüyorsunuz gibime geldi ve ben eşiniz adına biraz daha fazla üzüldüm.

“Eşim benim isteğimin farkındaydı zaten her fırsatta dile getiriyordum ve 2 günde bir ilişki yaşamayı kararlaştırdık. Bu kararı almada benim daha fazla payım vardı, çünkü eşim gelecek mi gelmeyecek mi vs diye sürekli bir beklenti içinde olmak beni çok yoruyordu.“

Konunun şu bölüme takıldım böyle karar şeklinde olması biraz tuhaf görevi gibi sanki iki taraf içinde yapmış olmak için yapmak gibi değilmi sadece siz istiyorsunuz diye iki güne bir olsada çok anlamlı değil sanki

Haklı olabilirsiniz eleştirilerinizde. Baskın bir karakterim doğru. Teşekkür ederim.

Doğru, öyle. En azından bu gece gelecek mi diye kendimi yemem diye düşündüm ama saçma sapan bir şey oldu

Erkek kadina sizin esinizle konustugunuz gibi konusmus olsa bir kac kere "Bosan" diye okurdunuz.
Hatalı olduğum yerler neresi sizce? Mesajımdan mı bahsettiniz. Sarsılmaya ihtiyacı var diye düşündüm. Hata ettim sanırım ama eşim üzerinde hiç durmadı, yok sayıyorum dedi kapadı.

Uzun sürüyor ve bundan şikayetçi misiniz? Erken boşalma değil en azından. Yani iyi değil mi bu durum anlam veremedim

Akışına bırakamıyorum maalesef. Sürekli aklımda bu konu. Yeterince istenmediğini düşünen kadınlar beni daha iyi anlar diye düşünüyorum. İnsanın içini kemiren bir duygu.

Boşanma konusunu bir silahmış gibi kullanan insanlar (kadın olsun erkek olsun) bana rezilce geliyor kusura bakmayın. Adamın problemi varmış başlarda evet ama belli ki geçmiş. Burada vajinusmus yaşayan insanlara nasıl normal diyorsak bu erkeklerde de olabilir. Bu durum zamanında sizi soğutmuş belli ki uzun süre toparlayamamışsınız. Hormonel sorunlarda yaşamıssınız galiba o dönem isteksizlik olmuş.
Bu arada çocuklar hakikaten neden sizin odanızda yatıyor?

Uzun lafın kısası adamın başta problemleri varmış evet ama geçmiş, Adam istemiş siz itmişsiniz. Tecavüzcü gibi size zorla sahip olamazdı. Sonra çocuklar olmuş, çocuklarla beraber uyumuşsunuz hep. Kadınlığınızı bir kenara bırakıp bir dönem anne olmuşsunuz. Tabi ki bir süre alışma evresi olabilir ancak siz hala çocuklarla yatıyorsunuz. Bende erkek olsam çocukların odamda uyumasını istemezdim. Birliktelikten soğuturdu bu durum. Yanaşmak istesem çekinirdim. Odadaysalar yapmazdım bir şey zaten. Şimdi siz istekli olmuşsunuz. Bu seferde çok ısrarcı davranıyorsunuz gibi. Orta yolu bulmaya mı çalışsanız acaba? Orgazm olabilmek için kadınların orgazm olabildiği bölgeleri vs araştırın belki faydası olur. Cinsel terapi de alabilirsiniz.

Akışına bırakamıyorum maalesef. Sürekli aklımda bu konu. Yeterince istenmediğini düşünen kadınlar beni daha iyi anlar diye düşünüyorum. İnsanın içini kemiren bir duygu.
Siz isteyip istemediğini anlama fırsatı bile vermiyorsunuz ki eşinize. Kurallarla cinsellik olmaz. 2 günde bir yapalım demeniz bile çok yanlış adama. Görev olmuş artık ve muhtemelen zevk kısmını unutmuş.

Çocuklar bizim odada ama misafir odası var. Oraya geçiyoruz. Oğlum gece emdiği için sık uyandığı için yanımda olmasını istiyorum. Bir oda daha varken bu problem olur mu? Boşanma mevzusunda haklısınız ama canım çok yanıyor, istenmiyor hissetmek kolay değil.

Hatalı olduğum yerler neresi sizce? Mesajımdan mı bahsettiniz. Sarsılmaya ihtiyacı var diye düşündüm. Hata ettim sanırım ama eşim üzerinde hiç durmadı, yok sayıyorum dedi kapadı.
Bir erkeği böyle sarsmaya çalışmak onu başkalarına itmek gibi birşey.
Bu yazıya katılıyorum.

Bundan sonrası için ne yapayım sizce? Umursamaz mı olayım. Bir de şöyle bir durum var hani eşim de benim hazırlanmamı bekliyor, gecelik giymemi vs. Böyle olunca da sürekli ben hazırlanıp hani davet ediyor gibi oluyorum. Bilmiyorum çok mu şey istiyorum ama biraz da o hiç aklımda yokken beni çağırsın istiyorum. Akışa bırak bırak olmuyor ki. Ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…