• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim Neden Yoluna Girmiyor Ben Artık Çok Yoruldum..

Genceciksin bir tanem ya. Annen sana yakın mı? Öyleyse mutlaka çalış.
Kendi ayaklarının üzerinde durduğunu, istediğinde çekip gidebileceğini bilsin. Hatta uzun planlı düşün, sıradan bir işe razı olma, bir yandan çalışırken, gerekirse uzaktan eğitimini al, kurslar- sertifikalar, neye yetişiyorsan yap.
O yanında olunca sen de sevdiğini hissettir, ama kimseyi hayatının merkezi yapma. Saydığı kadar sayılacağını, sevdiği kadar sevileceğini bilsin...
anneme cok yakın su an ki evim 5 dakikalik mesafe sırf bunun için yakın ev tutmak istedim..
kaynanam ne kadar cıldırsada ogluunu doldursada tuttum o evi..
hiç pişman değilim çünkü benm yarn bir tek yardmcım annem olacak
biliyomusunuz ben düşük tehlikesi geçirdim kaynanam o halde bile geldi evime oturdu hizmet bekledi
aradı aradı işim gücümü neden görmessin gelmessin birsürü şey..
su an mecbur onlarla görüşüyorum ve her görüştümde eşimle kavga ediyoruz
oraya gidiyorum saatler geçmiyor konuşamıyorum istemiyorum eşimde bunun farkında ve kavga ediyoruz
eşim ne zaman tek gitse annesi onu dolduruyor yolluyor bana..
ben hatayı eşime cok değer vermekle yaptım haklısınız istedm zaman gidebileceğimi bilmesi lazım..
henüz 3 aylık evliyken gidiyordum zaten bilyomusunuz beni durdurdu gtmemem musade etmedi..
ama hala aynı olmaya devam etti
herkez diyor ki düzelir zamanla.. ailesine düşkünlüğü geçer ama ben hiç inanmıyorum :(

Allah yardimcin olsun. Bende herkes gibi evliligini rayina oturtmadan bebek yapmasaydin dicem. Boyle durumlarda tek uzuldugum o masum yavru oluyor. Anne baba zamanla yarasini kapatıyor ama bebek mutsuz buyuyor:KK43: dkhlari var. Keske onlarla korunsaydin ama olan olmus bir kere. Sunu bil hakli olsan bile ailesine karsi degismez hic bi adam. Hep sen haksiz kabahatli olursun. O yuzden ailesi alakali olumsuz birsey deme. Kotu olan yine sen olursun zira. Evlilik danismanina gidebilirsiniz mesela psikolojik destek alabilirsiniz? Karninda bebeğin olmasa bosan yeni bi hayat kur derdim. Ama diğer yandan henuz 9 aylik evlisin. Bi omur gecireceksin bu adamla. Allah yardimcin olsun senin için dua edicem...

Son düzenleme:
peki benm ne yAPMmam lazım biliyomusunuz artk gücüm tükendi sanki şu an o kadar sakin bir insan oldum ki artık ağlayamıyorum gülemiyorum boş boş etrafıma bakıyorum bazen saatlerce aglıyorum.... neden diye bazen diyorum keşke keşke evlenmeseydim o kadar pişman oluyorum ki bazen eşimin iyi yanlarını görmeye çalışıyorum böyle karmakarışık birşeyin içindeyim tamda..
Bence pişman olunacak birşey yok. Çok derin düşünme herşeyi.. Yaşaman gerekiyordu yaşadın yani evlendin ve çocugun oldu. Yaşamasaydın bu seferde içinde kalacaktı. "Keşke evlenseydim" dicektin o zaman da... O yüzden en iyisini sen bilirsin yani olur mu olmaz mı düzelir mi? Olmayacak gibiyse ki öyle galiba.. Psikolojik olarak önce kendini alıştır ayrılığa vs herşeye. Daha sonra da gerekeni yap. Özetle su saatten sonra sadece kendini düşünerek hareket et. Bu zamana kadar mutlu olmamıssın bundan sonra nasıl mutlu olacagının yollarını ara...Ama üzülmeden !

eşimin iyi yanları.. evet var ama çok az bazen gönlümü alır bazen bir çiçek alır gelir..
bazen üzüldüğmde güldürmeye çalışır..
hamileilğim ilk 3 ayı.. cok ilgilendi benimle evimin işini gördü yemeğimi yaptı nöbet tuttu başımda..
ailesi malesef onlar asla yaptıklarından utanmazlar daha cok yaparlar o kadar yüzsüz insanlar insan bile diyemiyorum
kaynanamı görünce sanki düşmanımı görmüş gibi oluyorum onun yanına gidince kasılıyorum kalbim çarpıyor ağlıyorum içten içe kadının yüzüne bakamıyorum bunlar yetmez miş gibi eşim de böyle ve hiç birşeyi görmüyor düzeltmiyor :KK43:

AİLESİNİ atamaz et tırnak ama savunabilir haklı olduğunuz yerde usulünce sizin yanınızda değilde daha uygun bir zamanda !
Zaten bunu yapsa aileside size tek kelime dahi edemez buda ayrı.
Bu insanları sizde az görün eşiniz gitsin özlemini gidersin ve gelsin olmaz mı ?

AİLESİNİ atamaz et tırnak ama savunabilir haklı olduğunuz yerde usulünce sizin yanınızda değilde daha uygun bir zamanda !
Zaten bunu yapsa aileside size tek kelime dahi edemez buda ayrı.
Bu insanları sizde az görün eşiniz gitsin özlemini gidersin ve gelsin olmaz mı ?
eşim beni savunmuyor ne yazki annem yaşlı idare et dior da
yaşlı ama her oyunu dolabı fitneliği fesatlı yapıyor hiç mi allahtan korkusu yok diyorum..
önceden 2 güne bir görüşürdük yetmezdi eşim izin günlerinde sabahın köründe annesgile giderdi bıkmştm artık yeter demiştim
şu an haftada bir kez görüşüyorz ama o bile bana fazla geliyor..
eşime diyorum se ngit gitmiyor.. bensizde gitmiyor ben o insanlara ne diyeyim diyor benide sürekli yanına götürüyor ve gideceğimzz gün ben cok ama cok gergin oldum için kesinlikle kavga çıkıor eşimle.. sanırım buda bizi çok yıpratan bir mesele haline dönüştü.

Uğraşmayın babanızın hayrına yapıyorsanız öğretmenliği.

Ben kimseye boşan demedim ama tüm suç bu kadında gibi daha beteri de var, sesini çıkarma, kocana saygın yok demeye de utanırım.

Evet öğretmenliği gerçekten babamın hayrına yapıyorum :)

Ben tüm suç kadında demedim geçmişte yapılanları artık uzatmanın anlamı yok dedim olan olmuş önüne bakması gerekir. Biz burda ne dersek diyelim bu olay iki kişinin arasında yaşanan bir olay ikisinin çözmesi gerekir. Aynı şekilde buraya eşi dertlerini yazsa o zaman da ona karına razı ol kendini değiştir diye tavsiye verirdim ama ben bu hanımefendiye git eşini şöyle kukla et böyle yönet diyemem akıl var mantık var.

Evet başta hatalı bir evlilik yaptıysa bunu telafi etmek için çaba sarfedecek. Evet kendi benliğini de ezdirecek gururu da kırılacak başka çare yok boşan demedim diyorsun ama bunun tersi boşanmaya çıkıyor. 23 yaşında çocuklu işsiz dul bir kadın bu ülkede neler çeker bunu da hesaba katmak lazım.

Bekar kızlar da buradan okuyup ders alsınlar evlenmiş olmak için evlenmesinler ince eleyip sık dokusunlar gerekirse hiç evlenmesinler de bu durumlara düşmesinler ama o evlilik gerçekleştiyse ve o bebek dünyaya geldiyse artık pişmanlıkları kenara bırakıp geleceğe baksınlar nasıl ben evliliğimi güzelleştirebilirim derdine düşsünler.

anneme cok yakın su an ki evim 5 dakikalik mesafe sırf bunun için yakın ev tutmak istedim..
kaynanam ne kadar cıldırsada ogluunu doldursada tuttum o evi..
hiç pişman değilim çünkü benm yarn bir tek yardmcım annem olacak
biliyomusunuz ben düşük tehlikesi geçirdim kaynanam o halde bile geldi evime oturdu hizmet bekledi
aradı aradı işim gücümü neden görmessin gelmessin birsürü şey..
su an mecbur onlarla görüşüyorum ve her görüştümde eşimle kavga ediyoruz
oraya gidiyorum saatler geçmiyor konuşamıyorum istemiyorum eşimde bunun farkında ve kavga ediyoruz
eşim ne zaman tek gitse annesi onu dolduruyor yolluyor bana..
ben hatayı eşime cok değer vermekle yaptım haklısınız istedm zaman gidebileceğimi bilmesi lazım..
henüz 3 aylık evliyken gidiyordum zaten bilyomusunuz beni durdurdu gtmemem musade etmedi..
ama hala aynı olmaya devam etti
herkez diyor ki düzelir zamanla.. ailesine düşkünlüğü geçer ama ben hiç inanmıyorum :KK43:
Nefret ediyorum bu cahil insanlardan. Sen yokken ne yapıyorlardı acaba, sürekli evlerinde olmanı, hizmet etmeni bekliyorlar. Böyle zihniyet çok malesef, o yüzden yaşı küçük gelin diye tutturuyorlar. Aklı fazla ermesin, evimizin kızı olsun.

Şimdi sen çok canını sıkma lütfen. Bebişine odaklan. İnşallah sağlıkla kucağına al, ondan sonra çalışırsan zaten fazla gelip gitmemek için bahanen de olacak.

Nefret ediyorum bu cahil insanlardan. Sen yokken ne yapıyorlardı acaba, sürekli evlerinde olmanı, hizmet etmeni bekliyorlar. Böyle zihniyet çok malesef, o yüzden yaşı küçük gelin diye tutturuyorlar. Aklı fazla ermesin, evimizin kızı olsun.

Şimdi sen çok canını sıkma lütfen. Bebişine odaklan. İnşallah sağlıkla kucağına al, ondan sonra çalışırsan zaten fazla gelip gitmemek için bahanen de olacak.
bebek olunca daha zor olur mu peki sizce o zaman belkide kaynanam cat kapı gelecek torunum torunum die eşim beni belki,de yine hergün götürmeye çalışacak.. torununu görsün kadın die..
evet o kadar cahil insanlar kii.. bir görseniz dersiniz ki bu insanlara 5 dakika bile tahammül edilmez haklymssnz die..
tüm bunlar yetmiyor birde eşimle sorunlarmz var
yaşım küçük die cok sevnnmişleri biliyomusnz nie çünkü beni ezeceklerdi köle gibi kullanacakları ama baktılar durum öyle deil ogullarını doldurmaua başladılar
hele görmcem su an başka şehirde yaşıyor ama bir telefon açması bile yetıyor bana o akdar gereksiz insanlar ki
ve herşeyi gören eşim hiç birşey demiyor ne kadar garip ve tuaf ailesine toz kondurmaya kalk kıyameti kopartır

Eşimin ailesiyle aynı apartmandayiz (aileapartmanı ) aynı sorunları bende yaşadım kaldı ki hala yaşıyorum bende 2 aylık hamileyim hala eşimle kavgalı hala küs kayinvalidemler daha dün bana kavgaya geldiler geçen gün herkesin içinde beni rezil ettiler eşime söylediğimde ne yapayım boşver kavgası edeyim şimdi dedi bnde dün aynı şeyi onlara ilettim kibarca hemen bağırma eşime ne oluyorsa onlardan yana oldu her zman ki gibi eve bile gelmedi tün. Gün gece aşağıda kaldı bnde çok soğudum evlilikten beklentim bu değil di keşke insan olmadıklarını nişan flört evresinde anlayan bilseydim allah sabır versin cnm

eşim beni savunmuyor ne yazki annem yaşlı idare et dior da
yaşlı ama her oyunu dolabı fitneliği fesatlı yapıyor hiç mi allahtan korkusu yok diyorum..
önceden 2 güne bir görüşürdük yetmezdi eşim izin günlerinde sabahın köründe annesgile giderdi bıkmştm artık yeter demiştim
şu an haftada bir kez görüşüyorz ama o bile bana fazla geliyor..
eşime diyorum se ngit gitmiyor.. bensizde gitmiyor ben o insanlara ne diyeyim diyor benide sürekli yanına götürüyor ve gideceğimzz gün ben cok ama cok gergin oldum için kesinlikle kavga çıkıor eşimle.. sanırım buda bizi çok yıpratan bir mesele haline dönüştü.

Valla ozaman zor bir mesele
Şunu bahane etsen hamileyim ve çok kasılıyorum sinirlerim zıplıyor de
Belki götürmez 1 ayda 1 giden oda mı olmaz ?

Eşimin ailesiyle aynı apartmandayiz (aileapartmanı ) aynı sorunları bende yaşadım kaldı ki hala yaşıyorum bende 2 aylık hamileyim hala eşimle kavgalı hala küs kayinvalidemler daha dün bana kavgaya geldiler geçen gün herkesin içinde beni rezil ettiler eşime söylediğimde ne yapayım boşver kavgası edeyim şimdi dedi bnde dün aynı şeyi onlara ilettim kibarca hemen bağırma eşime ne oluyorsa onlardan yana oldu her zman ki gibi eve bile gelmedi tün. Gün gece aşağıda kaldı bnde çok soğudum evlilikten beklentim bu değil di keşke insan olmadıklarını nişan flört evresinde anlayan bilseydim allah sabır versin cnm
allah sizede sabır versin kaynana ile aynı apartmanda oturmakda baştan yapılan bir hata cok zor herşeyinize müdahele ediyorlardır.. imkanınız varsa ayrı eve çıkın yoksa olan size olur

Valla ozaman zor bir mesele
Şunu bahane etsen hamileyim ve çok kasılıyorum sinirlerim zıplıyor de
Belki götürmez 1 ayda 1 giden oda mı olmaz ?
ettim ama illa haftada bir gidilecek illaki ölümde olsa.. bi gidip geldi anası babası varmış haftada 1 günü ona çok görmemeliymişim :(

bebek olunca daha zor olur mu peki sizce o zaman belkide kaynanam cat kapı gelecek torunum torunum die eşim beni belki,de yine hergün götürmeye çalışacak.. torununu görsün kadın die..
evet o kadar cahil insanlar kii.. bir görseniz dersiniz ki bu insanlara 5 dakika bile tahammül edilmez haklymssnz die..
tüm bunlar yetmiyor birde eşimle sorunlarmz var
yaşım küçük die cok sevnnmişleri biliyomusnz nie çünkü beni ezeceklerdi köle gibi kullanacakları ama baktılar durum öyle deil ogullarını doldurmaua başladılar
hele görmcem su an başka şehirde yaşıyor ama bir telefon açması bile yetıyor bana o akdar gereksiz insanlar ki
ve herşeyi gören eşim hiç birşey demiyor ne kadar garip ve tuaf ailesine toz kondurmaya kalk kıyameti kopartır
Azıcık politik olmak lazım sanırım; hafta da bir gün görüşüyorsunuz, sabahtan eşinizle evinizin işleri halletmek isteyin tatlı dille, kahvaltı alışveriş falan, 2 den sonra gidersiniz, akşam yemeğini yiyip dönersiniz.
Bebek doğunca ne olacağını kestirmek zor. Dua edin, Rabbim vicdan versin herkese. Ama siz eşinizle inatlaşıyor gibi gözükmeyin; yumuşak bir dille gerekçelerinizi anlatın, anlayış beklediğinizi dile getirin. Tek erkek çocuğu sizin eşiniz mi?

Azıcık politik olmak lazım sanırım; hafta da bir gün görüşüyorsunuz, sabahtan eşinizle evinizin işleri halletmek isteyin tatlı dille, kahvaltı alışveriş falan, 2 den sonra gidersiniz, akşam yemeğini yiyip dönersiniz.
Bebek doğunca ne olacağını kestirmek zor. Dua edin, Rabbim vicdan versin herkese. Ama siz eşinizle inatlaşıyor gibi gözükmeyin; yumuşak bir dille gerekçelerinizi anlatın, anlayış beklediğinizi dile getirin. Tek erkek çocuğu sizin eşiniz mi?
hayır değil abisi var ablası var ama onlar cok uzak şehirdeler ve evlilleer bir tek eşim var burada birazda bu yüzden kaynaklanıyor sanırım

Eşim öyle ailece ki ben çıkalım diyorum hatta evleri var ama eşim kabul etmiyor olan bana oluyor dediğin gibi ama kız evlatları olmadığı için alamadıklarını düşünüyorum allah havale ettim hepsi çünkü bn savaştım olmadı sustum olmadı o yüzden bende onlar gibi sadece kendimi düşünüyorum eşim umrumda bile değil çünkü beni korumaya birini sevmeyen değer vermeyen birini ne kadar önemseyen bilirim ki

Eşim öyle ailece ki ben çıkalım diyorum hatta evleri var ama eşim kabul etmiyor olan bana oluyor dediğin gibi ama kız evlatları olmadığı için alamadıklarını düşünüyorum allah havale ettim hepsi çünkü bn savaştım olmadı sustum olmadı o yüzden bende onlar gibi sadece kendimi düşünüyorum eşim umrumda bile değil çünkü beni korumaya birini sevmeyen değer vermeyen birini ne kadar önemseyen bilirim ki
cok zor gerçekten türlü türlü hayatlar dertler var.. ben bu kadar cıkmazda değilim hiç değilse evim ayrı barkım ayrı..
çok üzüldüm sizin adnıza inşallah birşeyler düzelir.. yada inşallah o hayattan kurtarabilrsnz kendinizi..

Seven insan baskasina ezdirmez sevdigini. Bu tiplerin sevgisinde goruntu var icraat yok. Yani haksiza haksizsin, karima bunlari yapmaya hakkiniz yok demek anne babayi ezip gecmek demek degildir. Kaldi ki, sirf anne- baba olmus diye baska bir insan uzerinde psikolojik baski yapmaya kimsenin hakki yok. Ben olsam ben de sogurdum gercekten.

Ne yapsın yani hamile haliyle sudan sebeplerle evliliğini mi bitirsin? Siz de feministlik yapacağız diye kadınları gaza getiriyorsunuz sonra boşanmış ailelerin çocuklarıyla biz uğraşıyoruz ( bu arada ben öğretmenim)
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Back