evliliğim, kızım ve eşim.......

Canım bütün sayfaları göz geçirdim
Öfke kontrolün patlama sebebi iletişim kuramamizliktan
Sürekli karşı tarafın istekleri önemli olup sizi umursamaması ndan kaynaklanıyor
Düşünceleriniz ve bu şekilde eşine sorun bakalım ne cvp vericeksin belki eşinizde farkında değil
Alıştım demissiniz ya aslında sizde farkında değilsiniz öyle sanıyorsunuz
Öfke patlama sebebini bu artık kendinizi kontrol edemiyorsan üzgünüm
Eşiniz bence sizi kendinden üstün gördüğü için okumaya ilgili söylenmiş
Bu türkiye de vardır kadın hiç bir zaman erkekten üstün olmamalı
Psikolojik yardım aldığını söylemişsin sevindim
Bende alıyorum ve aynen senin gibi yaptığını bende yaptım
Evet ilerleme var hiç bir söylenti kabul etmedim daha üste çıkmaya başladım
Hep ben haklıydım derdim ama öyle değilmiş
Çok konuştuğumu söyledi kimi ve düşündüm doğru dedim
Kimde çok konuşan kadını erkekler sevmez dedi oda doğruymuş
Evet ufaktan başarmak başladığımız görünce kendimle gurur duyuyorum
Senin burda paylaştığını ve patlamaların hak veriyorum sabred tedavi bitince daha da güzel olucak
Cinsel lik evliliğin merkezinin nette psikologtan dinledim
Senin yaşadığın cinsellige bende yaşadım başlarda hala devam ediyor ama artık onu da kafama takmıyorum bu yüzden kuduruk derdi bende sana küfürü yorum derdim erken bosaliyorsun derdim böyle degildi derdi aman neyse canim diyip kapattım konuyu acaba bir hastalığı var diye düşündüm bulamadım bosverdim
Eşinle konuşan ben hasta olsam uzulurum sun desen tepkisini ölçen tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler sen bağırma cagirma bak nasıl düzelme ye başlıyor bir gün değil sen kazanan kadar yap ben ufaktan kazanmaya başladım darısı senin basina:KK49::KK49:

Eşiniz çaba göstermiyor anlaşılan çok üzücü bir durum olmalı. Eşinize söylüyor musunuz bilmiyorum ama benim eşim elin adamının gazını geğirtisini çekip benim horlamamdan şikayet etse alınırım benim onlardan daha değerli olmam lazım daha çok tahammül edilmem lazım diye.

şunuda anlatayım karşı tarafı bu kadar yerdim bende masum değilim. çok çabuk patlayan ve sinirlerine hakim olamayan biriyim. gürültünün büyük kısmını yukarıda anlattığm sebeplere istinaden çok üzüldüğüm için ben çıkarıyorum doğruya doğru. alıngan ve çabuk köpüren bir türlü törpüleyemediğim pis bir huyum var. adamı idare etmeyi bilmiyorum normalde çok babacan ve iyi kalplidir.şöyle bende kendi çevremde parmakla gösterilen biriyim eşimde aynı durumdadır sayılan sevilen komutan ama eve gelice.......
Objektif olabilmene sevindim.
Hic olmazsa sen soyle diyebilirsin: senin icin ben sucluyum, benim icinde sen suclusun. Gel birlikte bi evlilik danismanina gidelim.ikimizde okumus belli mevkilete gelmis insanlariz.bunun yanlış bir tarafi olmadigini biliyoruz diyerek bir cocugu yola getirir gibi ikna ederseniz esinizle gittiğinizde cinsellik konusunun da dahil oldugu tum konulari bir bakmışsınız ki konusuyorsunuz... bence bunu deneyip sonra tekrar gözden gecirmelisiniz..

her ne olursa olsun sorunalrınızın iletişimle, sağlıklı iletişime geçmekle çözüleceğine ,nanıyorum. çünkü ne de olsa ikiniz de belli mevkilere gelmiş kafası çalışan insanlarsınız. eğer birbirinizi kaybetmek istemiyorsanız o da gayret eder sen de. evlilik terapistne gitmeye ikna edin eşinizi.

N
Ne kadar duygusuzsun..tam bir modern çağ insanı örneği :KK70:
Yoo olayi anlayamamissin asil duygular onemli, aclik susuzluk barinma sex gibi temel ihtiyaclari hallettik coktan. Mesela sanat bilim nispeten zengin cografyada ortaya cikmistir niye ilkel ihtiyaclarini tatmin eden birey baska seyleri uretime gecti. Acsan derdin yemektir ama. Duygular degil. Daha acayim mi konuyu?

2015'in en ruhsuz mesajı bu olsa gerek.
İnsanı sevgisizleştiren ve iki parmakla halledilecek birşey diyecek kadar kötü ifade edilen bir şey olmuş çıkmış.
Gerçi sizin tarzınız bu, size de çok görmemek lazım.

Evet yorumunuzundan modern çağ insanının başka sorunları olduğunu daha net gördük..
Sevgi esittir sex olarak goruyosan bence senin duygularini tahlil etmen lazim. Ya da benim yazdiklarimi idrak edememissin. Ben evlilikteki mutlulugu sadece cinsellige baglayan birine ya birak simdi derdimiz o mu bir suru sey muhim diyorum. Anlayabiliyo musun? Size gore vajinismuslu kadinlari kocalari kapiya atsin o zaman

Tarzimi begenmiyosan da engelle gec ben sevmedigimi oyle yapiyorum mesajina sikayet yorumu atmiyorum

Son düzenleme:
Erken boşalma sorunu olsa bile evlilikte cinsel munasebetin devam ettirilmesi gerekir gönül bağının devamı açısından.
Duygusal uzaklik da olmasin diye

Sevgi esittir sex olarak goruyosan bence senin duygularini tahlil etmen lazim. Ya da benim yazdiklarimi idrak edememissin. Ben evlilikteki mutlulugu sadece cinsellige baglayan birine ya birak simdi derdimiz o mu bir suru sey muhim diyorum. Anlayabiliyo musun? Size gore vajinismuslu kadinlari kocalari kapiya atsin o zaman

Tarzimi begenmiyosan da engelle gec ben sevmedigimi oyle yapiyorum mesajina sikayet yorumu atmiyorum

Gerçekten aydınlandım şu anda, teşekkürler :KK70::KK70::KK70:
Sizin Kib'leriniz meşhurdur, bunu da dipnot düşelim lütfen :KK70:

Bence baştan iletişimsizlik var. Bir de benim dediğim daha doğru konusu. Bazı şeyler cidden çok rahatsız edici durumda ama birbirinizi anlamayı başarsanız sorunlar çözülecek gibi. Zıtlaşma da var gibi sanki biraz. Frekansı tutturuna kadar ona gerçekten ulaşmak için farlı yollar dene istersen. Çünkü onu seviyorsun gibi hala. Umarım herşey yoluna girer

Gerçekten aydınlandım şu anda, teşekkürler :KK70::KK70::KK70:
Sizin Kib'leriniz meşhurdur, bunu da dipnot düşelim lütfen :KK70:
Forumda benim kadar az kib yapan yoktur heralde. Kib yapmadan once de uyaracak kadar nazigimdir. Ben sana kib yap demedim kiblik mesaj yazmadim ki yapsan nolacak. Beni engelle mesajlarimi gorme uslubun agir diye aglamana gerek yok dedim. Daha acayim mi? Hem her mesajimi takip ediyosun hem begenmiyosun sikayetcisin bir de kahkahalar atiyosun. Iyi misin?

Babalik gorevini yapiyor ama esine karsi gorevini yapmiyor.Meslegi cok stresli.Sizin mesleginiz maddi olarak ondan daha ustte bence o yuzden daha fazla yukselmenizi istemiyor.Bence duzenli olarak terapiste gitmeniz sart yoksa yurumez bu evlilik

Forumda benim kadar az kib yapan yoktur heralde. Kib yapmadan once de uyaracak kadar nazigimdir. Ben sana kib yap demedim kiblik mesaj yazmadim ki yapsan nolacak. Beni engelle mesajlarimi gorme uslubun agir diye aglamana gerek yok dedim. Daha acayim mi? Hem her mesajimi takip ediyosun hem begenmiyosun sikayetcisin bir de kahkahalar atiyosun. Iyi misin?

Çok naziksiniz, çok iyiyim teşekkürler :KK66:
Ya siz?

Siz masturbasyon teknigi bilmiyosunuz

Zevk aldığım cinsel ilişki masturbasyon değil tercih meselesi siz masturbasyon dan hoslanirsiniz ben veya başkası hoşlanmaz veya bunun tersi olabilir suda olabilir eşim beni bu konu da tatmin ettiği için masturbasyon öğrenme ihtiyacı duymamış ta olabilirim bu benim dusuncem

Ya eşimin dedikleride yenilir yutulur cinsten değil dün akşam ki sözleri çok kırdı beni ce sabah annemin evine geldim çok yoruldum sonu nolur bilmiyorum ama gerçekten bittimntükendim.

Üzülerek söylüyorum sizin evlilikten pek hayır çıkmaz gibi. Okurken şöyle bir his uyandı bende; bir evlilikte olması gereken (sevgi, saygı, ilgi, CİNSELLİK, anlayış, aile bağları, bağlılık, vs ) hiç bişey yok, ama olmaması gereken (hor görme, aşağılama, ayrışma, yabancılaşma, vs) her şey var. Yine de umarım düzeltebilirsiniz. Yalnız hayat bir tarafından akıp gidiyor hatırlatayım, tabi gençliğiniz de...

X