Evliliğim için 35 kilo

Kızlar hepinize günaydın. Bu hafta nedense biraz uykusuz hissediyorum sabahları ki normalde ben pek uykusuzluk yaşamam da. Diyetin etkisi olabilir mi acaba? Bu arada her gören Lucresiia çook zayıflamışsın diyor ben havalara uçuyorum

Hem var hem yokk var var da bide ben dogurabilseydim:) gönüllü anneyim bi kizim bi oglum varr kilo verip4 tüp bebek yaptiracagim eylul ekim gibi inş dua edin..

Seni takdir ettim canım harikasın. İnşallah 9 ay karnında taşıyabileceğin emzirebileceğin kardeşler gelir evlatlarına. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin

UOTE="Lucresiia, post: 47710051, member: 683823"]Seni takdir ettim canım harikasın. İnşallah 9 ay karnında taşıyabileceğin emzirebileceğin kardeşler gelir evlatlarına. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin[/QUOTE]
Aminnn canim utandirmayin beni ins layikiyla anne olurum rabbim hepimizin gonlune gore versin...

Bende annemden ilkkez afferin aldim kizz bu ara cekilmisin diyor :))) ben önce anlamadım zayiflamissin didi insddevamı gelir

@ayşem25 bak yeniden bi tablo yaptım hadi sıfırdan başla. Belki bize sürpriz yaparsın.

Eki Görüntüle 1872193 Selam kızlar tabloyu beğenmeniz çok sevindim. Yüksel ve kömür gözlümü güncelledim
Liste çok güzel olmuş canım eline sağlık bu hafta regl den dolayı sabit çıktım ama haftaya yine ekside olurum inşallah. . Kilo veren arkadaşlarım Tebrikler nice eksilere inşallah

Bende annemden ilkkez afferin aldim kizz bu ara cekilmisin diyor :))) ben önce anlamadım zayiflamissin didi insddevamı gelir

Valla bende bu aralar övgülere doyamadım. Uzun zamandır görmediğim birilerini görmeyi bekliyorum onlar daha iyi anlarlar diye
Diyete başlamadan önce arkadaşımla görüşmüştüm yarın buluşacağım bakalım farkedecek mi

Menu
Sabah 10 da iki lokma omlet ve bi domates
16:30 bi Nescafe
Akşam:18:00 de et kavurmasi bi biber dolma yogurt bi kesilmis karpuz
3lt su 4.5 saat bahcede calistim
(21:00 da belkim küçük bi haslanmis misir yiyebilim)

Bende yazayım sabah geç kalktığım için öğlen yemek yemedim
Sabah 1 beyaz peynirli tost 1 yumurta
Akşam:barbunya yoğurt 1 dilim ekmek

Iyi aksamlar kizlar...
Ideal kilom 51 mis 100 kiloyduk 49
kilocuk verilmesi gereken kilo
Bu sefer sonuna kadar gidicem insallah...
O yuzden arastirma ve diyet tecrubelerime gore
Her on kiloda bir iki hafta mola vericem ama molada kilo almak yok buraya tarti bildirimimi yapicam
Hem metebolizmami canlandirmak hem diyet surecinden sikilmamak hem de kilo korumayi ogrenmek amacli...
Bu kiloya üç yilda ulastim uc ayda vermek istemiyorum artik. bu sefer olucak hissediyorum

En iyisini yapıyosun canım sen çok istikrarlısın ve başaracaksın. Kilo koruma yaparak en azından arada kilo vermen durunca 1-2 hafta moral bozukluğun olmaz. Ben 85 kilo olunca çocuk çalışmalarına başlamaya karar verdim ki bu da 2 ayım var demek zaten ilk aydan hamile kalamam heralde devam edicem tahminim 75 te falan Allah kısmet ederse daha rahat olur.

Bu günkü menü
Kahvaltı 55 gr ekmek ik haşlama yumurta 30 gr peynir bir çay kaşığı reçel yarım domates
Öğlen 1.5 şeftali 6 badem
Arada bir tatlı kaşığı şeker ilavesiz sarelle
Akşam yağsız kabak mücver bir kase çorba biraz yoğurt

Yuppiii kilonu söyle hemen tabloya yazayım. Çok sevindim bak bende kilo aldım. Ne olacak vericek tekrar hoşgeldin

Cok tesekkur ederim canim
Bence de 1.70 boyun var gereksiz yere sikinti yapiyosunuz bi on kilo verseniz fistik gibi olursunuz dedigin 85 te baslarsin gerisi Rabbimize kalmis
Yani bebek olduktan sonra da tartilirsin yine bilincli devam edersin

Nerdesin bacim ya oldum meraktan bugun ablama bile bahsettim senden
VAzgecmeyenler kazanir burdasin artik gecmise bakma
Boyunuz uzun biz napalim 80 bile olsan fistik olursun

Nerdesin bacim ya oldum meraktan bugun ablama bile bahsettim senden
VAzgecmeyenler kazanir burdasin artik gecmise bakma
Boyunuz uzun biz napalim 80 bile olsan fistik olursun

Canımmm benım cook teşekkür ederimmm Allahıma cok sukur ki sizlerle karşılaştırdı canlarımmmm benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…