evliligim, lutfen akil verin

Kusura bakma ama erkek olsam senin gibi karım olmasını istemezdim. Sen de farkındasın git bi uzmana sor, dünya senin etrafında dönmüyor çünkü, adamı da rahat bırak, seviyor diyorsun niye üstüne üstüne gidiyorsun.

Merhaba,

daha onceki konularimda yazdiniz konustuk paylastim sizinle destek oldunuz, biliyorum hala ayni durumdayim, ama durum bu iste donup dolasip ayni yere geliyor. bazen isteklerim cok ekstrem degil gibi geliyor. burada yalniziz aile yok, calisiyoda olsam turkiye gibi degil. bunlar bahane degil kendimi savunmaya gecmek degil amacim sadece anlatiyorum hislerimi.
isrardan vazgecip oldugu gibi kabullenmek lazim da onu yapamiyorum iste, yani diretiyorum.
bende bilmiyorum nasil vazgecerim bundan.
buraya yazdiktan sonra dusunuyorum bi tek benmiyim bu kadar ilgi sevgi bekleyen esinden, olmayinca sorun yaratan

Uzman yardımı almaya başladın sanıyordum

İyi de Peace. Biz sana bunu öbür konunda da milyon kere anlattık. Hala anlamadıysan, 500 tane de konu açsan yine anlamayacaksın. Kaç farklı yorum, kaç farklı tavsiye verildi sana. Hiçbirini uygulamıyorsun.

Bi tek siz değilsinizdir böyle saçma davranan ama bu kadar sabırlı bi eş ilk kez duyuyorum ben eşiniz bir ilk olabilir.Vazgeçmeye çalışmak yerine sadece ben miyim diye düşünerek normalleştirmeyin durumu.
Sizin değişeceğiniz yok böyle bi isteğiniz de yok.Yapılacak şey belli değil mi sizce de bu durumda?

Canim bir serbest bırak bi gözlem yap sen arama o arasin üstüne düştükçe de soguyor lar

Yerinde saymaya devam ediyorsan demek...
Benim anlamadığım bir konu hakkında bir hadi en fazla iki kere konu açılır
Durmadan aynı şey için konu açıp bir şey yapmamak da yani bilemiyorum akıl ya da tavsiyeyi alıp uygulamadıktan sonra konu açmak neden içindekileri döküp rahatlamak için mi sadece?
Boşansanız da kendinize bir iyilik yapsanız keşke :)

Şöyle düşün; sürekli adamdan ilgi dileniyorsun; işte taciz ediyorsun; istediğini vermezse olay çıkarıyorsun. Bir nevi beni istediğim gibi sevmezsen, hayatı sana zehir ederim tehdidi bu yaptığın. Biri sana bunu yapsa, sen hala ona gerçekten sevgi, ilgi verebilir miydin?

Tek başıma hayatımın bir anlamı yok; sensiz eğlenmeyi bile beceremiyorum mesajı veren bir insanla, kim bir ömür geçirmek ister ki? Düşünsene kendine katacak hiç bişeyi olmayan bir insan, başka birinin hayatına ne katabilir ki?

Bekar ve yalnız yaşan bizler ölelim mi o zaman? Bir silkin artık hakkaten. Sadece birini eşi değil, birey ol artık.

kırılma ama yazdıklarından benim içim bayıldı
her birey kendine özgüdür kendi alanı olması gerekir
böyle yaparak hem kendinize hem ilişkinize zarar veriyorsunuz
çok muhabbet tez ayrılık getirir

Adamın sizin haricinizde bir hayatı var bunun kabullenmelisiniz. Hayatı paylaşmak bu değil.
Bencil olmaktan vazgeçip empati yapmalısınız, tek yolu bu.

Senin canın sıkılıyor ondan bu tavrın. Kocanla uğraşmak yerine bir işe gir ve kendine uğraş edin, yada hamile kal

İlgi isteğini biraz açar mısın
Yani işten çıkıyo eşin eve geliyo, napıyo sohbet etmiyomusunuz bir yere çıkmıyomusunuz beraber vakit geçirmiyomusunuz haftasonları?
Gün boyu hiç aramıyor mu eşin, yoğun olsa bile konuşmanız 2-3 dk süreryani bunda bişey yok

gun icinde bazen 1 kez ariyor bazen mesaj atiyo bazen aksama kadar atmiyo ama 1-2 defayi gecmez. bisey varsa yazar haber verir.
isten geliyo yemek yiyoruz tv karsisina geciyoruz bisey izliyoruz cay kahve veya konusuruz iste gunun nasi gecti veya o aralar ne varsa hayatimizda bahsederiz .
haftasonu cumartesi sabahi kursu var gelince ya evde dinleniriz ya disari cikariz, haftasonu 1 gun yemege veya kahve icmeye dolasmaya gideriz diger gun evdeyiz. seyahate gittiyse o zaman yorgun olur evden cikmak istemez.
boyle

Peace yorumlari okudum ve gercekten cok uzuldum.
Diger konularini okumadim goz gecirdim.

Ilgi alaka beklemen tabiki cok normal. Dogru anladiysam esin evde oldugu zamanlar ilgili biri zaten?

Bana sorun turkiyede degilde yurt disinda yasiyor olman gibi geldi? Sende calisan bi bayansin anladigim kadariyla.
Ve tek sorun esin degil? Cevrenizde fazla kisi olmadigi icin esine kenetlenmek istiyosun aynisini goremiyosun oda olabilir.

Bilmiyorum yasadigin yerde mutsuzsun gibi geldi.

Asil sorunu bul ve bu arada esinin ustune fazla gitme lutfen.uzulursun sonrasinda

Valla bunu bulamayanlar var :)

Eşin sana ilgisiz değil ki sen bunu anlamıyorsun. sayfalarca yazdık sana hala çok mu şey istiyorum diyorsun evet canım çok şey istiyorsun. Erkekler zaten yapılarında olmadıkça çok fazla ilgi, romantizm falan sevmezler. bunu yaptıklarında sevdikleri kadını mutlu etmek için yaparlar. Zaten evlenmişsiniz yoğun çalışıyorsunuz eşiniz eve gelip size hiç bakmasa dışarı çıksa eve gelmese, oturup maç izleyip hizmet beklese neyse de gayet normal bir evliliğiniz var zaten. Hala neyi zorluyorsunuz anlamıyorum. Bunun başka bir önerisi falan yok eşiniz değişmeyecek çünkü değişmesi gereken bir şey yok. Sizin değişmeniz lazım, değişebilmeniz için de isteklerinizin normal olmadığını fark etmeniz lazım.

Sende bir komiksin tamam güzel akıl verdin de Altan alttan ama bak benım eşim tam senin istediğin gibi diye lafı soktun ama ben bunalıyorum eşimin ilgisinden . Kadın milleti cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…