evliliğim, kızım ve eşim.......

Öfke kontrolü için gerekli girişimlerde bulundum zamanla düzelecektir
Doktorum ama henüz asistan olduğum için maaşım öyle devasa rakamlar değil ve maddi olarak zorlayacak daha fazlası zira yüklü bir ev kredisi ödüyoruz.
Denedim ama alışmak ne mümkün benim zayıf karnım o onunla ilgili ne yazıkki elimden birşey gelmiyor adam kükreyor resmen

Zorlasin ki kocan altindan kalkamayinca yardim etsin. Sen odemeyeceksin temizlikcinin parasini o odeyecek gucu yetemiyosa kendi yapmaya baslar. Horlama konusunda doktora gitmem diyo, sen de yok uyuyamiyorum dersen oyle ev arkadasi gibi yasarsiniz birinin cozum uretmesi lazim ki kari koca olun.

gerçekten alışılıyor ve bazı şeyler düzeliyor mu?
Hersey sana bağlı. Benim eşim aşırı kavgaciydi.anneside öyle. Hergün zehrolurdu. Ama ben hiç kavga görmemiştim. Annem ağzını dahi açmazı. Babam aldatma da tek bir hakaret şiddet göstermedi . Onların bu hali çok garip gelirdi. Esime küfür hiç yakışmıyor aaa çok ayıp diye diye kufredemez bir hale getirdim. Kavga başlayınca hiç cevap vermedim. Zamanla kavgalari da geçti ki çoğu zaman resmen kendiyle kavga ederdi bana soylenip. Şimdi uysal bir kedi gibi. Beni sen ehlilestirdin diyor şimdi. Hep ailesinin sevmeyi bilmediğini gerçekten sevginin ne olduğunu bilmiyorlar, iletişimin sadece kavgaya kurulduğunu gözlemledim. Kv evi ayırınca bir süre gitmedim ama zamanla ondan başka kimse olmadığı için yakınlık gösterdim. Şuan kadın en çok beni seviyor. Birgün neden hiç kocamla kavga etmediğimi sordu. Kavga edecek problemim yok ki. Zaman geçince bana keşke senin gibi yapayım dedi. Kocasından eşim 15 yaşındayken boşanmış. Eşim o zaman çok sevindim çünkü hep kavga ediyorlardı dedi. Koçani iyi tanirsan yani dışardan bir gözle izlersin problemleri cozec3gine inanıyorum. Öncelikle cinselliği çözmek lazım. Senin ve onun en üst düzeyde tatmin olmanız sizi birbirine kenetler. Sex düzelirse sorunların %90 çözülür. Çünkü insan vücudu bu sebepten stres yüklenir. Yani fizyolojik bir durum var. Aşırı agresif ve sinirli olur. Bir hakim hanim vardı. Aşırı yumuşak huylu kocası askere gitti aşırı sinirli oldu. Bizde savcı bey gelsede bi rahatlasak diyorduk :) birde psikolojik yani var. Arzulanmama ağır etkiler insanın ruhunu. Yani bu sorunu çözerek hallolur. Issız Adam filminde hani adam erken boşalma yaşıyordu sanırım. Kız konuşarak onu düzeltmisti. Seyret ve o taktiği bi uygula. Yani dikkatini dagitirsan o an bunu düşünmez ve daha yavaş ereksiyon olup boşalma gerçekleşebilir. Istersen özelden de konuşup dertlesir iz.

Zor hakikaten işiniz..Ama bağırsak bu, içinden mis çıkacak değil
Off benim eski eşim de kolon kanseriydi, nerden geldiyse aklıma, çok lazımdı şimdi..

Neyse, valla defedin şu adamı gitsin..Bir üye vardı burada hatırlayamadım ismini şimdi, "bas tekmeyi gitsin" repliğiyle ünlüydü..Onu aradım bu konuda.

Çeri bizi bu fal alemleri bozdu bak söylim sana
Fala takıla takıla nerde kötü enerjili dümbük onu çekiyoruz kendimize

Hayatta temizlikçi parası ödemez zira ben eve kadın alıyorum diye işini yaptırıyorsun ya daha ne diyor. Ev pislikten ölse umurunda olmaz benimkinin.

Niye hakime hanim masturbasyon yapamiyomuymus? Ya lutfen her seyi cinsellige baglamayin bosalma iki parmakla da halledilen ilkel bir olay. Modern cag insaninin baska sorunlari var ya

Niye hakime hanim masturbasyon yapamiyomuymus? Ya lutfen her seyi cinsellige baglamayin bosalma iki parmakla da halledilen ilkel bir olay. Modern cag insaninin baska sorunlari var ya
Amma takmissin modern çağa. Modern cag, yeni Dünya düzen Masonlarin uydurmasidir insanlar manevi duyguları ndan uzaklaştırılarak sadece dünya için yaşama hevesi aşılanir.

Cinsellik evliliği ayakta tutar. Erken Boşalmaya çare bulursanz devami gelir. Horlama için horlama bantı alabilirsiniz. Onbeş günde bir temizlikci geliyormuş bakıcı da yemek yapiyomus. Utu ve kıyafetleri yorucu olacak bir günde toplu halledin. Hrr günün kıyafeti toplu hazır olursa rahat edersinz. İlk adımı siz atın evliliğinz için. Benm de eşim dağınık ama yapacak bir şey yok. Can çıkar huy çıkmaz . Bi hediye alın o da size boş olmayacaktır

Hanımefendi cinsellik için biraz mesleğinizi kullansanız...erken boşalmanın ilaçlarını bir müddet eşinize çaktırmadan verseniz farkı goruncede seni tedavi ediyordum deyip durumu anlatıp hakiki bir uzmana yonlendirseniz...

Bu sitede hiç bir bayana bu kadar kizmamistim.Kısaca her konuda kendin etmiş kendin bulmuşsun.Bir bayan ancak bu kadar kendine zarar verir.
Sonucun ne olmasını bekliyorsun ki.

Merak ettim de bu kadar yoğunluk arasında neden bebek doğurdunuz. Yani asistanlığın zor olduğunu 3-4 sene hayatı burnundan getireceklerini doktor olmadığım halde ben biliyorum. Ikincisi evliliği en kötü etkileyen sey bence cinsel yasak ve yatak Ayırma. Benim eşimde horlar eskiden tık sesine gelemezdim ama eşimin evlendikten sonra burnu kırıldı O günden beri horluyor. Ilk zamanlar zordu ama alıştım Eşler birbirine en çok aynı yatakta bağlanıyor bence.

konu sahibine yüklenilmesini anlayamadım
ayrıca bu evliliğin kurtarılabileceğini düşünüyorum
bence evlilikteki en büyük sorun cinsellik
kendi adıma konuşmam gerekirse kötü giden ya da olmayan durumlarda eşimin bütüün yaptıkları gözüme batıyor, ona karşı çok agresif oluyorum.
sizin öncelikle çözmeniz gereken konu bu. siz de doktorsunuz madem eşiniz ayrıca bir doktora gitmek istemiyor, bi şekilde sizin yardım etmeniz gerekli. siz ona tedavi ol diyorsunuz o size bişeyler yap diyor. siz eşinizin hoşlanacağı şeyler için çaba gösterin karşılığında da tedavi olması için adım atması yönünde anlaşın.
ev işlerini biraz salmanız lazım
bebeğin olduğu bir ev zaten ne kadar derli toplu olabilir, siz kndinizi bu yönde biraz telkin edin. ama eşinize de küçük görevler verebilirsiniz, çamaşır astığında söyleniyor demişsiniz. astıktan sonra gidip eşinize sarılıp gözlerine bakıp teşekkür ederim diyin öpün mesela. hani bu evde sen de yaşıyosun bu senin görevin demekten çok daha etkili olur diye düşünüyorum. erkekler pavlov un köpeği gibi pekiştireçlerle çok kolay eğitilebiliyorlar bana kalırsa :)
horlama için burun bantlarından alın eşinize ama yataklarınızı ayırmayın. bebek olmasa kulaklık takın derdim ama ağlarsa duymazsınız.
ben de üniversite personeliyim eşim de uzun zaman işsiz kaldı ve lise mezunu
ilk başta hocalarım arkadaşlarım ile aynı ortama girmeyi hiç istemedi
ben de zorlamadım, ortak konuşacak bişeyim yok dedi haklıydı da.
yavaş yavaş alıştırma turlarımız oldu
mesela önce belirlediğim bazı arkadaşlarımla birebir tanıştırdım.
ilk başta skıntı oldu bira sıkılıyordu falan
ama zamanla konuşacak konular oldu ve ben her konuşmada eşimi dahil ettim, mesela iş ile ilgili bir şeyden bahsediliyorsa hemen araya girdim o yabancı kalmasın diye bir background bilgi verdim. konuşmaları hep benim üzerimden ona kaydırdım. şimdi işyerime de rahatça geliyor herkesle iletişim de kuruyor.
tez ben de yazıyorum. çok zor bi süreç evet. eşiniz bunun farkında olmayabilir, sizin için neden önemli olduğunu anlatmalısınız. bu süreçte en büyük desteği ondan beklediğinizi söyleyin..

çok uzattım, bir bebek ve anladığım kadarıyla uzun bir ilişkiniz var. eşinizin yontulabileceğini düşünüyorum sizin ekstra çabanız ile.

sanırım hatayı burada yapıyorsunuz. bence kötü olmanıza sebep bunlar.
biraz daha sakin , anlayışlı, güler yüzlü olmayı deneseniz. belki ondan sonra değişir her şey. eşinizin ne kadar iyi kalpli birisi olduğunu siz söylüyorsunuz. cinselliği de bitirmişsiniz. bu başlı başına hata

Günaydın canim
Önce psikolojik destek almalisin
Siz psikolojik destek alın
Eşiniz sizden değişimi görünce
Ufaktan kendi düzelme ye başlayacaktır
Cinsel likte tütün herşeyde
Ev için 15 günden haftada 2 güne çek temizlikciyi
Maddi olarak durumunu vardır diye düşünüyorum
Yada dadinin zamanı kalıyorsa çocuğunuz öyle huysuz değilse
Dadı ya teklif edin ütü çamaşır bulaşık gibi
Parasini artırın
Yoksa siz daha çok yipranirsiniz

K bakmayın ben eşinizden cok sizde kabahat buldum. Bence hazıe olmadan evlenmişsiniz. Evet işle evlilik hele hele bebiş olduktan sonra daha zor olur kabul ama madem okumaya devam etmek gibi bi niyetiniz vardı eğitimle alakalı işlerinizi bitirdikden sonra bebek düşüncektiniz. Hadi hepsini gectim eşiniz bence elinden geleni yapıyo bi erkek için özellikle komutan bi erkek için ne kadar zor olmayı dışarda sayılan tüm işleri ayağına getirilen biriyken eve gelip ev işlerinin ucundan tutmak ütüsünü yapmak. K bakmayın ama siz kızınız büyüyene kadar daha cok fedakarlık yapmalısınız.
Eve gelen yardımcınız haftada bi gelsin yetişemiyorsanız eşinizle ve kızınızla daha fazla vakit gecirmelisiniz yoksa ilerisi pek hoş görünmüyo.
Bitirmek en basiti
Zor olan kalıp mücadele etmek yeniden evliliğinizi ayağa kaldırmak.

Agzina saglik ...

Kk kadinlari yine kariyer sahibi basarili kadini cekememis bakiyorum da ... doktor oldugun icin kiskanilmissin konu sahibesi o tip yorumlari hic sallama bence. Insanlarin egitimsizlik kompleksinden kaynakli alinganliklari...

Bence sen hayatinin hatasini yapmissin. O adamla omur gecmez ve bu tip bi evlilik cocuklara da zarar. Nerden mi biliyorum ? Kendimden... annem babami bosadi bu tip seylerden dolayi bizimkinde ekstra aldatma da vardi. o derece kompleksli bi adam herseyden once sizi curutur ve cocugunuzun mutlu olmasi icin once sizin mutlu olmaniz gerekir. Hayatinizi mahvetmeyin derim. Ha yine cabalayin sonuna kadar ama olmadigina kanaat getirdiginiz yerde tekmeyi basin gitsin.

Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bence cinsellik sorunu cozulurse evliliginizde yuzde 50 oranda iyilesme saglanir iddia ediyorum. ama erken bosalmasindan sogudugunuza gore zaten sizin de esinize duydugunuz ask bitmis olabilir diye dusunuyorum. Bence bunu sorgulamalisiniz.

Bir de boklu barsaktan tiksinmeniz son derece dogal. Doktorlara igrenme gudusunu bertaraf edici ozel bi egitim vermiyolar sonucta. Hicbi doktorun da immm barsak alirim bi dal diyerek olaya yaklasabilcegini sanmiyorum. Doktor oldugunuz insan oldugunuz gercegini gizlemez... son derece dogal..

Sozun ozu kendinizi mutlu hissedeceginiz herhangi bisey yapin...ama yapin. Cunku siz de cabasizsiniz.

Son düzenleme:
Canım cinsellikle ilgili hic araştırma yapmadin mi geciktirici falan kullanır bi çözüm bulursunuz..ev isi hallolur hic düşünme al haftada bir temizlikçi..işlerinden dolayı gergin komutanlar sen ona daha pollyanna olmalisin benimkide asker ordan biliyorum..ama evliliğin kurtulur yeterki isteyin

2015'in en ruhsuz mesajı bu olsa gerek.
İnsanı sevgisizleştiren ve iki parmakla halledilecek birşey diyecek kadar kötü ifade edilen bir şey olmuş çıkmış.
Gerçi sizin tarzınız bu, size de çok görmemek lazım.

Evet yorumunuzundan modern çağ insanının başka sorunları olduğunu daha net gördük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…