- 30 Kasım 2014
- 284
- 58
- 48
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Canım öyle diyorsun moral düşürmeyelim diyoruz ama tartı son noktayı koyuyor. Bir hafta oldu benim. Tartı bir iniyor bir çıkıyor. Ben 94.8 ile başladım yarın sabah tartılıp sonucu görücem bakalım ne olacak kader anı.Selam kizlarrrr umut yitirmek yok..
Amac inanmak ve basarmakkkk
Ne zaman basladin cnm neler yiosun.. kg yuksek herhangi bir problemn yoksa bir haftada guzel kg vereblrsn odem atiyosun aslinda mesela ben 4kg vermistm bir haftada.. eger olmuyosa yanls yapiyo olablrsn vucudunu tanimmalisinCanım öyle diyorsun moral düşürmeyelim diyoruz ama tartı son noktayı koyuyor. Bir hafta oldu benim. Tartı bir iniyor bir çıkıyor. Ben 94.8 ile başladım yarın sabah tartılıp sonucu görücem bakalım ne olacak kader anı.
Tatlim istersen sık sık tartilma moralini bozma iki gun dikkat edip tartildigimizda az cikariz ertesi gun biraz fazla yedigimizde fazla cikariz mesala yedgimiz besinede bağlı ogun bulgur pilav yendiginde vucud su toplarmis ogun tartida arti cikar onun icin hemen moral bozmak yok tarti gunleri çarşamba günü disinda tartilmamaya çalışin motivasyonunuzu dusurmeyin.Canım öyle diyorsun moral düşürmeyelim diyoruz ama tartı son noktayı koyuyor. Bir hafta oldu benim. Tartı bir iniyor bir çıkıyor. Ben 94.8 ile başladım yarın sabah tartılıp sonucu görücem bakalım ne olacak kader anı.
Canım 1 hafta oldu aşırı yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum. Bende haşimato ve polikistik over var. Bende bu rahatsızlıklar başlamadan önce 1 haftada 3-4 kilo verebiliyordum ilk etapta ama bu sefer çok zor. Eylül de memlekete gidicez eşimin akrabaları hep ayy çok kilo almışsın dediği zaman moralim bozuluyor. Bu yüzden eylül e kadar biraz verebilsem çok mutlu olucam.Ne zaman basladin cnm neler yiosun.. kg yuksek herhangi bir problemn yoksa bir haftada guzel kg vereblrsn odem atiyosun aslinda mesela ben 4kg vermistm bir haftada.. eger olmuyosa yanls yapiyo olablrsn vucudunu tanimmalisin
Evet çok haklısın bende hergün tartıya çıkıyorum. Aslında çok yanlış ama meraklanıyorum.Tatlim istersen sık sık tartilma moralini bozma iki gun dikkat edip tartildigimizda az cikariz ertesi gun biraz fazla yedigimizde fazla cikariz mesala yedgimiz besinede bağlı ogun bulgur pilav yendiginde vucud su toplarmis ogun tartida arti cikar onun icin hemen moral bozmak yok tarti gunleri çarşamba günü disinda tartilmamaya çalışin motivasyonunuzu dusurmeyin.
Verirsin cnmmm daha cok varrrrrr inannnnn hayatindan butun cislari cikar emin ol vericeksnnnnCanım 1 hafta oldu aşırı yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum. Bende haşimato ve polikistik over var. Bende bu rahatsızlıklar başlamadan önce 1 haftada 3-4 kilo verebiliyordum ilk etapta ama bu sefer çok zor. Eylül de memlekete gidicez eşimin akrabaları hep ayy çok kilo almışsın dediği zaman moralim bozuluyor. Bu yüzden eylül e kadar biraz verebilsem çok mutlu olucam.
Bnde cikiyorum ama beni acayip gaza getiriyo.. yanls bisey yedigimdede anlamis oluyirmEvet çok haklısın bende hergün tartıya çıkıyorum. Aslında çok yanlış ama meraklanıyorum.
İnşaallah canım güzel temennilerin için teşekkür ederim. Evet çoğu zaman o cıslar o kadar güzel gözüküyor ki ama artık iyiliğimiz için onları görmeyeceğiz.Verirsin cnmmm daha cok varrrrrr inannnnn hayatindan butun cislari cikar emin ol vericeksnnnn
Ya ilk ay hic agzina surme ekmek tatli makarna pilav vsvsvs sekr atma bak nasil gidiyoo emin ol bunlar giderse gidicek kg.İnşaallah canım güzel temennilerin için teşekkür ederim. Evet çoğu zaman o cıslar o kadar güzel gözüküyor ki ama artık iyiliğimiz için onları görmeyeceğiz.
Peki canım senin özellikle kilo vermek için yaptığın birşey var mı? Spor olur yeme içme olur. Fayda gördüğün ve tavsiye edeceğin bişey meselaBnde cikiyorum ama beni acayip gaza getiriyo.. yanls bisey yedigimdede anlamis oluyirm
Evet protein agirlikli sebze destekli.. ve ben ilk ay agzima surmedm ekmek cikolta makarma pilaav hicbiri direk 9.5 verdim mayisa kadar toplam 19vermis oldm sonra bigun kacamak birgun dengele derken korudum cok yorlmstm smdi toparladm tatildi oydu buydu kendime geldim 58olucam insallah sunu bilki 69imkansizdiiiiiiPeki canım senin özellikle kilo vermek için yaptığın birşey var mı? Spor olur yeme içme olur. Fayda gördüğün ve tavsiye edeceğin bişey mesela
Evet protein agirlikli sebze destekli.. ve ben ilk ay agzima surmedm ekmek cikolta makarma pilaav hicbiri direk 9.5 verdim mayisa kadar toplam 19vermis oldm sonra bigun kacamak birgun dengele derken korudum cok yorlmstm smdi toparladm tatildi oydu buydu kendime geldim 58olucam insallah sunu bilki 69imkansizdiiiiii
Kizlar toplam kac kisiyiz sayim yapalim mi konu sahibi 1, ben 2 ...devam ettirelim bakalim kac kisiyiz bu mucadeleye kimler varr ..
Bende varim 3
Arkadaşlar bencede beraber bu yola devam edecekler Sayımı devam ettirebilir mi? Bir de kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar haydi.
Listeye bakınca gerçekten çok Başarısısız, bi arkadaş yazmıştı haklı. Bugünden itibaren gün boyunca tüm yediklerimi bir mesajda yazacağım kendimi görmek için. Neden yazmıyoruz çünkü yüzleşmek istemiyoruz.
Insallaahhh cnmmmmmm azimli olursan olur@ParteMoralll ne güzel kilo vermisin seni tebrik ediyorum inş once 7li rakami sonra6li rakami görürüm.
ocakta baslamistim canm mayisa kadar 69oldm..Ayy tam benım ıstedgım gıbı cok guzel vermıssın canım ne zman basladın mayısta 69 oldun kaç ayda...bende kurban bayramına kadar 89 hedefim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?