Evliliğim için 35 kilo

Bende dogumdan sonra 103 kiloydum kasimda başladım rejime burak basla derken son durum 91 cok şükür bunada buda cok ama napalim 80 olsam yeter

Günaydınlar kızlar.
Keyifler gayet güzel maşallah
Sizlere bir önerim olacak. Şuan konu başlığı evliliğim için 35 kilo ya acaba konu ismi değiştirilebiliyorsa bunu kendim için 35 yapalım mı? Çünkü şuan herşeyi kendimiz için yapıyoruz.
Evliliğimiz için yapılsa kocalarımızda bizimle birlikte hareket eder sağlıklı beslenmek ve bize uyum sağlamak adına. Ama bence çoğumuzun ki dilediğini yiyor. Şimdi eşimin günahını da almak istemem mümkün olduğunca yanımda bişey yemiyor ama dediğim gibi biz bu diyeti kendimiz için kendi beden güzelliğimiz ve sağlığımız için yapıyoruz. Yanılıyor muyum?

Aysem25 aferin sana ablam dön tabi Meraklandirma bizi kız tam gaz devam bes kilo bile cok fark ediyor herkes zayiflamis sin demeye basladi cok hosuma gidiyor seviyorum hepinizi kizlarrrr
Bak ne kadar güzel yaa, zaten 3 ay sıksak dişimizi eski günlerimize dönücez.

Aysem25 aferin sana ablam dön tabi Meraklandirma bizi kız tam gaz devam bes kilo bile cok fark ediyor herkes zayiflamis sin demeye basladi cok hosuma gidiyor seviyorum hepinizi kizlarrrr

Çok teşekkür ederimm evett bi 3 4 ay dişimizi sıksak gerçekten cok guzel olacakk

Konu başlığını değiştiremiyoruz malesef. Onun için bunun için kendim için gidecek bu kilolar

Bizimki de diyo ki 40 yasina geldin bosver sal gitsin ben de 40 degilim 38 im diyorum 60 yasindakinden farkın yok ki diyo
Bugun yigenlerim bizde kizlar ideal kilom 51 mis dedim 4 kisi hep bi agizdan kahkayi patlattilar kimse inanmiyor
Ustelik hamur kizarttik bi lokma bile yemedim carsambalari yiyorum dedim..
Kimse inanmiyo ama bu sefer yari yolda 70 llerde birakmicam tartida 50 yi gorucem
Gulsunler bakalim son gulen iyi guler diyorum

OTE="kedikedi84, post: 47719658, member: 73923"]En iyisini yapıyosun canım sen çok istikrarlısın ve başaracaksın. Kilo koruma yaparak en azından arada kilo vermen durunca 1-2 hafta moral bozukluğun olmaz. Ben 85 kilo olunca çocuk çalışmalarına başlamaya karar verdim ki bu da 2 ayım var demek zaten ilk aydan hamile kalamam heralde devam edicem tahminim 75 te falan Allah kısmet ederse daha rahat olur.[/QUOTE]
İnşallah olur bebisin canim.bende ovulasyon takibi yapiyorum ama calisma yokk ne zaman tamamm bugun ozaman hep kavga bi engel cikiyorr yoruldum sanki hep ben gayret edecem eziyet cekecem var bunda da bi hayirr öyle hayallerim yıkılıyor bu ayda simdiden umidim yok calisma yok bebek yokk. Zamanimi var bekin ne diyimm.bekleme bebisin oluyosa sana tavsiyem yine diyetine devam et tek bebisin olsundaa bunu diyorum sana o kadar sabirsizlaniyorumki dayanacak gicum kalmıyor kavga edilecek ogunumu buluyor bi engel işte

Slm canlar regl olucam gram veremiyorum şişim almış görünüyorum ama almadim regl şişligi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…