• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni motive eder misiniz

Özel sektör ve paraya ciddi anlamda ihtiyacın yoksa 2 yaşına kadar çalışma derim.
Gerçekten hem senin için hem de bebek için travma olacak. Ben de 8 aylıkken başladım işe fakat çok ama çok zor olmuştu memur olmasam çıkacaktım işten.

İse dönmeye cesaret edememiş birini dinle istersen. Bende 8 aylikken baslicam diyodum sonra o 8 ay oldu 1 yaş, 1,5 yaş 2 2,5 derken şimdi 3 diyorum.bir türlü cesaret edemedim. çok küçük dedim. evet doya doya oğlumla zaman geçiriyorum. gayet sabirliyim da ona karşı.oyunlar oynuyoruz. 2 yabancı dil ogretiyorum. Anne cocuk oyun gruplarına gidiyoruz. bol bol kitap okuyoruz. montessori fln gayet etkiniz. onu mutlu ediyorum. evet.
Ama ben mutsuzum. ozguvenim sıfıra indi. evden çıkmaya çekiniyorum nerdeyse. bakimsizim. kilolar yapıştı. kendimi geliştirmek adina hicbirsey yapmıyorum. ve bu sefer ise dönmem için çocuğum büyüdü ama ben küçüldüm çirkin şişman ozguvensiz pısırık bişey oldum. ve büyüyünce benim için ne yaptın ki derse. asla sikayet etmem ama ya bi sekilde Bana mi sordun calissaydin derse.

Oğlum 9 aylıkken başladım işe, bir saat yolum vardı.
Sabah emzirdim çıktım, öğle süt sağdım, akşam gidince de emzirdim hemen.
Eve geldikten sonra da yatana kadar oğlumla ilgilenmek dışında bir iş yapmadım. 2 yaşındayken iş yerine kreşe görürmeye başladım, ama o bir saar yol ona uzun geldi, taşındık biz de. Ay keşke daha önceden taşınsaymışız, akılsızlık etmişim. Umarım yakınınızda iş bulursunuz ya da taşınmayı düşünün, hayat daha kolaylaşacak.

Küçük oğlum 1 yaşında, çalışmıyorum, iş arıyorum ama işte biraz zor olacak bulup başlama süreci. Hiç de iyi değilim. Bazen kendi ailem daha bekle 2 yaşına girsin diyor. Eşim de aynen eşiniz gibi iyi gelmiyor sana evde kalmak diyor destekliyor çalışmamı.

Eş konusunda şanslıyız bence. Maalesef taşınma gibi bir durumumuz söz konusu değil bizim :( umarım gönlünüze göre bir iş bulursunuz.

Özel sektör ve paraya ciddi anlamda ihtiyacın yoksa 2 yaşına kadar çalışma derim.
Gerçekten hem senin için hem de bebek için travma olacak. Ben de 8 aylıkken başladım işe fakat çok ama çok zor olmuştu memur olmasam çıkacaktım işten.

Özel sektördeyim ben, bırakamam.

İse dönmeye cesaret edememiş birini dinle istersen. Bende 8 aylikken baslicam diyodum sonra o 8 ay oldu 1 yaş, 1,5 yaş 2 2,5 derken şimdi 3 diyorum.bir türlü cesaret edemedim. çok küçük dedim. evet doya doya oğlumla zaman geçiriyorum. gayet sabirliyim da ona karşı.oyunlar oynuyoruz. 2 yabancı dil ogretiyorum. Anne cocuk oyun gruplarına gidiyoruz. bol bol kitap okuyoruz. montessori fln gayet etkiniz. onu mutlu ediyorum. evet.
Ama ben mutsuzum. ozguvenim sıfıra indi. evden çıkmaya çekiniyorum nerdeyse. bakimsizim. kilolar yapıştı. kendimi geliştirmek adina hicbirsey yapmıyorum. ve bu sefer ise dönmem için çocuğum büyüdü ama ben küçüldüm çirkin şişman ozguvensiz pısırık bişey oldum. ve büyüyünce benim için ne yaptın ki derse. asla sikayet etmem ama ya bi sekilde Bana mi sordun calissaydin derse.

Evet tüm gerçekleri yazmışsınız dürüstlükle. Çok teşekkür ederim.

Back