Evliliğim için 35 kilo

Slm canlar regl olucam gram veremiyorum şişim almış görünüyorum ama almadim regl şişligi biliyorum
Bende bu hafta regl dim canım regl olmadan bir kaç gün önce her gün kilom artıyordu bu gün son günüm eksilmeye başladım ama benim anlamadığım regl döneminde de diyeti hiç bozmadım daha fazla eksik çıkmam gerek diye bekliyordum

@burhan kavga etme sirazi bizde cok kötüyüm basim agriyor benim este ben ailesi olarak görmüyor bir yorum yapsam kıyamet kopariyor cok sacma geliyor kendisi benim aile hakkinda yapinca biseyy yok ve kavga cok kötü oldu ben bebek derdindeyim ben benim durum biliyorsun dedim icme ilaci tup bebek yapilacak didim yaptirmaaa her acıyı ceken benim inan hakkimi helal edesim gelmiyor icimm cok aciyor cok kırıldımm zayıf olsaydim bunlar olmazdi ama zayiflicagimm kadin olmak ne kaa zormuş kadin yemek yspar bulasik yikar kadin cocuk doğurur kadin evin bekçisi kadin bakimli kadin kadin kadin.... bu erkekleri esimi hic anlayamadimm taniyamiyorumm istersen 40yil evli ol bir suru huyy çıkıyor katlanamiyorum kavga li olmayi hic sevmiyorum konuşarak bi cozume ulaşamıyorum konuyu kapatmayi tercihh eder benim odunn kocaa...

Merhaba kızlar akşamdan beri geçmiş sayfaları okuyorum, benimde zayıflama sırasında arkadaşa ihtiyacım var sizleri kiloma yakın buldumkendimden bahsedeyim yarın iki hafta oluyor sağlıklı beslenme surecimde

kimyayas .!.:
6 aylık bir bebegim var emziriyorum ama benim metabolizma yavaş pko var usul usul kilolardan kurtulalim inşallah
Allah anali babali buyutsun.benimde ayni metobolizmam yavas calisiyor hatta bundan bi buçuk hafta once bagirsaklarim iyi calisiyordu sindi durdu kilo gr zorr gidiyorrr napalim bu da bizim sorunumuz ama verelimde yavas yavas verelim dimi..

Erkeklerin geneli böyle
Aldırma. Sen zayıflamaya çalış.

Günaydınlar,
Herkese mutlu, sağlıklı ve kilo verilmiş haftalar diliyorum. Yazılanları okudum da BitmeyenUmidim sıkma canını erkekler işte herzaman bi odunluk yapıyorlar emin ol ve yalnız değilsin. Benim eşimde haftasonu el dokuması paspasla banyo paspasını makineye attı boya çıkarır o öyle yıkanmaz dediğim halde ve sonuç pudra rengi bayo paspası saçma sapan bi renkte. El dokuması paspasta ise beyaz yerler kırmızı bir ton söylendim üzerine bile almadı birde inada demez mi böyle rengi daha güzel oldu diye

Selam kızlar hafta sonu yatılı misafirim vardı. Arkadaşımın doğumgünüydü ama az yedim. Bugün hareketli bi gün olacak benim için ev battı çünkü.

L Lucresiia amannn evde tip oynuyoruz valla epeyy konusmayi dusunmuyorum ahha bayramda geliyy kendisi dusunsun ohh bee sesiszlik nidimm beyimizin cani nasil isterse uyle yapsinn.kiz ben kilo veriyim tekk bu haftda ibre takili durmaz inş cunku ac kaldim yaa

Battimi yani temizlikmi diyinn
Evet ya hem dağıldı hem kirlendi oturma odasında yatak yorgan açılınca toz oldu bi de çerez falan yediler fıstıkların tozları dökülmüş yerlere. Şimdi biraz dinlenip yemek yapıcam. Bqkalım çarşambaya inşallah kilo vermiş olurum. Geçmiş olsun ya bu havalar fena çok terliyorum bende sonra hastalanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…