Evliligim ve cinsellik

Ya ne kadar uzattiniz gercekten ya. Insalar buraya dertleeini anlatiyor. Cok zorlu durumlarindan bahsediyir. Okuyamiyorsaniz gercekten okumayin bakmayin gecin. Anlamiyorum niye bu kadar.dert edildi ki. Ayrica direk size de yazmadi hanfendi. Benim yakknmamin uzerine yazdi sagolsun

Stili degisti biraz ama sonucta opusme her zamn olabilen bisey. Onu da istemiyorum ki artik

Ben "yazini okuyamadim" diye bir yorum yapmadim, senin yazın hakkinda da bir yorum yapmadim ve bunu belirttim. Yanlış yaziyorsun anladik, dogru oku o zaman.

Uzattigim birsey yok, fikrini yazmiş ve ben de bu konu hakkinda ilk kez fikrimi yazmak istedim. Yasak degil.

İnsanlar konu sahibinin yazisiyla ilgili fikrini, eleştirisini yazdigi için kimseyi alintilamadan "kendilerini şu zannediyorlar, bu zannediyorlar" diye isimsiz sallarken sıkınti yok, bunlar sizin üstünüze vazife çünkü.
Siz hariç birinin fikir yazmasi kimin haddine düşmüş zaten. :))) Çok pardonnn

Böyle biriyle herhangi birşey tartisilmaz ve laf anlatilmaz bu yüzden devam etmiyorum.
Siz forum olayini anlamamissiniz.

Pardon? Nere de yazmışım insanlar kendini şu zannediyor, bu zannediyor diye? Kimsenin yorumunu okumadım bile, başa alırsan konuyu daha iyi algılayabilirsin. Konu sahibine yorum yaptım ve kendisi yorumumu alıntılayıp insanların konuya değil, yazım şekline odaklandığını söyledi ve ben de umuma açık bir yerde fikrimi beyan ettim. Size fikrinizi yazdığınız için birşey söylemedim hatta vakit ayırıp tek tek cevapladım "üstelik örnekler vererek"
Böyle biri ile tartışılmaz derken? Vurguladığınız şeyin ne olduğunu anlamadım(iyi niyetle söylenmemiş birşey olduğunu düşünüyorum) gayet seviyeli konuştuğumu düşünüyorum!.. Form olayından sizin anladığınız nedir acaba?.. Polemik yaratıp, konuyu realiteye mi taşıyalım? Mahalle ağzı ile, siz nasıl konu sahibinin yazım şekline takılıyor musunuz diyeyim?.. Bence siz ön yargılarınızı bırakın öyle konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…