- 17 Kasım 2015
- 187
- 96
- 48
- Konu Sahibi Emoandrock
-
Bilmiyorum dedigim gibi bunlari yazarken ugandim. Kendime bile zor soyluyorum. Ama yasadigim olaylara bagliyorum ben. Cunku dedigim gibi boyle degildimEsinizi sevdiginizden emin misiniz? Zevk almamak falan olabilecek seyler ama iğrenmek? Bilemedim.
Ya ennn baslarda boyle fiziksel ve ruhsal siddet daha yokken. Ilk bir iki aylik evliyken hislanmadigim bir iki sey oldu. Asssiri huylu bi insanim. Gidiklandgimi istemedigimi soyledigmde tepki gordum sinir oldu falan. Simdi hangi.birini diyim ki zaten? Bu isyemediklerimi de yapmasa direk olaya gecmemiz gerekecekHoşlandığın ve hoşlanmadığın şeyleri söylesen olmaz mı? Konuşamıyorsan mektup ya da mesaj yaz. En büyük sorun iletişimsizlil bence
Detayli yazmadiktan sonra nasil anlatabilirdim derdimi? Yalamak kelimesi mi ciekin geldi? Baska da kotu bi keilime kullanmadigimi dusunuyirum.. istedigim geysa olmak degil ki. Burda ayni seyi yasayan var mi diye merak ediyorum. Psikolojik ve fiziksel siddetten dolayi olacagini dusunuyrojm cunkuYazım tarzın çok çirkin
Neyse isteğin yoksa sana özelden bir kaç instagram da gördüğüm doktor önerebilirim ücretli seanslarla geyşa gibi karı oluyormuş sun.
Şu yazım tarzından sadece "yalamak" kelimesine mi takılacağımı düşündün?Detayli yazmadiktan sonra nasil anlatabilirdim derdimi? Yalamak kelimesi mi ciekin geldi? Baska da kotu bi keilime kullanmadigimi dusunuyirum.. istedigim geysa olmak degil ki. Burda ayni seyi yasayan var mi diye merak ediyorum. Psikolojik ve fiziksel siddetten dolayi olacagini dusunuyrojm cunku
Keske gulup eglenecek durjmda olsam bende. Allah dusurmesin ne diyimŞu yazım tarzından sadece "yalamak" kelimesine mi takılacağımı düşündün?
Evet muhtemelen şiddetten böyle hissetmeye başladın, ne olacak bunun iyice farkı varınca?çözüm aramıyorsan ne anlamı var ki sormanın.
Eğer bir çözüm aranıyorsan vede çabalamıyorsan gamsız olacaksın canım o zaman gülersin. Herkes istekli olacak diye birşey yok. Madem bunu dert ettin doktora başvur diyorum yok. Ozmana bolşansKeske gulup eglenecek durjmda olsam bende. Allah dusurmesin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?