- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.761
Canım tekrar hoş geldin bende düğün için 100 den 87 kiloya düşmüştüm ama sen çok ince duruyorsun boyun uzun ne güzelEki Görüntüle 1872419 dün evlilik yıldönümümüzdü fotoları karıstırırken baya inceledim kendimi benım 86 kilo halim 100 den düşmüştüm düğün için sabah aksam 6 km yürüyordum.
Coook guzelsin...Eki Görüntüle 1872419 dün evlilik yıldönümümüzdü fotoları karıstırırken baya inceledim kendimi benım 86 kilo halim 100 den düşmüştüm düğün için sabah aksam 6 km yürüyordum.
Bak ne kadar güzel yaa, zaten 3 ay sıksak dişimizi eski günlerimize dönücez.Eki Görüntüle 1872419 dün evlilik yıldönümümüzdü fotoları karıstırırken baya inceledim kendimi benım 86 kilo halim 100 den düşmüştüm düğün için sabah aksam 6 km yürüyordum.
kizzz Burhan kod adli ayşe alemsin vallamemnun olduk bu arada msj yazarkende düşündüm pot kirmayalim kizin adi ya gercekten burhansa diye kop kopppHe he he....beni de guldurdun canim ya gercekten cok kotu yani ne alaka
Burhan kod adli tontis
Aysem25 aferin sana ablam dön tabi Meraklandirma bizi kız tam gaz devam bes kilo bile cok fark ediyor herkes zayiflamis sin demeye basladi cok hosuma gidiyor seviyorum hepinizi kizlarrrr
Bak ne kadar güzel yaa, zaten 3 ay sıksak dişimizi eski günlerimize dönücez.
Aysem25 aferin sana ablam dön tabi Meraklandirma bizi kız tam gaz devam bes kilo bile cok fark ediyor herkes zayiflamis sin demeye basladi cok hosuma gidiyor seviyorum hepinizi kizlarrrr
Konu başlığını değiştiremiyoruz malesef. Onun için bunun için kendim için gidecek bu kilolarGünaydınlar kızlar.
Keyifler gayet güzel maşallah
Sizlere bir önerim olacak. Şuan konu başlığı evliliğim için 35 kilo ya acaba konu ismi değiştirilebiliyorsa bunu kendim için 35 yapalım mı? Çünkü şuan herşeyi kendimiz için yapıyoruz.
Evliliğimiz için yapılsa kocalarımızda bizimle birlikte hareket eder sağlıklı beslenmek ve bize uyum sağlamak adına. Ama bence çoğumuzun ki dilediğini yiyor. Şimdi eşimin günahını da almak istemem mümkün olduğunca yanımda bişey yemiyor ama dediğim gibi biz bu diyeti kendimiz için kendi beden güzelliğimiz ve sağlığımız için yapıyoruz. Yanılıyor muyum?
Konu başlığıni Mune isimli site yöneticisine mesaj atıp istediğin gibi değiştirebilirsinizKonu başlığını değiştiremiyoruz malesef. Onun için bunun için kendim için gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?