- 12 Temmuz 2016
- 54
- 49
- 3
- 49
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Canım gidebilirsen diyetisyene git tabii ama dediklerine harfiyen uy, gırtlağımızı tutmadan olmuyor bu iş. Buraya yediklerini yaz hergün. Beraber başaracağız.Selam ben de aranıza yeni katıldım hanımlar 1.60 boyunda 93 kilo idim. Ramazan da herblife başladım. Bir hafta da 4 kilo verdim. Ama çok masraflı ve de bir öğün kacirdigin da yine alıyorsun. Akupunktur veya diyetisyen gitsem sizce nasıl olur. Gün boyu bilgisayarın karşısında oturmak zorundayım. Akşam yemek yapıyorum yorgun oluyorum spor yapamıyorum. Dizlerim rahatsız fazla yürüyemiyorum. Benim de kilom eşimle aramızda sorun oluyor. Hiç değilse 65 kiloya in zayıfla diyor. Yardımcı olabilir misiniz. İyi geceler.
Canım ben hiç diyetisyene gitmedim. Gidenler diyetisyene gitmişler ama sonra bırakınca almışlar çok çelişkide kaldım. İnşallah azmedip vereceğim ama sonra almam inşallah cumartesi tartılacağım bakalım hayırlısıY Yuksel0626 hos geldin bence saglikli beslenerek verirsin kilo akapunturu yaptiripta sonra diyeti birakip iki kat kilo alanlar cok duydum ama saglikli beslensen diyeti birakinca hemen kilo alma sorunu az olur herbelife gibi seyler birkinca kilo aldigini söylüyosun bence öyle şeyler kullanma metobolizma hizlandirici bitki çaylar kurler dene diyetisyene hic gittinmi gitmediyseniz ona bi gidin tahlillere göre bunyenize göre bir diyet verir...kendi sagligimiz için kilo vermemiz lazim tabiki eslerde önemli her erkek zayif kadin sever malesef bu bi gerçek ben hem kendimi hem eşimi mutlu etmek istiyorum((
Selam ben de aranıza yeni katıldım hanımlar 1.60 boyunda 93 kilo idim. Ramazan da herblife başladım. Bir hafta da 4 kilo verdim. Ama çok masraflı ve de bir öğün kacirdigin da yine alıyorsun. Akupunktur veya diyetisyen gitsem sizce nasıl olur. Gün boyu bilgisayarın karşısında oturmak zorundayım. Akşam yemek yapıyorum yorgun oluyorum spor yapamıyorum. Dizlerim rahatsız fazla yürüyemiyorum. Benim de kilom eşimle aramızda sorun oluyor. Hiç değilse 65 kiloya in zayıfla diyor. Yardımcı olabilir misiniz. İyi geceler.
Umutsuzluga dusmek yok bu son diyetimiz olcak kilomuz ayni seni rakip seciyorm bu sefer basaricagiz insallahKızlar gunaydın kahvaltımı yaptım simdi kahvemi içiyorum işe gıdecem gune bayagı enerjik basladım hadi bakalım.kızlar sizin içinizden bir seste yine olmayacak diyor mu yolum uzun ya umutsuzluğa düşmekte istemiyorum ama sanki yine yapamayacm bir yerlerde pes edecem düsüncesi cıkıyor bende ısrarla bu kez basarıcam diyorum....
merhaba sonuc ne durumda ne zaman basladiniz ... mesaja uzuldumm oyuzden sonucu merak ettmmEşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Aa bendee 101.3 kiloyum hafta hedefim 99u gormek inşallah hadi bakalım yarışalımUmutsuzluga dusmek yok bu son diyetimiz olcak kilomuz ayni seni rakip seciyorm bu sefer basaricagiz insallah
Selam ben de aranıza yeni katıldım hanımlar 1.60 boyunda 93 kilo idim. Ramazan da herblife başladım. Bir hafta da 4 kilo verdim. Ama çok masraflı ve de bir öğün kacirdigin da yine alıyorsun. Akupunktur veya diyetisyen gitsem sizce nasıl olur. Gün boyu bilgisayarın karşısında oturmak zorundayım. Akşam yemek yapıyorum yorgun oluyorum spor yapamıyorum. Dizlerim rahatsız fazla yürüyemiyorum. Benim de kilom eşimle aramızda sorun oluyor. Hiç değilse 65 kiloya in zayıfla diyor. Yardımcı olabilir misiniz. İyi geceler.
Bende varim 3Kizlar toplam kac kisiyiz sayim yapalim mi konu sahibi 1, ben 2 ...devam ettirelim bakalim kac kisiyiz bu mucadeleye kimler varr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?