Evliliğim Neden Yoluna Girmiyor Ben Artık Çok Yoruldum..

Sinirli anlarınızda ayağını denk al gibi söylemlere girmeyin bence. Evet konuşun evet içinizde kalmasın ama nazikçe kırıldığınızı anlatırsanız daha etkili olur bence.

Marmelad nickini değiştirdin sanırım, daha düne kadar annenle eşinden şüpheleniyordun, şimdi ne oldu annen çok iyi oldu, eşin kötü oldu. Dün savunuyordun eşini, bugün mü kötü oldu

ben olsam aılemın yanına gidip bir kac hafta kalırdım. sonrada en mutlu huzurlu gevırdıgım haftalar derdım bundan sonra huyunu degıstırmezsende temellı dönerım cocugumuda lırım sende aılenle mutlu ol derdım. senı cıddıye almıyorsa vur kıcına tekmeyı. hayat cok kısa cekılmez böyle adamlar. önce aılene gıt göz dağı ver. sen cok yüz vermışsın

Canım benim aradaki yaş farkı çok etkili olmuş bence sorunlarda,
Şimdi ailesigil onun egosunu tavan yaptırıyor devamlı o yüzden oraya gitme ihtiyacı hissediyor.
Ben de 1,5 senelik evliyim, benzer şeyleri yaşadım, çook ağladım, pişmanlıktan geberiyordum ama hepsi geçiyor, bunlar geçiyor başka türlü sorunlar başlıyor inan.
Erkek dediğin cins doğumdan sonra görünmez bir kordonla anasına bağlı yaşamaya devam ediyor malesef ülkemizde durum böyle.
Eğer evliliğine devam edeceksen bazı tavsiyeler verebilirim,
Gitme gelme konusunda sensiz gitmek istemiyorsa demek ki yine ego devrede, bak karımı nasıl da götürüyorum anamgile diye hava yapıyor küçük beyniyle! Açıkça söyle her hafta sonu gitmek istemediğini, gidecekse kendi gitsin ama eve döndüğünde tahriklere kapılma sakın.
zaten bi zaman yalnız gidince ondan da sıkılıyorlar emin ol.
Asla ailesini ona kötüleme, yorumsuz kalmaya çalış, içinde bebeğinizin de olduğu mutlu gelecek planları yap eşine de bahset, o ciddileşip seni kırmaya çalışacak olursa şakaya vurdur.
Devam ederse de geçer karşısına dersin ki ben bunca zaman seni sevdiğim ve seninle evliliğimizi düzeltebileceğimizi düşündüğüm için sabretmeye çalıştım alttan aldım ama değişen birşey olmadı, en iyisi herkes kendi yolunu çizsin...
Tabi bunu söylediğinde herşeyi göze almış olman gerek,
Şimdi o nasılsa karım gebe, gidecek yeri de yok, ne işkence edersem edeyim ses de çıkarmıyor diye düşünüyor istediği gb at koşturuyor emin ol
Bir kere seni gerçekten kaybetme duygusunu yaşaması lazım yoksa ucuz olarak görülen şeylerin değeri de olmuyor ne yazık ki...

Eğer ailen sorun yapmazsa boşa gitsin o ailenin çocuğundan da baba olmaz keşke erken olmasaydı çocuk ama kusmet demekki yaşın daha gençken boşan git ailene gir bi işe annende yardım eder bak hayatına bi daha dünyaya gelinmiyo kimse kimseye mecbur değil

canım benim bebeğin hayırlı uğurlu olsun öncelikle yaşadığın her gün her dakika o kadar kıymetli ki her an mucize içinde büyüyorbu günleri kıymetini bil.
sıkıntılarına gelince eşinin ailesini annesini affetmekle başla ilk olarak. çünkü eşinin annesiden ailesinden vazgeçmesini beklemen sorunlarınızın başlangıcı bence. ne güzel annen 5 dakika uzağındaymış alo anne desen çıkıp gelecek mesafede. kayınvalidenlere de haftada 1 gün git orda güleryüzlü olmaya çalış eşin sevinsin annen ve karısı arasında kalmak gibi bi stresini ortadan kaldır.oda gerilmesin daha sonrasında seni de germesin
akıl yaşta değil baştadır sen daha akıllı ol hoşgörülü ol sana kötülük yapanlara karşı
eşine de güzelce söyle sana annenin yannda kızmasın anneni çok üzersiniz yazık anneciğine
evlat çok kıymetli çok güzel birşey şimdiden hayırlı doğumlar . gönlünü ferah tut

Canım hep okumadım kusura bakma ama bende 3 yıl oldu daha sokamadım benimde hayatım çok etkilendi kafa yapım değişti arkadaşlarım bile sürekli sen eski sen değilsin 3e kadar sayalım eski sen ol diyolardı bende artık evli ve olgunum diye dalgaya alıyodum ama bi yuva kurulduysa kolay yıkılmıyo tabi baktın olmuyo zorlama derim ama ben çok zorladım

Yapılan iyilikleri görmeyene iyilik yapmayacaksın arkadaşım.

Ev mi taşınacak, bırak koca olarak o düşünsün.
Babacığının yaptığı kıymetli madem onun yardımı yetsin.

Benim annem hasta, o yine kıyamaz yapmak ister ama ben yaptırmak istemiyorum.
Yardımcı bayan tut iki tane temizlettir.
Yerleştirmeyi yavaş yavaş hallederiz birlikte diyeceksin.

O tek başınalık telaşı ona yetecekti aslında gör bak.

Bu tiplere yaramaz iyilik.

Sana başkasının önünde bağırdığında ise zaman mekan bakmadan sen daha çok bağır.
Bana bak kafan yarılsın istemiyorsan o diline ayar ver diye bir tersle görsün gününü.

Dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememişler.

Bu arada ailesi ölmüş farz et.
Haklarında iyi kötü yorum yapma.

Gidildiğinde misafir gibi önüne konanı ye, tabağını kaldır teşekkür et bitti.
Konuşarak, ailesini eleştirerek bu kuş beyinlilere anlatamazsın emin ol.

Senin ailen ne kadar büyük fedakarlık yapsa da onun beş kuruş etmez ailesinin önüne geçemiyor.
Bu gerçeği bağrına basar ona göre davranırsan daha az üzülürsün.

Canım nickini değiştirmişsin ama eski konunda da nickin değiştiği için o kişinin sen olduğu belli oluyor. Buradaki insanları da bu fake konunla yorma olur mu.

Daha cumartesi konu açtın annem bizimle kalıyor eşimle çok yakınlar, annem ona mesajlar atıyor, bana atmadım diye yalan söylüyor telinde yakaladım, eşime karına doyamadan hamile kaldı vah vah yazık dediğini anlatmıştın kendi annenin ve resmen annenin eşine göz koyduğunu, haberleşmelerini senden sakladığını belirtmiştin eşinle bu sorunlarından da gram bahsetmemiştin.

Şimdi burada da anneni melek yapmışsın evimi taşıdı temizledi diye öbür konunda da bunu demiştin ama anneni yerden yere vurmuştun. Bu kadar kısa zamanda nasıl değişti düşüncelerin peki nick değiştirip çok farklı konular açmakla eski konuların unutulmuyor hatırlatayım dedim aratmalarda eski konularında gözükmüyor herşeyi kalıbına uydurmuşsun o konu unutulsun diye hangisi doğru?

ahhhh canım ahhhh herkes geçer diyor ama bilmezlerki seninde kalbini delipte geçtigini...

kontrol duygusu gelişmemiş insanlar için söyleyecegim birşey yok

ama sen kendi kontol duygunu geliştir zor bir dönemden geçiyorsun . herşeyi şöyle bir kenara bırak bebeğine odaklan . odak noktanı değiştir .okuduklarımdan yapabileceğin bunu görüyorum

Sizin aileler disinda kendi aranizdada sorun oluyor sanirim gercekten zor aile terpisti sart dinir ola ola o bebiside sinirli yapacaksiniz birde oglan cocugu umarim babasina bakip ona benzemez boyle cocuklari krndimize benzetip ziyan ediyoruz bu beni coookkk uzuyooo

Hakikaten diger konunun sonucu ne oldu?

Son düzenleme:
Sana hala bagiriyormu hamileyken bunu yapmasin bebeginde korkar annenin hamileyken en hissettigi duyguyu dogunca onlarda yasiyo benimde hamileyken esimle tartismalarim oldu yavrum simdi hafif bi cikistan bile urkuyor sicriyor cok uzyluyorum o zaman aklimiz basimiza geldi ama olan yavruma oldu

İlk evlilik yıllarında aileleri hep ön planda ve haklı olan onlar ne kadarda yanlışlık yapsalarda kız ailesini 2 plana atabiliyorlar tabi kendi annelerinde payı var bu konuda erkekler çok etkileniyor , hep bir üste çıkma çabası nişanlılıktan çok farklı süreç, sonra çok sonraları analarını kardeşlerini hiç birini tınlamıyorlar , artık çocuklar büyüyor herkesin öncülüğü çocuğu kendi ailesinin mutluluğu ve huzuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…