Evliliğim için 35 kilo

Mide ameliyati bile düşünüyorum esim diyor bak kendine bunu yapma araz kalirsa Boşarim bakamam sana allahım adama bak neyin derdinde
Bir ara bende düşünmüştüm eşim boşarım seni demişti vazgeçirdi iyiki vazgeçirdi Can'ım sonra instgramda bir kız vardı şuan hesabı kapalı oda ameliyat olmuş tekrardan kilo almıştı çok pişmandı ve Türkiye'nin en ünlü doktoruna olmuştu yazık ettim kendime diye yazmıştı sakın bu hatayı yapma

Bende kullanıyorum Can'ım o ilacı bıtkınlık sinirlilik herşey oluyor takma eşine benimkide aynı malesef sen sakın ilacı ve diyetini bırakma
Aaa canım dün sizin topiği okudum deli gibi spor yapıyosun di mi sen ben 1 saatin son 20 dk sını saate bakarak geçiriyorumseni okuyunca kendimden utandım. Bırakmıycam bu sefer bugün eşim iyice düzene girdin sana kişisel antrenör mü bulsak 3 saat falan spor yaparsınız dedi yuh ne diyosun ya olimpiyatlara mı katılıcam dedim, o sırada aklıma sen geldin.

Ben eşimin beni istememesi ve ertesi gün minibüsçünün istediğim yerde değil baya uzak bir yerde bırakması neden burda dediğimde biraz yürüde zayıflarsın demesinden başladım Can'ım bu spor ve sağlıklı beslenme işine iyiki başladım 56 beden 38 bedene sığıyorum artık -228 cm inceldim iyiki diyorum şuan daha çok hırslandım bayramda 66 kg görmek istiyorum ben kışın 8 saat spor yapıyordum insülin direncim 20.seviyeden 5. Seviyeye düştü bence gerek yok koça ona vereceğin parayı spor salonuna ve sağlıklı beslenme gıdaları al sebzeni, Eti'ni balığını anlıyor musun bende ara sıra sizlere bakıyorum umutsuzluğa kapılmayın sakın inan zayıflamanın verdiği mutluluğu hiçbirşey vermiyor spor konusunda destek olurum size

Tabii varsa selülitin falan da çok azaltmıştır di mi sarkma da olmamıştır, benim bacaklarım çok fena iç kısımları sarkık ve selülitli önlerde de çok selülit var. Spor yaparken o kadar çok terliyorum ki, 1 saat yürüyünce saçlarım sırılsıklam oluyo tshirtüm afedersiniz donuma kadar ıslanıyorum 1 saat sonunda çok rahatsız ediyor. Duş Alıp devam etmekte çok zor geliyo, işte bunlar hep tembellik. Yok istemiyorum zaten antrenör falan, spor salonuna yazıldığım para bile havaya gitti evde Koşu bandım var

Beden kitle indeksine göre şu an 1. Sınıf obezim.
86 kilo da fazla kilolu sınıfına girmeye başlıyorum.
72 kilo dan itibaren ise normal kilolu bir insan olacağım.
Ideal kilom 61 miş.
1.70 boyundaki herkes için geçerli.

Selülite yoktu fakat iç bacaklarım o kadar kilolu pantolonlarımın hep iç kısımları 2 haftada yırtılıyordu ben sadece yürüyüş değil ağırlık sporuda yaptım salonda çok da memunun kaldım şimdi göz lazerinden sonra yüzmeyi öğrenmeyi çok istiyorum senin iç ölçülerin kaç Can'ım bak sana önceki ölçülerimi yazayımda ağzın açık kalsın

Evet benim boyumda 1.62 98 kg iken obezdşm şuan fazla kilolu sayılıyorum

kedikedi84 ölçülerimi yazıyorum hazır ol bunlar önceki ölçülerim basen : 150 , bacaklarım : 80 ,göğüslerim : 130 ,bel : 140 , kollarım : 45 ,iç bacaklarım : 90 cm di

Yaa şok oldum vallahi
Ben de kendime iyi inceldim diyodum sen resmen üstatsın

kedikedi84 eminim ki senin ölçülerin benim ki kadar yoktur o yüzden pes etme ve ilaçlarına devam beslenmendeki karbonhidrat ve hazır gıdaları hayatından çıkarmalısın

Yaa şok oldum vallahi
Ben de kendime iyi inceldim diyodum sen resmen üstatsın
Bebeğim seninle kışın Nasıl yarıştık hatırlamıyor musun ben yürüyüş +salonda ağırlık +yüzmeye yazılmıştım da herkes yuh demişti yani boşuna yazılmamışım değil mi boşuna yapmadım hepsi bunlar içindi

Ya ben bilmiyordum böyle olduğunu
Ama var ya tebrik ederim seni gerçekten
İnşallah hedefine seneye bu zamanlar yazışırken ulaşmış olursun kuzum

kedikedi84 eminim ki senin ölçülerin benim ki kadar yoktur o yüzden pes etme ve ilaçlarına devam beslenmendeki karbonhidrat ve hazır gıdaları hayatından çıkarmalısın
Eşim uyuduğu için odadan mezurayı alamıyorum Kalksın ölçüp yazıcam merak ettim bende kaç ölçülerim hem bulunsun 5 kiloda bir onu da takip ederim motive olur.

Eşim uyuduğu için odadan mezurayı alamıyorum Kalksın ölçüp yazıcam merak ettim bende kaç ölçülerim hem bulunsun 5 kiloda bir onu da takip ederim motive olur.
Tabiki yazmalısın önemli olan tartı değil gerçekten ben şuanda m giyorum şaka gibi ablam 66 kg 42 beden oluyor ben 38-40 bedene sığıyorum inanması zor ama gercek bunlar

Ya ben bilmiyordum böyle olduğunu
Ama var ya tebrik ederim seni gerçekten
İnşallah hedefine seneye bu zamanlar yazışırken ulaşmış olursun kuzum
Seneye kalmasın hedef aralık ayı canımsın İnşallah bir daha eski halime sağlıksız haline dönmek asla istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…