Evliliğim için 35 kilo

merhaba başlangıç kilonuz kaç?
ne kadar verdiniz ve ne kadar sürede?

merhaba başlangıç kilonuz kaç?
ne kadar verdiniz ve ne kadar sürede?
Canım ben şuan kilo veremiyorum ilaca ilk başladığımda 10 günde 3 kilo gitti 95 kilodan 92 ye indim ama yan etkileri yüzünden dayanamadım ilacı bıraktım. Şuan yine aynı kilodayım. İlaca tekrar başladım ama nafile ilk gösterdiği etki yok olmuş gibi üstelik ben hergün yürüyüş yapmama rağmen

ilaç almak zorunda mısınız? o ilacı ben bilmiyorum doktor mu verdi?
ben de 90 ile başladım 1.5 ay önce,şimdi 77 kiloyum.
vegan besleniyorum ve spor yapıyorum bu şekilde verdim.vegan beslenmeyi bir araştırın bence.

İlacı almak zorundayım pko yüzünden 5 ay boyunca hiç kilo verememiştim sebebini bilmiyordum taki kadın doğum uzmanına gidene kadar bu ilacı verdi zaten eğer bu ilacı içip kilo vermezsem düşük yapacağımı söyledi bende mecbur içiyorum

ah canım anladım.
o zaman ilaç senin kilo vermene destek bir ürün doktor verdiyse de ihmal etme.
murat kınıkoğlu "vegan beslenme" diye bir araştır istersen,kitabını alıp okuyabilirsin.
ben obezitenin en büyük çaresinin bu olduğunu düşünüyorum,böyle beslenip de kilo veremeyen olursa bana yazsın.o kadar eminim.

Selam kızlar tatilden döndüm, tatilde genelde sağlıklı beslendim deniz ürünleri yedim hep ama alkol biraz işi bozdu, 96 çıktım bu sabah sanırım vücut su tuttu biraz onu hemen veririm. Geçmiş tüm yazıları okudum. @burhan haklısın damdan düşeni getirin bana. Üniversitedeyken arkadaşım çok kiloluydu, ben tabii normaldim o zamanlar, hatta öyle ki Antep Fıstıklı çikolata alırken arkasına elini sürüp en çok Fıstıklı olanını arıyordu, Aklım almıyordu kızım şişmansın hala çikolata yiyorsun diyodum içimden ama öyle olmuyor işte dışarıdan bakınca yeme demek çok kolay. Sert eleştiri, titreyin ve kendinize gelin mantığı bana uymuyor belki çok duygusal bi yapım olduğu için. o arkadaşın yazdıklarını okuyunca aklıma eski sağlık Bakanı'nın obezlere şişko diye hitap edelim utanıp zayıflasınlar demesi geldi.
Evet Ramazan bayram bitti artık hergün buraya ne yediğimizi düzenli yazmanın düzenli spor yapmanın vakti geldi. Haydi hanımlar....

Merhabalar , hikayenizi okuyunca kendimden parçalar buldum. Son bir haftadır benzer olaylar yaşadım.
Benim çevremden de benzer tepkiler geliyor. Eşim, annem , kardeşim hatta kızım
Bayramda o kadar çok o tabaktakilerin hepsini yemeyeceksin değil mi ? sözleri duydum.

Bugün kendime günlük açtım ve farklı birşeyler yapmak için ilk adımı attım.

Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

Canım senin günlüğünü okudum ve takibe aldım lütfen Bırakma ben geçen sene Bıraktığım için çok pişmanım. Geçen hergün bize zarar.

Canım yediklerine dikkat etmezsen ilaç çok kilo verdirmez. Ben de kullanmaya başladım Dr ilk verdiğinde bırakmıştım çok kötü yapmıştım bu sefer akşam yarım 3 gün ,sonra sabah yarım akşam yarım üç gün ,sonra sabah yarım akşam tam üç gün, sonrada sabah akşam tam olarak içim vücudum alıştı. Sadece bir gün kötü yaptı beni. İşte biraz kilo verdim ama yemeyince.

Canım senin günlüğünü okudum ve takibe aldım lütfen Bırakma ben geçen sene Bıraktığım için çok pişmanım. Geçen hergün bize zarar.

Çok haklısın geçen hergün bize büyük zarar. Kilo veremedikçe sağlık sorunları artıyor, utanılan kadın oluyorum, alış verişe gitmek , eski arkadaşlara görüşmek istemiyorum. Eskiden çok zayıf olduğum için eski arkadaşlarımın tepkileri daha ağır oluyor. Sırf bu yüzden sosyal medyayı dahi kullanmıyorum.

Bu süreç uzun ve kolay değil bu nedenle aynı sorunu yaşayanların birbirini anlayıp destek olması çok önemli
Takip için şimdiden teşekkürler

Sağlıklı ve dengeli beslenme ile tabiki ulaşılır.azim özveri sabır ....

ya okurken çok sinirlendim bende ergenlik dönemimde kilo almaya başladım we babam inanılmaz kilo mewzusuna takıktır we çok bıt bıt ederdi birisi insanlar bu şekilde motiwe olmaz demiş kesinlikle katılıyorum... Üni dede bi aldım bi werdim derken ewlendim bebek derken 93 e çıktım 1.73 boyum oyüzden awantajlı olsamda hiç birşey olamamaya başalayınca karatay dietine başladım we çoık faydasını gördüm 14 kilo werdim sonra bırakınca 5 kilo geri aldım. Benim eşim hiç bişey demedi ama oda kilo wermemei istiyo hissediyorum. Benimde hedefim ideal kiloma ulaşana kadar inmek oyüzden ben de tekrar karatay dietine başlıcam size de tawsiye ederim. Kimse için deil daha sağlık bi wücud için aynada dahac fit bi kadın görmek için , alışweriş yaparken daha fazla seçeneğim olması için kilo wericem bende.

Kedicik hosgeldin..ben yazan arkadasın kotu nıyetlı oldugunu dsunmuyorum yıllardır aynı seylerı yıyoruz tadıda aynı..ben son 2 3 gündür dıkkatlı bı sekılde basladım dün yarım saat eşimle cıkıp yuruduk bugunde suan kosu bandındayım yarımsaat yuruycem 10 günboyunca yarım saat ile devam edıcembakalım daha sonra artırrım

Ekmek yemiyoruz kahvaltıda sucuk patates kızartma tarzı seyler yok peynır zeytın dometes salatalık yumurta haslama tere falan yıyoruz 2 gundur olması gereken bu zaten.ama bizim alıskanlığımızda illa kızartma menemen sucuk hamur kızartma vs ılla olmassa olmazımızdı peynır zeytını meze yerıne koyuyorduk eşimld karar verdık bu sekılde yıcez artık.

Bnde @burhan ve sna katiliyorm canim gerci bize kizanlarda iyi niyetinden kiziyor ama bnde cok cabuk kirilabiliyorm esim askerde oldugu icin kaynanamda kaliyorm fazla giris yapamiyorm o yuzdn ama carsambalari mutlaka kilo bildirimi yapcam bayramda bitti artk bahane falan kalmadi ortada tam gaz devam insallah

Kızlar gunaydın kahvaltımı yaptım simdi kahvemi içiyorum işe gıdecem gune bayagı enerjik basladım hadi bakalım.kızlar sizin içinizden bir seste yine olmayacak diyor mu yolum uzun ya umutsuzluğa düşmekte istemiyorum ama sanki yine yapamayacm bir yerlerde pes edecem düsüncesi cıkıyor bende ısrarla bu kez basarıcam diyorum....

Bence esiniz haklı daha da kilo alsanız ne olacak. Belki sizi gaza getirmek ıcın o kadar yüklenmiştir. Kiloyla beraber hastalıklarda geliyor bu da dezavantaj size. Umarım en kısa zamanda verirsiniz kilo

slm kızlar nasılsınız bende çok yoğun bir bayram geçirdim kayınvalidemler bendeydi daha dün gittiler bayramda sürekli mutfakta yap yedirle geçti kilo durumuma gelince ramazanın son günü 104.3 le felan bitirdim geçen hafta yoğunluktan yazamadım bayramda diyet yapmadım biraz artıda olabilirim yarın kilo bildirimi yapıcam inş..

Selam kızlar yediklerime çok dikkat etmemiş olsam da portakal yağı ile kendimi streçleyip yarım saat 4,5 km hız ile yürüdüm yarım saat dans ettim duşta yosun sabunu sonra da selülit kermi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…