Evliligim ve cinsellik

Emoandrock

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
187
96
48
Selam hanimlar yine ben.. buraya her aklima takilan konuyu aciyirum artik. Nornalde kknusacak kimsem olmadigi icin sizle kknusurken arkadaslarim var da onlarla dertlesiyir gibi hissediyirjm. Iyi geliyir:)
Simdi benim basliktan da anlasilacagi gibi evliligimde cinsellikle ilgilj sorunlarim var. Soyle ki; asla istegim yok. Gun kolluyorum mesela 1 gun beraber olmussak oh diyorjm buyuk ihtimal yarinim bos diyorum. 1 gun ara veriyiruz genelde. 2. Gun yine geliyor esim. Gorev gibi benim icin olsun bitsin. O da asiri farkinda soyluyir da.. hic zevk almiyirum. Hatta utaniyorum soylemeye amaa on sevismede vucudu ya da nebleyim elimi kolumu y*aldgnda igreniyorum. Belli etmemeye calisiyorum. Opusurken de igreniyirum. Hem de cok... asla soyleyemiyorum. Boyle degildim tam tersi ben isterdim ekstra bir kere daha falan. Ama bu yalma vs sonradan cikti ilk baslarda yoktu ya da hatirlamiyirum suan. Ama onceden igrenmw diye asla biseu yoktu. Sonra aklima sey geliyor acaba bana davranslarindan dolayi mi aogudum vs. Daha onceki konularda hep bahsettim. En ufak kavgada asiri cirginlesiyor hakaretler vs. El kaldirmisligi da com var. Hele hakaretler cirgin sozler... bazen diyorum ki tamam gidiyim sariliyim. Ama onu da yaparsam is yataha gidecegi icin onu da yapmiyorum. O yanasmadigi surece iki arkadas gibi mesafeliyim. Gun icerisinde kavgalardan sonra normal rutin hayata gecebiliyorum. Ama is yatak odasina gekince... of umarim dogru ve tam anlatabildim. Yasayan var mi??? Ya da benimle dertlesip gervekten yorum yapabilecek. Buna gelene kadar cok sorun var aslinda ama bosanmayi hala tam duaunemiyorim snairim. Suan konum bu.. cok zorlaniyorum cunku. Bazen aglycak gibi oluyorum o boyun yalam ya da baska biseyde. Zaten desigm gibi sifir zevk.

Hoşlandığın ve hoşlanmadığın şeyleri söylesen olmaz mı? Konuşamıyorsan mektup ya da mesaj yaz. En büyük sorun iletişimsizlil bence

Oo fantezi
eşini beğenmiyor musun?
yahut hormonlarında bir sorun olabilir. östrojen ve testesteron hormonlarına baktır kuzum.
valla bazen benim de canım istemiyor Of ne yapıyorsun ya falan diye düşünüyorum içimden ama idare edip çaktırmıyorum. az oyuncu ol.

Esinizi sevdiginizden emin misiniz? Zevk almamak falan olabilecek seyler ama iğrenmek? Bilemedim.
Bilmiyorum dedigim gibi bunlari yazarken ugandim. Kendime bile zor soyluyorum. Ama yasadigim olaylara bagliyorum ben. Cunku dedigim gibi boyle degildim( cok keyif alirdim onunlayken. Sonra evlilikte hakaretler el kaldirmLar baslaynca sogudum danirjm

Hoşlandığın ve hoşlanmadığın şeyleri söylesen olmaz mı? Konuşamıyorsan mektup ya da mesaj yaz. En büyük sorun iletişimsizlil bence
Ya ennn baslarda boyle fiziksel ve ruhsal siddet daha yokken. Ilk bir iki aylik evliyken hislanmadigim bir iki sey oldu. Asssiri huylu bi insanim. Gidiklandgimi istemedigimi soyledigmde tepki gordum sinir oldu falan. Simdi hangi.birini diyim ki zaten? Bu isyemediklerimi de yapmasa direk olaya gecmemiz gerekecek

Yazım tarzın çok çirkin
Neyse isteğin yoksa sana özelden bir kaç instagram da gördüğüm doktor önerebilirim ücretli seanslarla geyşa gibi karı oluyormuş sun.
Detayli yazmadiktan sonra nasil anlatabilirdim derdimi? Yalamak kelimesi mi ciekin geldi? Baska da kotu bi keilime kullanmadigimi dusunuyirum.. istedigim geysa olmak degil ki. Burda ayni seyi yasayan var mi diye merak ediyorum. Psikolojik ve fiziksel siddetten dolayi olacagini dusunuyrojm cunku

Hoşlanmadığınız şeyleri, nasıl davranmasını istediğinizi eşinize açık sözlülükle anlatın. Eğer aranızda duygusal bir bağ varsa bir şekilde çözebilirsiniz. Bana kalırsa ilişki sırasındaki hareketlerinden hoşlanmadığınız için arzu duymuyorsunuz. muhtemelen eşiniz de tam aksine sizde bir arzu uyandırsın diye yapıyordur. hoşlanmadığınızı söyleyin. nerenize dokunması öpmesi gerektiğini, nelerden hoşlandığınızı hareketlerinizle, el ile yönlendirerek söyleyerek bir şekilde anlamasını sağlayın.

Şu yazım tarzından sadece "yalamak" kelimesine mi takılacağımı düşündün?
Evet muhtemelen şiddetten böyle hissetmeye başladın, ne olacak bunun iyice farkı varınca?çözüm aramıyorsan ne anlamı var ki sormanın.

Bende hiç bir zaman cinselliğe düşkün biri olmadım hele bebekten sonra tamamen aseksüel oldum . Ama bende tiksinme filan yok.. sizdeki durum daha başka bence

Keske gulup eglenecek durjmda olsam bende. Allah dusurmesin ne diyim

Keske gulup eglenecek durjmda olsam bende. Allah dusurmesin ne diyim
Eğer bir çözüm aranıyorsan vede çabalamıyorsan gamsız olacaksın canım o zaman gülersin. Herkes istekli olacak diye birşey yok. Madem bunu dert ettin doktora başvur diyorum yok. Ozmana bolşans

Sorun cinsellik değil sizde sorun javga dövüş ,sevginiz eksilmiş ,eşinizle konuşun beraber terapi alın ,yoksa toparlamaz bu durum

Siddet hakaret gorup sonra o insanla sevismek tabii ki istegi yok eder.
Eger bu konu cok zorluyorsa iliskide beyninize sifirlayin.ama bu gecici olur.bir iki uygularsiniz sonra yine bir yerde patlak verir.
Bir insan once istekliyken sonra boyle olmussa bu tamamen karsidaki kisinin sucudur.
Bu durumlarda en guzeli bu tarz adamlari hayatinizdan cikarmaktir.

Başindan beri bu durumda olmadiginiz için sorun sizde degil bence, sadece eşinize karşi sogumuşsunuz ki hakli sebepleriniz de var.
El, kol yalamakta degisikmiş bu arada.

Eşiniz hala size karsi saygisiz tutum sergiliyor mu? Bence acik acik konuşun şu sebepten böyle hissediyorum diye. Eşiniz bir kendine çeki düzen versin önce.

Kırmak için söylemiyorum ama kısaca tiksiniyorum deseydiniz anlardık. Kol yalamak falan diyince ne bileyim
Bana göre size hakaret eden el kaldıran bir adamı istememeniz çok normal. Birde daha ilginç olan hakaretlerden sonra normal yaşantıma dönüyorum demeniz. Kendinize yapılan hakareti şiddeti normalleştirmeyin lütfen. Pek elle tutulacak bir tarafı yok. Destek alın beraber terapi falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…