Evliliğim için 35 kilo

Selam ben de aranıza yeni katıldım hanımlar 1.60 boyunda 93 kilo idim. Ramazan da herblife başladım. Bir hafta da 4 kilo verdim. Ama çok masraflı ve de bir öğün kacirdigin da yine alıyorsun. Akupunktur veya diyetisyen gitsem sizce nasıl olur. Gün boyu bilgisayarın karşısında oturmak zorundayım. Akşam yemek yapıyorum yorgun oluyorum spor yapamıyorum. Dizlerim rahatsız fazla yürüyemiyorum. Benim de kilom eşimle aramızda sorun oluyor. Hiç değilse 65 kiloya in zayıfla diyor. Yardımcı olabilir misiniz. İyi geceler.

Gunaydin kizlar ilk bildirim benden olsun 82.300 kg ins sizlerde vermissinizdir veremediysenizde uzulmeyin maratonlu hayat sindi yeni basladi herkes canlansin haydi bakalim kizlarrr zzayiflik gunler bizi bekliyor..

Ah kızlar herkesin derdi ortak çözüm belli abur cubur şeker hamur yemicez ve daha fazla hareket edicez yani biraz zorlanip terlicez istikrar karar beyinde bitcek sonra istediğimizi giycez esleriniz utancak.benimki de hem ver der hem böyle güzelsin fazla verme der ama çocuklarımız için önce kendimiz için vermemiz lazım

Canım gidebilirsen diyetisyene git tabii ama dediklerine harfiyen uy, gırtlağımızı tutmadan olmuyor bu iş. Buraya yediklerini yaz hergün. Beraber başaracağız.

Y Yuksel0626 hos geldin bence saglikli beslenerek verirsin kilo akapunturu yaptiripta sonra diyeti birakip iki kat kilo alanlar cok duydum ama saglikli beslensen diyeti birakinca hemen kilo alma sorunu az olur herbelife gibi seyler birkinca kilo aldigini söylüyosun bence öyle şeyler kullanma metobolizma hizlandirici bitki çaylar kurler dene diyetisyene hic gittinmi gitmediyseniz ona bi gidin tahlillere göre bunyenize göre bir diyet verir...kendi sagligimiz için kilo vermemiz lazim tabiki eslerde önemli her erkek zayif kadin sever malesef bu bi gerçek ben hem kendimi hem eşimi mutlu etmek istiyorum((

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım evleneli sekiz ay oldu zaten hep kiloluydum evlendiğimde 63 kiloydum ve sekiz ayın sonunda 75 i gördüm tartıda :| hedefim 55 Allah hepimize kolaylık versin

Canım ben hiç diyetisyene gitmedim. Gidenler diyetisyene gitmişler ama sonra bırakınca almışlar çok çelişkide kaldım. İnşallah azmedip vereceğim ama sonra almam inşallah cumartesi tartılacağım bakalım hayırlısı

slm kızlar bu gün tartı günü ben 104.7 çıktım bayramda 400gr artmış yediklerime göre çok değil genel olarak baktığımda ramazan başladığında 109.3 kiloydum 4.6 kg vermişim çok değil ama hiç yoktan iyidir inş daha nice eksilere diyelim hep beraber...

Merhaba,
Bende yeni başladım. Kendim için doğru yolu bulmaya çalışıyorum.
İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız.

Benim kilo sorunum yaklaşık 10 yıldır var. Şimdiye kadar 4 değişik diyetisyen denemem oldu. Hepsinde ilk başlarda çok güzel verdim. Ancak hep bir kırılım yaşadım, diyetisyeni bıraktım ve verdiğimden daha fazlasını aldım.

Akapuntur ben denemedim ancak 3 arkadaşım denedi. Otuz kilo civarı kilo verdiler ama 3 de fazlasıyla geri aldılar.

Kizlar bnde 101.1 kiloyum bayramda dayanamayip yedim malesef simdi cok zorluk cekiyorm canim habire tatli istiyor tekrardan basa donmus gibiyim ama yilmicam bu sefer basaricam insallah ekmek hamur isi seker i tamamen cikarcam bunlari yedim mi daha cok yiyesim geliyor cunku bu sefer kurban bayramina kadar zayiflamis olacam insallah

Umutsuzluga dusmek yok bu son diyetimiz olcak kilomuz ayni seni rakip seciyorm bu sefer basaricagiz insallah

merhaba sonuc ne durumda ne zaman basladiniz ... mesaja uzuldumm oyuzden sonucu merak ettmm

Suan tarcınlıı türk kahvesi yaptım içeyim spora baslıcam kosu bandımda 30-40 dk yuruycem dünde yürüyemedim bu guzel havada dısarda daha cok kalorı yakmak vardı ama yuruyecek fazla alan yok arabayla gıtmek lazım kocacık işte mecbur evde yuruycem :)
Kahvaltı
yumurta peynır zeytın dometes biber
Akşam
Kepeklı 4 5 kaşık makarna
Salata
Yogurt
Su içiyorum bol boll bide :)))

Son düzenleme:

Canım hosgeldın öncelıkle herbalıfe bırak..ama bırakınca alırsın dıye demıyorum hem masraflı demişsin hemde zaten ekmegi abur cuburu hamur işlerini falan bırak zaten gidiyor..kızlar şunu bilmemz gerekıyor diyetısyenı bırakınca aldılar akupunkturu bırakınca aldılar herbalıfe bırakınca aldılar ne yaparsak yapalım kızlar şunu önce bi bırakalım eğer ki sağlıklı beslenmeyi ilke edinmezsek ne yaparsak yapalım alırız şimdi 30 kilo verip ohh zayıfladım deyıp pasta borek ekmege tekrar dozunu kaçırarak tekrar baslarsak eee tabi ki alırız öncelikle hedefimiz kızlar sağlıklı ve dozunda beslenme...biz kılo verdık dıye yıne eskısı gıbı abur cubura pasta çörege baslayacaksak dozu olmadan dıyetısyenın ne sucu var akupunturun ne sucu var...hersey bizim elimiz de..
Eşimle dün bayagı tartıştık aramız limoni..konumuz bakım dı oda bugun body e yazılmış saçını falan kestirmiş kendince bakımlı olma yoluna girmiş.
Kızlar bu arada İnstagram da zehra bora var reklam falan yapmıyorm zaten hiç dıyette yapmadım kendısı ıle o kadar guzel fit bir vücudu var ki yedikleride o kadar az ve sağlıklı ki bi kendime bakıyorum bi ona oysa ikimizde kadınız bizim hiç bi eksiğimz yok canlanalım kilolardan kurtulalm..Yeni yılda yeni bir biz olalım
Uzun yazdım sıktıysam affolaa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…