- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 32
- Konu Sahibi Justholdme_
anneme cok yakın su an ki evim 5 dakikalik mesafe sırf bunun için yakın ev tutmak istedim..Genceciksin bir tanem ya. Annen sana yakın mı? Öyleyse mutlaka çalış.
Kendi ayaklarının üzerinde durduğunu, istediğinde çekip gidebileceğini bilsin. Hatta uzun planlı düşün, sıradan bir işe razı olma, bir yandan çalışırken, gerekirse uzaktan eğitimini al, kurslar- sertifikalar, neye yetişiyorsan yap.
O yanında olunca sen de sevdiğini hissettir, ama kimseyi hayatının merkezi yapma. Saydığı kadar sayılacağını, sevdiği kadar sevileceğini bilsin...
kaynanam ne kadar cıldırsada ogluunu doldursada tuttum o evi..
hiç pişman değilim çünkü benm yarn bir tek yardmcım annem olacak
biliyomusunuz ben düşük tehlikesi geçirdim kaynanam o halde bile geldi evime oturdu hizmet bekledi
aradı aradı işim gücümü neden görmessin gelmessin birsürü şey..
su an mecbur onlarla görüşüyorum ve her görüştümde eşimle kavga ediyoruz
oraya gidiyorum saatler geçmiyor konuşamıyorum istemiyorum eşimde bunun farkında ve kavga ediyoruz
eşim ne zaman tek gitse annesi onu dolduruyor yolluyor bana..
ben hatayı eşime cok değer vermekle yaptım haklısınız istedm zaman gidebileceğimi bilmesi lazım..
henüz 3 aylık evliyken gidiyordum zaten bilyomusunuz beni durdurdu gtmemem musade etmedi..
ama hala aynı olmaya devam etti
herkez diyor ki düzelir zamanla.. ailesine düşkünlüğü geçer ama ben hiç inanmıyorum