• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin hiç çocuk istememesi normal mi

Bende artık istemiyor gibi davranıyorum. Ama söyliycem açık aç

Evet yani bencede 20 li yaşlarda doğum yapılmalı anne ve bebek sağlığı açısından. Sanırım tek sebep ailesi bilemiyorum

sizin eşiniz ailesinden dolayı istemiyordur diye bir şey diyemem sakın yanlış anlamayın ama çevremizde olsun toplumda birsürü örnek görüyoruz ailesinin sizi istemedigini yazmışsınız genelde erkekler bunu takmıyor gibi görünür ama kafasına takar bazıları diyebilir ne olacak ama evlilik sadece iki kişi arasında olan bir şey degil aile çok çok önemli diyelim ki 5 yıl sonra istiyor ama bunun için geçerli mantıklı bi sebep ortaya koyması lazım ne bileyim şuan hazır degilim baba olmaya evliligimizin tadını çıkaralım diyebilir yada bi önümüzü görelim evliligimiz nasıl gidecek yoksa aman 5 yıl sonra düşünürüz diyorsa bence o olmaz siz çocuk çok istiyorsunuz o istemiyor ama o kendi düşüncelerine saygı duyulmasını istiyorsa sizinkilerede saygı duymalı onun dedigi mi olacak o zaman ortak bi noktada buluşulması lazım evlilik böyle bir şey belkide ailesi aman oğlum şuan çocuk felan yapma bekle bi gör diyorda olabilir oda şuan öylesine aman 4-5 sene sonra düşünürüz diyordur bunu yokuşa sürmek isteyenlerde olabiliyor.bide hayatta insanların başıan her şey gelebiliyor 5 sene sonra evli olacagınızın da garantisi var mı? yada çocugunuzun olacagınızın neden insanlar bazı şeyleri erteler ki çok uzun vadeli plan yapmayı doğru bulmuyorum aslında bu gibi şeyler evlemeden önce konuşulmalı

İyi geceler kızlar
Bir buçuk yıldır evliyim. Eşimle genelde iyi anlaşırız arada problemler olur tabi her evlilikte olduğu gibi ama çözeriz bi şekilde. Ailesiyle aram pek iyi değil ne yalan söyleyeyim ben onları sevmem onlarda beni ama uzakta olduğumuz için pek bir etkileri olmaz. Memlekete gitmezsek tabi.
Benim sorunum şu ki 27 yaşındayım eşimde 28 hemen çocuk yapalım demiyorum biliyorum ki erken. Daha yeni evli sayılırız ama bir insan hiç mi hayal kurmaz hiç lafını bile mi açmaz bu durum beni çok üzüyor. Çocukları da o kadar çok severim ki anne olmak için doğmuşum bide işim gereği radyasyonla uğraşıyorum ve olmaz diye çok korkuyorum. Sebebi ne olabilir fikriniz nedir? teşekkür ederim şimdiden.
Bende istemiyorum şuan 4-5 yıldan önce yani eşimde arada sırada istiyor gibi gözüksede hala sorumluluğu alamayacağının bilincinde.Sağlık sorunlarınız var ve zaman sizin için daralıyorsa eşiniz bencillik ediyor

Bende eşimin ailesinden emin değilim daha çok onlardan dolayı erteliyorum malesef eşinizle aynı düşünüyorum.

Sen nasil deli gibi cocuk istiyorsan esininde kendini hazir hissetmemesi normal. Ayni durumu bende yasadim çünkü o yüzden esine hak veriyorum. Planlamadigim bir gebelik yasadim ama tabi hamileliğin sirasinda yavruma simsiki baglandim orasi ayri. Belki hayallerinden bahsetmeye baslarsa gaza gelip hayata gecirmenizden cekiniyordur :)

Kavga yok unutma ama şöyle söyleyeyim çocuk meşakkatli bir iş eş yardımsız çooook zor o yüzden onu iknA et bence her insanın doğasında var üreme ortaya çıkar bi reklam vardı bununla ilgili bebek isteğiyle ilgili

Back