- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.741
Hem var hem yokk var var da bide ben dogurabilseydim:) gönüllü anneyim bi kizim bi oglum varr kilo verip4 tüp bebek yaptiracagim eylul ekim gibi inş dua edin..
Bende annemden ilkkez afferin aldim kizz bu ara cekilmisin diyor :))) ben önce anlamadım zayiflamissin didi insddevamı gelirKızlar hepinize günaydın. Bu hafta nedense biraz uykusuz hissediyorum sabahları ki normalde ben pek uykusuzluk yaşamam da. Diyetin etkisi olabilir mi acaba? Bu arada her gören Lucresiia çook zayıflamışsın diyor ben havalara uçuyorum
Liste çok güzel olmuş canım eline sağlık bu hafta regl den dolayı sabit çıktım ama haftaya yine ekside olurum inşallah. . Kilo veren arkadaşlarım Tebrikler nice eksilere inşallahEki Görüntüle 1872193 Selam kızlar tabloyu beğenmeniz çok sevindim. Yüksel ve kömür gözlümü güncelledim
Bende annemden ilkkez afferin aldim kizz bu ara cekilmisin diyor :))) ben önce anlamadım zayiflamissin didi insddevamı gelir
En iyisini yapıyosun canım sen çok istikrarlısın ve başaracaksın. Kilo koruma yaparak en azından arada kilo vermen durunca 1-2 hafta moral bozukluğun olmaz. Ben 85 kilo olunca çocuk çalışmalarına başlamaya karar verdim ki bu da 2 ayım var demek zaten ilk aydan hamile kalamam heralde devam edicem tahminim 75 te falan Allah kısmet ederse daha rahat olur.Iyi aksamlar kizlar...
Ideal kilom 51 mis 100 kiloyduk 49
kilocuk verilmesi gereken kilo
Bu sefer sonuna kadar gidicem insallah...
O yuzden arastirma ve diyet tecrubelerime gore
Her on kiloda bir iki hafta mola vericem ama molada kilo almak yok buraya tarti bildirimimi yapicam
Hem metebolizmami canlandirmak hem diyet surecinden sikilmamak hem de kilo korumayi ogrenmek amacli...
Bu kiloya üç yilda ulastim uc ayda vermek istemiyorum artik. bu sefer olucak hissediyorum
Yuppiii kilonu söyle hemen tabloya yazayım. Çok sevindim bak bende kilo aldım. Ne olacak vericek tekrar hoşgeldinSelam canlarr ben geldim ee tabi kilo alıp geldimyeniden baslıyorum beni m e rak ettiğiniz için size cok tesekkür ederim 15 20 günde 2 kilo falan almısım 3 ay once aldıgım gıysı ler gelmıyor pes etmemeliyim etme ye cem sizleri seviyorum can'sınız
Cok tesekkur ederim canimEn iyisini yapıyosun canım sen çok istikrarlısın ve başaracaksın. Kilo koruma yaparak en azından arada kilo vermen durunca 1-2 hafta moral bozukluğun olmaz. Ben 85 kilo olunca çocuk çalışmalarına başlamaya karar verdim ki bu da 2 ayım var demek zaten ilk aydan hamile kalamam heralde devam edicem tahminim 75 te falan Allah kısmet ederse daha rahat olur.
Nerdesin bacim ya oldum meraktan bugun ablama bile bahsettim sendenSelam canlarr ben geldim ee tabi kilo alıp geldimyeniden baslıyorum beni m e rak ettiğiniz için size cok tesekkür ederim 15 20 günde 2 kilo falan almısım 3 ay once aldıgım gıysı ler gelmıyor pes etmemeliyim etme ye cem sizleri seviyorum can'sınız
Yuppiii kilonu söyle hemen tabloya yazayım. Çok sevindim bak bende kilo aldım. Ne olacak vericek tekrar hoşgeldin
Nerdesin bacim ya oldum meraktan bugun ablama bile bahsettim senden
VAzgecmeyenler kazanir burdasin artik gecmise bakma
Boyunuz uzun biz napalim 80 bile olsan fistik olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?