Evliliğim için 35 kilo

Kızlar hadi bakalım gelsin kilolar.

kedikedi84 cimm kilom 81 .....13 temmuzda baslamisim 17 ağustos. 1ayy 4gun toplam 4 kilo gitmiş yuhh bana.. yani iki ay sonucu ddegil...
Ayyy bayrama az kaldi bayram hedefime odaklanimm
Evittt diger arkadaslarda durum ne acepp hadi kizla bu saatte tartilacak degilsiniz yaa hadi yazn kizlaa fazla bile olsa korkularimizla yuzlesecegiz

kedikedi84 sana katiliyorum artik bahane uretmiyelim özellikle bennn artik yarisalimm haftanin birincisi bugun kutluyalim haftada bi kilo olsun verelim yahu yarimda olsa yine iyi. Bu bize iyi motovasyon olur hem istek artsin dimi yahuuu.valla burhancim tebriki edim iki aya yakin 8 kg verdim böyle devammmm süper. .... darisi bizlerei 8-10 15 kilolari verdik doye burda yazalim inş.

Kilon yazdim yine kilin çıkmış Ayyyyyy bu telefondaa S Suna2222
önemli deil cnm hoşbulduk cnm evliyim ikiz gebelik geçirdim 3 cocugum var ilkinde manken gibiydim tabi:) kiloarı takıntı yapmayalım hedef bayram değil de 2 ay sürede 8-9 kilo vermek inşallah :)

Miyav_su ben kullaniyorum ilaco sindiyece bulantim cok oldu ozellikle sabahlari aksamlarida korkudan ilac dokunmasin diye yedigim oldu.
Ben ekmek sekeri unu hayatimdan cikardim hakiki tereyag ve hakiki zeytinyağı kullanıyorum yemeklerimde abur cuburum olmaz sadece dondurmaya zaafim var onuda kendimi frenliyorum bi yk yiyorum iki haftada falan .Spor yürüyüş yapiyodum halsizlik ten cikamiyodum ama sindi iyiyim yapicam haftada üç gun bahcede calisiyok 4-5-8saat organik sebzeler yetistiriyom yiyorum yani. Normalde iki ogun yiyodum ilac yuzunde sabah erken yiyorum oglen yogurt yada yumurta yiyom aksamda 6 sonra yemiyon son iki haftadir uyguluyom böyle istee yavas yavas beslenme aliskanligim degisti artik rayina oturuyor

önemli deil cnm hoşbulduk cnm evliyim ikiz gebelik geçirdim 3 cocugum var ilkinde manken gibiydim tabi:) kiloarı takıntı yapmayalım hedef bayram değil de 2 ay sürede 8-9 kilo vermek inşallah :)
Ayy allah bagislasin evlatlarini .ayyy kiz takinti degilde bayramda 78 oluyum artik yedili rakamlari bi goruyum istiyom biraz da catlatacagim insanlarda varr:)))

Hoşgeldin aramıza Çarşamba günleri kilo bildirimi yapıyoruz 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayanı Çarşamba günü yaptığımız listeden çıkartıyoruz. Tabii buraya yazma o zaman demek değil sadece listede olmazsın. Azimli bol kilo vermeli günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…