• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Omur boyu çin de mi yasanacak yani hersey para değil...Onune cok guzel bi fırsat cıkmıs degerlendir...Ben bu işi kacırmak istemiyorum de, omur boyu burda mı yasıycaz sen orda rahat iş bulursun de. kendisi boyle iş bulsaydı seni mi beklerdi anında gidersiniz...bu işi kabul etmezsen çin de kalırsınız yine aynı seyler ve ayrılık...belki orda seyahet olmayan bi iş bulur yanında olur en azından

O da istiyorki zaten avrupaya gitmeyi! Konustuk bunu cokta olumluydu simdi ego yapiyor dedim ya bu is icin gideriz diye o istiyoki onada is bulalim oyle gidelim . Bi bakima hakli cunku burda kazandigimiz para cok daha fazla o issiz giderse. Ama bunu soylemek var soylemek var aptal salak diyerek degil yani! O laflari kiskancligindan bide kendine yedirememesinden.

Simdiki mesajlarina cevap yazmadim ne yazayim bi onerin var mi

O da istiyorki zaten avrupaya gitmeyi! Konustuk bunu cokta olumluydu simdi ego yapiyor dedim ya bu is icin gideriz diye o istiyoki onada is bulalim oyle gidelim . Bi bakima hakli cunku burda kazandigimiz para cok daha fazla o issiz giderse. Ama bunu soylemek var soylemek var aptal salak diyerek degil yani! O laflari kiskancligindan bide kendine yedirememesinden.

Simdiki mesajlarina cevap yazmadim ne yazayim bi onerin var mi

Hiçbişey yazma
Aradıgında da once sakinleş mantıklı dusun sonra konusuruz de

Hiçbişey yazma
Aradıgında da once sakinleş mantıklı dusun sonra konusuruz de
:işsiz:
Ben beyinsizsem niye bana teklif geldi , hani sen olsan ikimizede is buluyodun ya ama sana gelmediki bana geldi teklif dedim diye fiseklendi.
Ama bos yere beni sindirmeye calistigi cok belliydi o anda.
Evet cok mantikli olmayabilir birakip gitmek ama bence onada is gidince illaki buluruz .
Sonucta cinde yasamak istemiyoruz siz de biliyosunuz mutlu degiliz burada ya

İlk aklıma gelem seni bariz kıskandığı. Hrmen nasıl diyebilirsin ki eşime de iş bul diye mailleştiğin bir kadına. Saçmalamıl ve kıskanmış.
Bazen benim eşimin de kıskandığından nu kadar olmasa da böyle şeyleri olabiliyor. Çocuk gibi.

:işsiz:
Ben beyinsizsem niye bana teklif geldi , hani sen olsan ikimizede is buluyodun ya ama sana gelmediki bana geldi teklif dedim diye fiseklendi.
Ama bos yere beni sindirmeye calistigi cok belliydi o anda.
Evet cok mantikli olmayabilir birakip gitmek ama bence onada is gidince illaki buluruz .
Sonucta cinde yasamak istemiyoruz siz de biliyosunuz mutlu degiliz burada ya

Cevap yazma....

Once sakinles mantikli konus. Bana saygisizlik yapiyorsun dedim. Baska bisi yazmam.
Insanin hevesi kalmiyor ya. Benim aklim yokmu sanki. Herseyi o mu yapiyor o mu bir bilen yani.
Hep onun golgesinde kalayim istiyor klasik bir eski kafali erkek olabiliyo bazen.

Yine yazıosun ama
Yazma diyorum cunku cok soylenti bos soylentidir..degerli olması için az ve oz konusacaksın ama ne desek bildiğini okuyorsun

Yine yazıosun ama
Yazma diyorum cunku cok soylenti bos soylentidir..degerli olması için az ve oz konusacaksın ama ne desek bildiğini okuyorsun

Ilk telefonu suratima kapayinca cok sinirlendim icimi dokmustum. Sonra o mesajlarindan sonra tek bu cumleyi yazdim. Daha hic bisey yazmicam.
Saygisizlik yapti hemde hic bir sebebi yokken.
Daha once ona bana saygisiz davraniyosun dedigimde kisi kendini saydirir diyip kendinde hic bi hata gormuyordu.

İlk aklıma gelem seni bariz kıskandığı. Hrmen nasıl diyebilirsin ki eşime de iş bul diye mailleştiğin bir kadına. Saçmalamıl ve kıskanmış.
Bazen benim eşimin de kıskandığından nu kadar olmasa da böyle şeyleri olabiliyor. Çocuk gibi.

:63: Sacmalik sanki rakibiz birlikte gitcez sonucta kendide cok hevesliydi onceden avrupa diye falan cok mutluydu . Ne zaman ona dedim gideriz gidince sana is buluruz sinirlendi o oyle biri degilmis. Bide soyle bisey var kardesi ve karisi avrupaya gitmislerdi kiz is buldugu icin kardesi is bulmadan gittiler diye kardesine bir suru laf etmisti nasi erkeksin falan evde oturuyosun diye ama tecrubeleri cok farkli esim her turlu is bulur oraya gidince , ama bence bunuda kendin yediremiyor simdi o kadar laf etti nasil is bulmadan gitsin diye

:63: Sacmalik sanki rakibiz birlikte gitcez sonucta kendide cok hevesliydi onceden avrupa diye falan cok mutluydu . Ne zaman ona dedim gideriz gidince sana is buluruz sinirlendi o oyle biri degilmis. Bide soyle bisey var kardesi ve karisi avrupaya gitmislerdi kiz is buldugu icin kardesi is bulmadan gittiler diye kardesine bir suru laf etmisti nasi erkeksin falan evde oturuyosun diye ama tecrubeleri cok farkli esim her turlu is bulur oraya gidince , ama bence bunuda kendin yediremiyor simdi o kadar laf etti nasil is bulmadan gitsin diye

ya nasip yani. Madem bulabilecek bi sektörde bulur o zaman kendisi de biliyor olmalı ama işte egosu müsade etmemiş

Peace eşin biraz kıskanmış aynen dediğin gibi ona teklif gitmemiş sana gelmiş,
Suda var sen bunu belki kabul etmeyeceksin kocandan sebep ama.o ederdi teklifi senin işin olmus olmamış umursamizdi... biraz iş konusunda egosu yüksek sanirim

Peace eşin biraz kıskanmış aynen dediğin gibi ona teklif gitmemiş sana gelmiş,
Suda var sen bunu belki kabul etmeyeceksin kocandan sebep ama.o ederdi teklifi senin işin olmus olmamış umursamizdi... biraz iş konusunda egosu yüksek sanirim

Evet is konusunda egosu cok yuksek.
Ama soyle bisey var benim yerimde olsa kabul ederdi ama onun maasina gore , yani suanda ben kabul etsem onun orda is bulcagini goz onune alarak ederim. Eger o calismazsa sorun yasariz maddi acidan.

Birde eşin kışkırtıyor gibi seni perişanmisin filan diyerek sen bu konuda sakin ol atakta bulunma kavga etmeden konuş sakince anlat derdini,eşin senden iş konusunda daha deneyimli belki daha iyi pozisyonda bilmiyorum ama senide az eziyor gibi geldi gerizekalı salak gibi terimler kullanıyor eşin egolu karsisindakini daha aşağıda görüyor

Birde eşin kışkırtıyor gibi seni perişanmisin filan diyerek sen bu konuda sakin ol atakta bulunma kavga etmeden konuş sakince anlat derdini

O kavga konusmamiz ben saydirdim whatsapptan o da onlari yazdi ustune sadece once sakinles mantikli konus saygisizlik yapiyosun dedim.
Hala aramis yazmis degil... cok umursamaz degil mi . Ben aramak falan istemiyorum artik ama bu umursamazligi beni deli ediyor.

O kavga konusmamiz ben saydirdim whatsapptan o da onlari yazdi ustune sadece once sakinles mantikli konus saygisizlik yapiyosun dedim.
Hala aramis yazmis degil... cok umursamaz degil mi . Ben aramak falan istemiyorum artik ama bu umursamazligi beni deli ediyor.
Biliyor musun mantığı bu olayin sende sessiz kal, bak o aramadi yazmadi konu hakkinda birşey demiyor sen gicik oluyorsun sende aynisini yap bende böyle yapıyorum bazen sessiz kalmak daha iyi oluyor... belkide o sakinleşmeyi bekliyor sende bunu yap. Sen istiyorsun ki konuşsun ama o yapamıyor böylece sen sinirleniyorsun o bunu ya bilerek yapıyor ya da biraz soğusun diye

Yani sorun ilişkinde değil aslında sende. Tamam bazı insanlar ilgiden daha çok hoşlanır tamam ama buna sürekli karşındaki insanın senin baskınla karşılık vermesi nekadar küçümseyici. Kendine saygısı olmayan kadının komplexlerini karşısındaki insanı üzerek ve suçlarayar kapamaya çalıştığını düşünürüm hep. Ağır oldu belki kusura bakma ama. Buraya yazmak yerine prof. destek almalısın.

Biliyor musun mantığı bu olayin sende sessiz kal, bak o aramadi yazmadi konu hakkinda birşey demiyor sen gicik oluyorsun sende aynisini yap bende böyle yapıyorum bazen sessiz kalmak daha iyi oluyor... belkide o sakinleşmeyi bekliyor sende bunu yap. Sen istiyorsun ki konuşsun ama o yapamıyor böylece sen sinirleniyorsun o bunu ya bilerek yapıyor ya da biraz soğusun diye

haksiz yere sinirlenip suratima kapayan o olmasina ragmen aramadi ve bir daha yazmadi, gercekten konusmak istemedigi icin yapmiyodur belkide. ben konusmak istiyorum tabiki sacma sapan birseyden dolayi saygisizlik etti ve geri adim atmasi gerekir.. bekleyip neyi degistirecekki. bide hala uste cikip sen cok perisan olmussun teklifi degerlendir kurtul o zaman diyor.

Yani sorun ilişkinde değil aslında sende. Tamam bazı insanlar ilgiden daha çok hoşlanır tamam ama buna sürekli karşındaki insanın senin baskınla karşılık vermesi nekadar küçümseyici. Kendine saygısı olmayan kadının komplexlerini karşısındaki insanı üzerek ve suçlarayar kapamaya çalıştığını düşünürüm hep. Ağır oldu belki kusura bakma ama. Buraya yazmak yerine prof. destek almalısın.

ilk sayfayi okuyup yazmissiniz sanirim. ben cok ilgi bekliyorum ama esimi uzmek veya suclamak gibi birseyim yok. beklentilerim karsilanmayinca kapris yapiyorum, kaybetme korkum var hep.

ilk sayfayi okuyup yazmissiniz sanirim. ben cok ilgi bekliyorum ama esimi uzmek veya suclamak gibi birseyim yok. beklentilerim karsilanmayinca kapris yapiyorum, kaybetme korkum var
E tamam bunlar senin problemlerin ve komplexlerin işte. Ortada bi laf olur senden bıktım der adam korkarsın anlarımda. Durduk yere bukadar sıkboğaz etmek niye ? Daha çok ilgilensin. Yahu adam işten çıkıp eve gelicek. Yurtdışına çıksa gene eve dönecek. Eziyet kendine bir eşine iki. Huzurla dönebilceği bi yuvası olan adamı kaybetmesssin bacım korkma.

Sakinleşince o da kabul eder bence. dediğin gibi sen işini sağlama alınca ona da muhakkak bir is bulunur, deneyimli diyorsun çünkü. sakın kal birşey deme .
Ya o değil de hep yurtdışı modu, çok şanslısınız bence, farklı ülkeler, farklı yaşam tarzlari. bu şanslar talihsizlik olmasın hayatınızda.

Back
X