Evliliğim için 35 kilo

Ben bekar evınde bir arkadasımla kalıyordum özgürlüğüm falan her yönden rahattı sımdı ıse sorumluluklarım fazla yorucu hem iş hem ev cok yoruluyorum eşimin ise benı anlamaması benden mukemmelıyetçilik beklemesi beni Üzüyor yoruyor 30yaşıma kadar beklesem nolurdu.

Kizlar bugunku menum
Kahvalti: 07:30 karatay kalhvaltisi
12:00 5 findik 2 badem tavuk gogsu (haslanmis) yogurt
16:15 6 findik 4 badem 3 kofte salata

Bu saatten sonra bir sey yemicem diye karar vermistim. Neden boyle oluyor bilmiyorm ama yanimda yemek yenince dayanamiyorum. Sabret dedim kendi kendime keki gorunce kendimi kaybettim biranda. 3 dlm yedim. Kizlar bide saat 18 gibi tekrar acikmaya basladim. Ne yapmam lazim. Adetim yaklasti diyemi boyle oldum bilmiyorm Yarin yeni bir gun. Kahvaltimi bu sefer 10 gibi yapcam insallah aksam yemegimi 18 e dogru yicem. Bnm icin daha iyi olur insallah

27 yaşım 107 kgyum 1 oğluşum var 17 aylık, doğumdu sonrasıydı hiç veremedim üzerine aldım :) dün spor ile başladım sağlıklı beslenmeye ve spora
Hosgeldin canim :)) kilolarimiz yakin insAllah saglikli bir sekilde istedigimiz kiloya kavusuruz nasil bir diyet uyguluyorsun

Hosgeldin canim :)) kilolarimiz yakin insAllah saglikli bir sekilde istedigimiz kiloya kavusuruz nasil bir diyet uyguluyorsun

inş. canım, artık belli bir kalıba göre yapmamaya karar verdim, daha önce de bu şekilde verdim ,evde pişen yemeklerden az az yiyorum çoğunlukla ben yapıyorum zaten az yağlı o yüzden sorun olmuyor arada vermem durursa da şok yapacağım

Malesef o bendede var yanımda biri bişey yeyınce dayanamıyorum.yarın yenı bır gun yenı umut bızım ıcın ben verdıgım kıloyu azınsıyorum ama bu hafta geri gittim mesela ayda 4 kilo versem 10 ay sonra fitim..

Bugünkü menü
Sabah bitkisel çay
Öğle bi kase kabak yemk bi kase yogurt.kk peynir 5-6 tane cin biber
Aksam zerdacalli yogurt kuru içine bi avuç mısır gevrek kattim yogurdum eksiydi
21:00 bi salatalik dere otu maydanoz 7-8 cin biberi peynir
İki ara Türk Kahvesi ictim
Sabah akşam spor yaptim 3 lt su icildi
Yatarkende bitkisel çay icicem

Egerki karatay diyeti yapiyonsa geç saatte bi su bardağı yogurt yada ayran içme hakkin var en azindan karnin doyar yada yeşillik salatalik neym ye.ben bugun aralarda turk kahvesi ictim gerçekten tokluk hissi verdi istersen sende dene.

Oo supersın masallah guzel bi menun var kaçamaksız.

Seninde insülin direncin varmı insülin direnci bayagı zorlaştırıyor çünkü.

Hoşgeldin aramızakaç kilo ile hamile kalmıştın?
Canım sende de bazen bebek isteği ağır basıyor mu içimde bazen bi inanılmaz bi heves istek oluyor hayırlısı olsun.arkadaslarımda sen fazla kılo almazsın bebegın olsun hepsını bir verirsin diyorlar ama yınede 80 olmadan istemıyorum..bazen bebek fikri heyecanlandırıyor beni...

Canım hem evlilik hem çalışma hayatı gerçekten çok zor oluyor. İşten eve gelince dinleneyim mi, kendime mi bakayım, eşimle mi ilgileneyim, evi mi toparlayayım şaşıyordum. Zaten normal mesai bitiş saatinde bile çıkamıyodum. İşten normal mesai saati bitince çıkarsam bi gün sonra müdürümden dün erken çıktın tribi yiyodum ayyy aklıma geldi tüylerim diken diken oldu.

90 lı kilolardaydım canım hamile kaldığımda tam hatırlamıyorum ama fazla almadım 7-8 kg aldım hamileliğim boyunca
Banada herkes bunu söylüyor en fazla 10 kg alırsın yap sonra hepsını bır verırsın dıyorlar ama nerdeyse artık psikolojik destek alıcam

Evet bazen, çok çocuk düşkünü bi insan değilim hani vardır ya hep çocuğum olsun diye hayal kuranlar büyüyünce anne olucam diyenlerden değilim ama hayatın döngüsü olmadan olmuyor aileler artık çok istiyor, bende yavaş yavaş istiyorum sanki bebek bakmak ne bileyim aradaki bağ. Geçen gün açtım nasıl çocuk emzirilir onları falan izledim. Burda çocuklarla yeni doğan bebekler ile ilgili alanları girip okuyorum içim ısınıyo artık.

Zor bi yaşam hem çalısan kadın hem eş birde annelik eklenirse gerçekten zor.çok yıpranıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…