Bosuna davul bile dengi dengine dememis atalarimiz.
Siz bir doktorsunuz, size kompleks yapacak, basiniza ev isleri yikacak bir adam degil; destek olacak, tezinizi bildigi icin anlayisli olacak, cocukta da, ev temizlgiinde de yardimci olacak biri gerekir. Zaten streslisiniz, sizi el ustunde tutacak, sevecek birine ihtiyaciniz var. Madem komplekse girecekti doktor kadinla evlenmeyeymis???
Ben de doktora teziyleyim, bazen oturup stresten oturdugum koltukta aglayasim geliyor. Ev isi falan da ugrasmiyorum zaten, sadece kendime yemek yapiyorum ona bile halim olmuyor bazen.
Hem ev, hem is , nobet paralanirsiniz. Orta islerini yapacak kadin tutun oncelikle yemek de yapsin derim, en azindan o meselelerin stresi ustunuzden kalkar.
Bu kadar berbat bir evliliginiz olmasina inanamiyorum, akilli bir insana benziyorsunuz hic mi taniyamadiniz evlenmeden once?
Bence oncelikle tezinize odaklanin. Su anda en onemli sey o, onun icin yorgunluk seviyenizi azaltmaya calisin.Ders calismak icin optimal ortami yaratin derim.
Heriften bir yol olmaz zaten, onu kafaya takip strese girmeyin, tezi dusunun.
Ha, bu isten size bir yol olur mu yorum yapmicam. Lakin sizin iliskiniz bitmis. Sizin yerinizde olsam, metreslerine ev acan 50lik kart zamparalarin hayat stilini edinirdim herhalde. Anlastigim , sevdigim, deger veren bir sevgili bulur sevgiyi onda arardim, kizim da babasindan ayrilmasin diye bosanmazdim. Burdaki kadinlar beni taslamasinlar, erkeklerin hep yaptigi bir sey bu, duzen bozulmasin, cocuklar uzulmesin diye bosanmamak, hem cocuklarina ilgi gostermek hem de sevdigine gitmek........bir kere de kadinlar yapsin bu modeli ne olacak, kadinlarin cani yok mu?